Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-20-17, 04:22 PM   #3201
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
巴力賣得唔好都係劇情的錯

舊 03-20-17, 04:29 PM   #3202
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
我好後悔訂左1/100

舊 03-20-17, 04:36 PM   #3203
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Sar8 查看文章
巴力賣得唔好都係劇情的錯
大家(超碼本人係)期待佢係超強最終大魔王,點知好可能連辟邪都不如, 你越期待朱古力係「有啲嘢」佢就越無嘢兼無能

引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
其實我初初係諗佢地幾個企窗口吹水果陣俾人亂槍掃連大小姐同$都死埋架
可能好臨急先收到情報, 所以只能 drive-by;
K島有圖講出重點

但事發地點一邊係門, 另一邊係部(裝甲)車, 無理由企定嚮路到畀人任掃, 被埋伏首先搵掩護係常識噃

舊 03-20-17, 05:22 PM   #3204
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
為全滅而爛尾。

這是乜道理
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-17, 05:31 PM   #3205
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
又話要扮全滅但又裝住件鐵華制服係條街度

舊 03-20-17, 06:59 PM   #3206
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
K島有圖講出重點

但事發地點一邊係門, 另一邊係部(裝甲)車, 無理由企定嚮路到畀人任掃, 被埋伏首先搵掩護係常識噃

保護企定定既死神萊德嘛
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-17, 07:15 PM   #3207
Hunter

註冊日期: Jan 2002
究竟我睇左D 咩

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-17, 07:48 PM   #3208
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
唔好無啦啦借人野唔好無啦啦借人野唔好無啦啦借人野。
同金髮雙馬尾一樣,即立即送。

舊 03-20-17, 09:41 PM   #3209
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
上海灘
結果智障真的是智障嗎
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-17, 11:59 PM   #3210
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
三日月你真係......
借乜野呢,兩兄弟就送支槍俾人啦,
就算真係借,都唔好叫人地一定要還俾你啦,
奧加就係俾你大大支旗插死......

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-17, 12:17 AM   #3211
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
我覺得班友太輕鬆明明做緊逃兵可以一D防範都無架車停係大街就咁行出街上車.....
香港D官比示威者圍都識用秘道出車啦下話....
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-17, 12:41 AM   #3212
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: s2001154 查看文章
我覺得班友太輕鬆明明做緊逃兵可以一D防範都無架車停係大街就咁行出街上車.....
香港D官比示威者圍都識用秘道出車啦下話....
個個仲著住件外套周圍走慌死人地唔知佢地係鐵華團......

舊 03-21-17, 05:12 PM   #3213
日向小RAYRAY
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
好煩,得返三集仲文戲拖拖拖,捨得上機打未
日向小RAYRAY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-17, 05:29 PM   #3214
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
以為朱古力引開了敵人就咁老定,結果.....

雖然已被劇透和集集派便當麻木了,但隨着團長的死,仍然使我感覺到以往一切的理想和希望也幻滅了....

朱古力與三明的對話,使我覺得係佢想三明轉會而害死團長

大小姐話$有咗,但我仲係覺得$連姨媽都未有,點生仔呀?
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-17, 05:45 PM   #3215
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
文戲冇問題
問題係角色好智障
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-17, 10:32 PM   #3216
freemanl

註冊日期: Oct 2004
鐵血第2季給我的感覺好似睇緊世界奇妙物語
freemanl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 11:51 AM   #3217
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
團長件事會唔會係朱古力做

舊 03-22-17, 12:56 PM   #3218
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: lwl 查看文章
即使係都無驚喜
以家邊個指示做唔重要
而係奧加死黎為乜

鐵華團等滅,傳媒對準哂現場,
號角派完全唔需要暗底槍殺,
反而最好係傳媒面前比號角制裁

如果係朱古力為搶三明走去動員殺人
套野就更智障
已經等比人全滅收屍,個腦都仲係巴巴托斯

臨埋尾又唔會係咩精彩伏筆
基本上呢個便當點講都唔通
夾硬派只係更難睇

此篇文章於 03-22-17 01:03 PM 被 HakiK 編輯。
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 01:49 PM   #3219
stephen1980
Game Master

註冊日期: Feb 2003
巴力係唔係可以控制全部gundam,無可能到家下都甘cheap的,一d表演都無。
朱古力係想做狼的阿頭,但最強牙唔聽佢講,所以要三明變成我係gundam來控制佢
stephen1980 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 02:37 PM   #3220
lan

註冊日期: Oct 2003
正如前面師兄所講,大哥之死除非係—個局,邊方買兇
都相當難睇同解画。5好5記得,Megahouse 仲有對兄
弟figure同大小姐等等 未出,冇個 勁揪ending 點引人 落疊。
lan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 02:38 PM   #3221
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
其實巴力特殊機能可能同V Gun天使之輪類似令人智力下降...

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 02:48 PM   #3222
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
有特殊技能都好,都好過只係一部可以控制O既1/1 MS模型

舊 03-22-17, 03:24 PM   #3223
ALEX CHOW
AUDI SPORT

PSN  IDALEX_201225
引用:
死肥佬做ge

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 03:29 PM   #3224
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
引用:
作者: HONDA 查看文章
死肥佬做ge
係咩
肥佬知道佢地要出去打電話呢個消息?

舊 03-22-17, 03:33 PM   #3225
ALEX CHOW
AUDI SPORT

PSN  IDALEX_201225
引用:
係咩
肥佬知道佢地要出去打電話呢個消息?
拉斯塔俾料佢呱

從我的 F8332 發送

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
Gundam, 機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ, 鐵血孤兒

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 監督:水島精二 X 脚本:虚淵玄 新作映画「楽園追放」11月15日公開決定!丨東映アニメーション制作 money 日本動漫畫討論版 93 01-27-24 04:49 PM
[動畫] あの花スタッフ最新作「心が叫びたがってるんだ」9月19日公開丨監督:長井龍雪 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 129 11-28-19 05:23 PM
[動畫] 「天体のメソッド」総合THREAD丨原案・脚本 久弥直樹 money 日本動漫畫討論版 113 10-30-19 03:32 PM
[動畫] 「乱歩奇譚 Game of Laplace」#01「人間椅子(前編)」丨監督:岸誠二 脚本:上江洲誠 money 日本動漫畫討論版 70 09-19-15 02:26 PM
[動畫] 「UN-GO」第1話「舞踏会の殺人」丨水島精二監督 會川昇脚本 ボンズ制作 money 日本動漫畫討論版 23 11-20-11 12:30 PM

現在的時間是 01:00 PM

手機版 | APP版