Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-23-05, 08:17 AM   #1
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
機動戦艦ナデシコ Premier complete DVD-BOX

http://www.starchild.co.jp/special/n...ko/index.html#

標準価格 ¥45,150(税込)

商品情報
発売日:2006年3月24日
仕様:DVDBOX(10枚組)
収録時間:本編800分(予定)
収録内容:
DISC1~7:TVシリーズ全26話
DISC8:<劇場版> 機動戦艦ナデシコ ~The prince of darkness~
DISC9:OVA「ゲキ・ガンガー3 熱血大決戦!!」
DISC10:映像特典ディスク
装丁:LDサイズスペシャルデジパック仕様

封入特典:
・60Pブックレット
・映像特典DISC
ビデオで発売されていた『機動戦艦ナデシコ 特別先行編「Belle Equipe」へようこそ』『機動戦艦ナデシコ 特別先行編「それから」』、LDに収録されていた映像特典等収録予定(いずれも初DVD化)

終於都出

\ /
/ \
\(^ω^)/

此篇文章於 11-23-05 08:20 AM 被 魔璃 編輯。
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-05, 11:32 AM   #2
xeno
God of Gamer
○9

註冊日期: Feb 2003
呢個.....有咩特別?
我唔係好明點解要重唱YOU GET TO BURNING

客人是神, 所以他們不是人
唔支持我地既就係愚民
xeno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-05, 08:42 PM   #3
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
右是一隻想買的Box....
幾錢HKD ?

舊 11-23-05, 09:27 PM   #4
主人
Game Master

註冊日期: Apr 2004
唔知要幾耐先出台版呢?
主人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-05, 10:38 PM   #5
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
作者: 主人
唔知要幾耐先出台版呢?
台版會唔會平D?

舊 11-24-05, 12:32 AM   #6
主人
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: com1010hkjp
台版會唔會平D?
唔知, 因為一向都唔會買日版
不過我估應該會平D, 因為始終係質素低D
主人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-05, 12:37 AM   #7
pwacock
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
OVA未睇過,
有D想揾嚟睇添
pwacock 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-05, 12:37 AM   #8
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
作者: 主人
唔知, 因為一向都唔會買日版
不過我估應該會平D, 因為始終係質素低D
但D特集齊唔齊???

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC]微軟與東芝將合作開發採用 WinCE 的 HD DVD 播放機 neo2046 電視遊戲討論版 7 06-28-05 05:14 PM
NEW:東芝、片面3層記録45G容量のHD DVD-ROM開發中 神祕人1號 電視遊戲討論版 21 05-11-05 09:58 PM

現在的時間是 05:20 PM

手機版 | APP版