Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-10-16, 10:59 PM   #301
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
攪乜鬼尾獸炮
第一反應:嘩,人柱力嚟架?連尾獸炮都出埋?XD

美馬標冷汗嗰下笑咗。之前仲大條道理講佢啲弱肉強食道理,話咩弱者係抵死。而家險過剃頭執返條命又唔見佢講?

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 11:45 PM   #302
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
上集美馬出場時,以為美馬只是一心推翻舊制,但手法稍激進的革命領袖
這臉變得好快,今集就粗暴直白地表明美馬就是中二神經病boss你來打我啊
還要一大堆人接受洗腦一齊起鬨,根本邪教
美馬怎都洗不白了,無名快棄暗投明吧

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 11:49 PM   #303
Freddy
God of Gamer
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
今集連吐嘈都廢事
估唔到兄長咁快就露本性
睇黎藍色汁液先係G Virus...橙色喪B果啲係T....
睇黎LAST BOSS都係Wesker兄長黎啦
返去幕府雨傘公司復仇然後搶人地實驗室玩人類補完

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-16, 07:53 AM   #304
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
刀仔斬鋼纜

美馬滴汗係咩意思?
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-16, 01:44 PM   #305
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
從無名提及有個「兄様」就估係一個長髮美型野心操縱屍之力的final boss,但都唔好奸得咁冇深度咁中二…

頭兩集勁正,之後回落咗但都仲好睇,美馬一出場後就開始差勁,今集更係睇到搖頭嘆息…

事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-16, 02:14 PM   #306
事丫娃些
京アニに祈りを

甲鉄城のカバネリ ボッチくん アクリルチャーム

吉沢 光正@mitsumasamune
現在のカバネリの無名 未だポーズが決まりません(´・_・`)
舊 06-11-16, 02:39 PM   #307
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
大河內果然無令我失望

舊 06-11-16, 06:14 PM   #308
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
美馬個戰團都被洗腦弱肉強食係公平世界既法則
說什麼人類解放
搞完場大龍鳳之後叫人不要安於安全
其實只想慮積軍力招攬這些難民入團
最後統治世界
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-16, 01:57 PM   #309
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: 尼路 查看文章
大河內果然無令我失望
日本有冇人屌佢? 攪到咁樣。
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-16, 02:08 PM   #310
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
除左咀炮(物理)冇乜問題呀我覺得
美馬未出場已經中二feel啦
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-16, 02:09 PM   #311
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
套野睇到而家, 除左無名同個別人設之外基本上冇乜賣點, 有啲雷聲大雨點小嘅感覺...

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-16, 02:14 PM   #312
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: YHW 查看文章
套野睇到而家, 除左無名同個別人設之外基本上冇乜賣點, 有啲雷聲大雨點小嘅感覺...
所以一開波已經係話明睇作畫的。

舊 06-12-16, 06:16 PM   #313
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
睇過下第10話先行的劇透

大河內發功

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-16, 07:41 PM   #314
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 06-13-16, 06:06 PM   #315
lbiceman
Game Master

註冊日期: Mar 2002
甲鐵城到現時為止,除咗男主好廢之後外,都算幾好睇,有巨人末世 + 古裝喪屍,畫又畫得靚。
只希望啲反派多啲發揮,唔好一出場就死(烕火)
比美馬好似魯魯修咁中二力全開做SHOW就過癮!
lbiceman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-16, 06:27 PM   #316
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: lbiceman 查看文章
甲鐵城到現時為止,除咗男主好廢之後外,都算幾好睇,有巨人末世 + 古裝喪屍,畫又畫得靚。
只希望啲反派多啲發揮,唔好一出場就死(烕火)
比美馬好似魯魯修咁中二力全開做SHOW就過癮!
所以今次男主係朱雀時點?

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-16, 02:27 AM   #317
W教授
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
見到嘴炮嘴已O

舊 06-14-16, 03:16 PM   #318
GUSTAV
The One