Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-12-09, 12:53 PM   #76
AV117
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 廢人 查看文章
果然IM@S傳得出黎O既都係真
果時傳出響同貴音就真係出
今次一出設定同聲優有傳涼係男人就真係男人
係日本 D 「消息人士」掩飾功夫做得好
班香港高官要學下
AV117 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-09, 12:20 PM   #77
奇蹟少年J
Ultimate Gamer
高登駐GAF特派社員

註冊日期: Dec 2004
有偽娘唔玩

舊 07-15-09, 12:49 PM   #78
Suda
God of Gamer

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
引用:
作者: 奇蹟少年J 查看文章
有偽娘唔玩
開發未知的領域

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-09, 01:57 PM   #79
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
有偽娘唔玩
唔好睇少呢個元素

消息一出,DS 係 Nico 預訂數即刻多左 100人
仲多左好多淑女表明會買黎玩下
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-09, 02:11 PM   #80
石原夏織

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
偽娘好丫 本身唔想玩依家有d興趣
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-09, 02:13 PM   #81
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: HO2 查看文章
引用 nico comment, "日本終了のお知らせ"
舊 07-15-09, 02:14 PM   #82
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: Razgriz 查看文章
唔講出黎啲人玩到時應該會有大堆啪帶圖吧
過jor海就神仙啦

舊 07-15-09, 02:26 PM   #83
石原夏織

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
引用 nico comment, "日本終了のお知らせ"
有d野係情不自禁
舊 07-15-09, 03:02 PM   #84
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
唔好睇少呢個元素

消息一出,DS 係 Nico 預訂數即刻多左 100人
仲多左好多淑女表明會買黎玩下
倍數上升

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-09, 05:52 PM   #85
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
nico 公佈前果日133
3日後o既尋晚63x

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-09, 06:04 PM   #86
奇蹟少年J
高登駐GAF特派社員

註冊日期: Dec 2004
日本好快會滅亡

舊 07-16-09, 10:46 PM   #87
ben wai
Game Master
ゆがみねぇな

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDDOP169WI
XBox Live GamertagDOP169WI
引用:
日本好快會滅亡
日本早就滅亡了

舊 07-18-09, 01:24 AM   #88
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
作者: HO2 查看文章
唔知會唔會有愛情線

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-09, 09:23 PM   #89
PENHOL
Insane Gamer
呆呆羽

註冊日期: Feb 2009
引用:
作者: jamsquare 查看文章
唔知會唔會有愛情線
開發另類市場
PENHOL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-09, 09:40 PM   #90
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
唔知會唔會有愛情線
某推倒小準那隻遊戲

比你選係男定女(誤

舊 07-18-09, 09:48 PM   #91
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
某推倒小準那隻遊戲

比你選係男定女(誤
Wait... 我地今次個 Role 唔係佢地本人咩?
舊 07-18-09, 09:57 PM   #92
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
Wait... 我地今次個 Role 唔係佢地本人咩?
可能佢女扮男扮女(超大誤

舊 07-18-09, 10:04 PM   #93
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

其實我覺得左邊果個最可愛....

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-09, 10:26 PM   #94
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
作者: H-ISM<<蘿莉控形>> 查看文章
其實我覺得左邊果個最可愛....
我都覺得左邊エリ,

咁多隻IM@S 覺得人設最好係佢,

不過好似話性格係家裡蹲?

冇咩留意有錯請指正~

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-09, 10:33 PM   #95
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
不過好似話性格係家裡蹲?
仲識剪片,仲係 net idol

啊... Rex 連載緊 IM@S DS
舊 07-19-09, 02:54 PM   #96
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
我覺得今集人設最好係舞

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-09, 08:02 PM   #97
釘宮病帶菌者
Senior Gamer
いおりん!いおりん!

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: 廢人 查看文章
我覺得今集人設最好係舞
未成年就被....

舊 07-21-09, 01:08 AM   #98
石原夏織

引用:
唔知會唔會有愛情線
我好想有
舊 07-22-09, 05:32 PM   #99
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
nintendo channel又有野DL...

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-09, 08:35 PM   #100
6402oen
╮(╯o╰)╭

註冊日期: Jan 2003
『アイドルマスター ディアリースターズ』 日高愛 TV出演シーン
http://www.youtube.com/watch?v=heOJZqIjxOE
引用:

├┏╋┓┏┛─┃┃┗━┓─┤
 ├┃┃┃┗┓─┗╋┓─┗┓┤   【発売日】   :5月21日(金)
 ├┃┗╋━┛─┏┛┗━┳┛┤   【希望小売価格】:各2,000円
 ├┗━┫───┗━━┳┛─┤           (税抜価格1,905円)
 └──┗━━━━━━┛──┘
6402oen 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Sonic & Sega All-Stars Racing [《莎木》芭月涼加入] 6402oen 電視遊戲討論版 235 06-22-11 04:40 PM

現在的時間是 04:20 AM

手機版 | APP版