Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 02-10-08, 03:27 AM   #151
Hunter
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002

懷舊一下 (老餅好物)

top10 好多都估唔到
尤其係第一位, 第二位

此篇文章於 02-10-08 03:37 AM 被 Hunter 編輯。
Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-08, 06:07 AM   #152
七十二夜
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Hunter 查看文章

懷舊一下 (老餅好物)

top10 好多都估唔到
尤其係第一位, 第二位

第二位都算啦...都叫hit過下啦
第一位真係完全估佢唔到
七十二夜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-08, 10:32 PM   #153
騎蘿蘿
Crazy Gamer
全職CD-ROM

註冊日期: Dec 2006
3DS Friend Code4382 2916 1091
http://www.nicovideo.jp/watch/sm1886889
*恐怖注意*<-雖然個人覺得好笑XDD

sm666
有沒有人去試XD
我就不敢了..(連工作管理員也關不到 囧)
騎蘿蘿 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-08, 11:00 PM   #154
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 騎蘿蘿 查看文章
http://www.nicovideo.jp/watch/sm1886889

sm666
有沒有人去試XD
呢個故事教訓你唔好用ie開nico

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-08, 11:06 PM   #155
騎蘿蘿
Crazy Gamer
全職CD-ROM

註冊日期: Dec 2006
3DS Friend Code4382 2916 1091
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
呢個故事教訓你唔好用ie開nico
我冇試

有冇人係勇士
騎蘿蘿 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-08, 12:58 PM   #156
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
http://www.nicovideo.jp/watch/sm1662168

wow我喇

舊 02-15-08, 01:00 PM   #157
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: smalltung 查看文章
WONISE

舊 02-15-08, 04:16 PM   #158
issac92354
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
Wii U IDissac923
Nintendo Switch ID1782-7939-0391
3DS Friend Code3566 1501 6317
PSN  IDissac923
引用:

sm666
有沒有人去試XD

K島既人實驗結果

issac92354 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-08, 07:35 PM   #159
不死身的出木杉
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004
試貼一下, 最近在nico都幾流行的ウマウマ系列 XD (被Rydia 萌殺左)

不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-08, 11:42 PM   #160
秘銀
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
引用:

sm666
有沒有人去試XD
咁都諗得到
NICONICO歷史咁短搞咩傳說丫

everything that matters to me matters in this world
秘銀 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-08, 10:12 AM   #161
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: 不死身的出木杉 查看文章
試貼一下, 最近在nico都幾流行的ウマウマ系列 XD (被Rydia 萌殺左)

其實源頭係點出現?

我鐘意呢個

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-16-08, 11:01 AM   #162
issac92354
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
Wii U IDissac923
Nintendo Switch ID1782-7939-0391
3DS Friend Code3566 1501 6317
PSN  IDissac923
真正既源頭(?)
http://lordmi.memory-off.org/wordpress/archives/1255

issac92354 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-08, 11:04 AM   #163
頹廢人辨
Game Master
-.-

註冊日期: Dec 2004

小褲褲注意?

舊 02-16-08, 11:27 AM   #164
廢人
The One

可以叫做今次o既源頭

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-08, 12:21 PM   #165
Oscarzero
Game Master
VT魔人

註冊日期: Jun 2004
XBox Live GamertagOscar Zero
唔好意思, 請問點樣DL niconico d 片落黎?
我有d片好想俾d無Account既人睇,
所以想自己upload上youtube...
唔該

舊 02-16-08, 12:22 PM   #166
秘銀
Crazy Gamer

神MAD發現

everything that matters to me matters in this world
舊 02-16-08, 12:24 PM   #167
秘銀
Crazy Gamer

引用:
作者: Oscarzero 查看文章
唔好意思, 請問點樣DL niconico d 片落黎?
我有d片好想俾d無Account既人睇,
所以想自己upload上youtube...
唔該
http://janestyle.s11.xrea.com/downloader/
ツール,設定,ログイン度login先可以用
youtube都可以用呢個download

此篇文章於 02-16-08 12:26 PM 被 秘銀 編輯。
舊 02-16-08, 01:24 PM   #168
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
作者: 秘銀 查看文章

神MAD發現
EVA之後個套叫咩?
以前有睇過,不過無線好似做到一半就停左(定係我無再追 = =)

舊 02-16-08, 01:47 PM   #169
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

娜汀亞??

而家番睇緊....剛剛羅茲拿號被KO 90年出品而家番睇一樣高質

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-17-08, 12:10 AM   #170
正樹(masaki)
Crazy Gamer
自動波の達人

註冊日期: Jan 2004
http://www.nicovideo.jp/watch/sm629204

遠藤正明「Carry on」
首歌好正呀.........
我想起若本總統

舊 02-17-08, 01:33 AM   #171
川上双葉
みるをみる

PSN  IDhgckelvin

舊 02-17-08, 02:51 AM   #172
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

http://www.nicovideo.jp/watch/sm2249955

請問呢隻ウマウマ舞(?)有乜野咁特別?
我最近見到好多類似o既野

引用:
作者: 秘銀 查看文章

神MAD發現

乜野係 "MAD" ?

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-08, 02:53 AM   #173
smalltung

出奇地夾

舊 02-17-08, 02:54 AM   #174
smalltung

引用:
作者: neo2046 查看文章
乜野係 "MAD" ?
http://zh.wikipedia.org/wiki/MAD%E7%89%87

舊 02-17-08, 03:01 AM   #175
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

引用:
作者: smalltung 查看文章
唔該

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 07:32 PM

手機版 | APP版