Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 09-08-18, 04:59 PM   #401
DanielDaniel
Senior Gamer

註冊日期: May 2004
Angry

引用:
作者: aquarius 查看文章
blue destiny 有一分鐘high speed power時間, 睇youtube有人用到近乎無敵咁濟..
依招界王拳對身體負擔好重,用完就會爆頭斷腳。
Youtube d片好多都假,明明400cost場D對手又會用250cost.
好多都係私場。
DanielDaniel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-18, 05:38 PM   #402
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
EXAM完真係有命先算啦

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-18, 06:37 PM   #403

兩隻BD機ㄧ開波就EXAM衝出去的話9成比泛機圍爆。
混入自己隊泛機度就不得了,敵人有硬直就去補刀,戰術謢甲引下火。半血先爆Exam。boost住引火等機會或者走佬都冇機跟到佢地。
舊 09-08-18, 08:08 PM   #404
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: DanielDaniel 查看文章
依招界王拳對身體負擔好重,用完就會爆頭斷腳。
Youtube d片好多都假,明明400cost場D對手又會用250cost.
好多都係私場。

都係
其實Ez8已經係下格地上最強
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-18, 11:27 PM   #405

D人打自訂都要忟線
又唔扣分,洗唔洗呀,出擊三次打成個鐘都解唔到
舊 09-09-18, 11:53 AM   #406
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
D人打自訂都要忟線
又唔扣分,洗唔洗呀,出擊三次打成個鐘都解唔到
斷線好丫,分級都唔會扣分。不知幾想輸到爆果時有人咁做

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 09-09-18, 04:13 PM   #407
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
見到d低軍階但高Rank 應該都係斷線王上王w

舊 09-09-18, 04:52 PM   #408
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett

苦戰個半月,終於可以同rival講bye bye

舊 09-09-18, 09:45 PM   #409

引用:
作者: chow263 查看文章

苦戰個半月,終於可以同rival講bye bye
師兄好野
我已經放棄升B+,日日打自訂輕鬆下玩下唔同機就算
舊 09-10-18, 08:21 AM   #410
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
師兄好野
我已經放棄升B+,日日打自訂輕鬆下玩下唔同機就算
家陣基本上有升無跌,再努力下啦
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-18, 10:33 AM   #411
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
我係D好耐都上唔到⋯
試這一日D+變D-, 第二日又升返上去, 好迷⋯
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-18, 12:11 PM   #412
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
其實呢個機制,真係升唔升都罷啦~
都係為左爽玩,上左去又冇人。。

舊 09-10-18, 12:14 PM   #413
aquarius
Game Master

引用:
作者: qwe 查看文章
我係D好耐都上唔到⋯
試這一日D+變D-, 第二日又升返上去, 好迷⋯

我最慘
臨近升rank D試過去到1541又輸兩三場跌番落1497咁..
不過依家叫做易昇咗
舊 09-10-18, 12:39 PM   #414
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
我最慘
臨近升rank D試過去到1541又輸兩三場跌番落1497咁..
不過依家叫做易昇咗
我上完D第日已經back to D-

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送

舊 09-10-18, 01:04 PM   #415

引用:
作者: holsety 查看文章
其實呢個機制,真係升唔升都罷啦~
都係為左爽玩,上左去又冇人。。
自訂好多人玩, 凌晨都係等一陣就齊人打。
而且升分同軍皆都冇乜用,好野都係要抽。
舊 09-10-18, 01:13 PM   #416
aquarius
Game Master

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
我上完D第日已經back to D-

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送

話口未完剛剛升咗rank D
完成昇格任務w
舊 09-10-18, 01:15 PM   #417
aquarius
Game Master

引用:
自訂好多人玩, 凌晨都係等一陣就齊人打。
而且升分同軍皆都冇乜用,好野都係要抽。

升rank同軍階會影響你買到D咩
舊 09-10-18, 04:53 PM   #418

引用:
升rank同軍階會影響你買到D咩
好野都係要抽
舊 09-10-18, 08:28 PM   #419
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
無聊5抽,中炮台
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-18, 09:03 PM   #420
aquarius
Game Master

step3中400 cost 強人
比起klab.. 呢隻易中好野機會多好多..
舊 09-11-18, 12:46 AM   #421
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
其實呢隻算係咁,基本上唔課都輕鬆抽,仲幾多好野
然後打低cost場都好玩,但好似開始有d悶⋯
要新mode...
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-18, 12:44 AM   #422
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR

等佢開A
新制度下,分數真係易拎好多

此篇文章於 09-12-18 12:55 AM 被 阿魚 編輯。
阿魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-18, 09:31 AM   #423
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
龜霸果然係一部癈機。豆炮都還好,可以射停人。
光鎗 有延遲冇得儲力仲要企定定先射。
冇高性能平衡器即係冇得cancel。
Lv3有緊急回避技能,但冇高性能平衡器cancel需要時9成都出唔到。

一直都研究部機有乜優點,答案係冇。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-18, 09:39 AM   #424
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
Lv3有緊急回避技能,但冇高性能平衡器cancel需要時9成都出唔到。

港灣沙漠玩metal gear 潛入基地爆破

舊 09-12-18, 09:42 AM   #425
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: KENSNAKE 查看文章

唔好當佢格機啦槍機算啦
支Beam係一槍打到人失衡算優點
賣點:可愛

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] 「機動戦士ガンダム バトルオペレーション2」Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2︱基本免費/攻略交流區 開放中 安安 電視遊戲討論版 144 08-02-18 07:53 PM
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 Vol.3 GN00508771 攻略及心得交流區 1522 04-30-17 02:00 PM
放 Gundam Battle Operation 賈圖專用勇士Code siuterry 買賣專區 0 01-25-15 02:58 PM
[PSV] 機動戰士 Gundam Battle Operation 配信決定! square-enix 手提遊戲機討論版 3 05-30-13 11:49 PM
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 7月27號 BUG修正, RX-78-2,格魯古古參戰 頭POST追加WIKI Vol.2 GN00508771 攻略及心得交流區 1007 08-14-12 07:02 PM

現在的時間是 05:22 AM

手機版 | APP版