Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 321 821 1221 1271 1311 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1331 1371 1421  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
蒼穹的天空 08:54 PM 03-15-17
沖田成功追寶
今次活動輕刷就算.....
細路翔 08:56 PM 03-15-17
佢今次堆料我全部都有用無得輕刷sosad
鐵之侍 09:30 PM 03-15-17
作者: Hextor:
茶器關出晒未架
最盡50LV跌好少平蜘蛛同茶碗

作者: 細路翔:
佢今次堆料我全部都有用無得輕刷sosad

之後會陸續加新關的,慢慢打就夠了
FURIMUKI 09:43 PM 03-15-17
加多1萬羊出沖田
結果都係唔出看板娘
gingq7 09:44 PM 03-15-17
總算友抽出晒5張三星男角限定禮裝+夠突滿guda order
gingq7 10:13 PM 03-15-17
換野果頁有新語音仲有新bgm...
d budget去晒奇怪的地方..
fufufu123456 10:45 PM 03-15-17
次次ev都冇禮裝掛出黎認真慚愧
希望各位多多包涵唔好del小弟,真系十分需要各位既禮裝

會咁講系因為剛剛就俾一位fd del左,相信佢都系經過幾次ev之後忍無可忍
fami~yan 10:52 PM 03-15-17
作者: fufufu123456:
次次ev都冇禮裝掛出黎認真慚愧
希望各位多多包涵唔好del小弟,真系十分需要各位既禮裝

會咁講系因為剛剛就俾一位fd del左,相信佢都系經過幾次ev之後忍無可忍
我玩了一年有多,基本上都沒掛活動禮...
鐵之侍 10:58 PM 03-15-17
作者: FURIMUKI:
加多1萬羊出沖田
結果都係唔出看板娘
有時真是想要的就抽不到

不過能抽到沖田就好了

信長和沖田的動作基本是和以前相像但豐富些,可惜寶具還是一樣(信長倒是多了一句對白?
~小鬼~ 11:09 PM 03-15-17
今個月真係要休養...好似比佢放血咁...
蛋撻王子 11:19 PM 03-15-17
抽黑狗
1000石最後10抽出王子
我今次真係抽到有D想棄坑.............

好頹.............
Hextor 11:29 PM 03-15-17
1 PACK 紅茶,卡米拉,安&瑪莉 X1
3張4星禮
睇下之後出唔出魔神SABER先再課
柚原このみ 11:31 PM 03-15-17
一單四張4星禮裝,仲要非event既/
jojo,我唔_抽喇!

專心射本能寺算
fufufu123456 11:32 PM 03-15-17
作者: fami~yan:
我玩了一年有多,基本上都沒掛活動禮...
師兄睇黎系同道中人
一抽都冇抽過實在冇野可以放上去
axe1292 12:09 AM 03-16-17
作者: fufufu123456:
師兄睇黎系同道中人
一抽都冇抽過實在冇野可以放上去
你可以抽友抽抽爆張3星~
stcdavidhk 12:09 AM 03-16-17
作者: 蛋撻王子:
抽黑狗
1000石最後10抽出王子
我今次真係抽到有D想棄坑.............

好頹.............
你去抽男人池梗係抽到咁空虛啦
雖則我2pack唔中沖田已經肉痛緊
蛋撻王子 12:16 AM 03-16-17
抽左2100石
黑狗仲係寶1

崩潰
stcdavidhk 12:18 AM 03-16-17
抽左2100石
黑狗仲係寶1

崩潰
如果月尾真係出魔神你點算
蛋撻王子 12:19 AM 03-16-17
作者: stcdavidhk:
如果月尾真係出魔神你點算
我都唔知................
~小鬼~ 12:19 AM 03-16-17
真係好大機會出魔神saber....
stcdavidhk 12:25 AM 03-16-17
其實撻爺你幾隻game都咁課法,真係賣腎都唔掂wo
蛋撻王子 12:30 AM 03-16-17
點解我會黑到咁............................

一路抽對眼一路標眼水.......
相信唔到......
~小鬼~ 12:39 AM 03-16-17
停一停先....
黑真係會唔停咁黑....
fufufu123456 12:47 AM 03-16-17
作者: axe1292:
你可以抽友抽抽爆張3星~
感謝情報陣間即刻突滿佢先
大破人間 12:51 AM 03-16-17
抽左2100石
黑狗仲係寶1

崩潰
想要收集角色既心情大家都了解

但至少控制下唔好追寶具等級吧。

弓王之類可以寶具連發既五星同班4星唔追就唔夠力都尚可了解

但其他唔少五星真係唔追寶具都夠哂戰力。
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 321 821 1221 1271 1311 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1331 1371 1421  ... 最後

返回主題版面