Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-17-18, 10:00 PM   #1376
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
青皮人愛肉球
悶咗兩集半,係今集青皮人打大野果幾下好番啲,暫時呢套都比較脫力

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-18, 11:35 PM   #1377
WonderJimmy2
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDWonderjimmy
XBox Live GamertagWonderJimmyUS
成套啲文戲推得好嫌悶兼老土,還好戰鬥場面不俗
WonderJimmy2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-18, 12:30 AM   #1378
Toriya
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
呢套做得好保守
對象層比以前更加小朋友
打得肉緊之餘亦埋左唔少梗
但係主角本身無乜味,要靠身邊 d 角色帶起成套戲
Toriya 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-18, 08:15 AM   #1379
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: WonderJimmy2 查看文章
成套啲文戲推得好嫌悶兼老土,還好戰鬥場面不俗
其實唔悶

只是因為你長大(老餅)了

現在公司明顯分了2條路線
合家歡=創戰者系列
過去的老餅=就另一套 (早幾日有說即將公布另一套作品)

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-18, 05:20 PM   #1380
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
咁應該係3線先岩
創戰系
新作系
復刻系

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-18, 06:36 PM   #1381
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
肉球不滿......

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-18, 08:04 PM   #1382
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
話說呢套係12定24?

舊 04-19-18, 08:10 PM   #1383
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
老實,op嚴重影響我睇套野既心情
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-18, 11:30 PM   #1384
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-18, 06:24 PM   #1385
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
https://www.youtube.com/watch?v=p0whKXYKvoQ
找個法國VPN就可以了

呢套野真係麻麻地....集集就係一到SELL模型,同埋係到講解D遊戲設定同規則

此篇文章於 04-24-18 06:35 PM 被 fortel 編輯。
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-18, 08:11 PM   #1386
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
#4 GBN 武鬥傳

引用:
作者: ゆり 查看文章
老實,op嚴重影響我睇套野既心情
到 CCTVB 播嗰陣,實配廣東話版歌詞,咁你咪仲死?!

-----
- 玩老梗好刻意,連 Ready! Go! 都出埋~
- 唔打就真係好鬼死慢,就晒無睇過 SAO 同 VR 嘅(幼年)觀眾
- 初頭估佢真係會一掌劈落去部 MS 度
- 部虎狼機同敵人機都好掂,掂過主腳機,不妙
- 仲係一咪留嚮介紹人物個階段,怕且要玩多三五話個,最後 BOSS 目的未明
- 為咗戰鬥場面,同埋個最後 BOSS,仲有少少興趣追落去,去到中上半尾都無起色就咳

此篇文章於 04-24-18 08:48 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-18, 08:59 PM   #1387
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

dailymotion都剷埋~唔知邊度有得睇啦~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-18, 09:11 PM   #1388
ゆり

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
到 CCTVB 播嗰陣,實配廣東話版歌詞,咁你咪仲死?!

-----
- 玩老梗好刻意,連 Ready! Go! 都出埋~
- 唔打就真係好鬼死慢,就晒無睇過 SAO 同 VR 嘅(幼年)觀眾
- 初頭估佢真係會一掌劈落去部 MS 度
- 部虎狼機同敵人機都好掂,掂過主腳機,不妙
- 仲係一咪留嚮介紹人物個階段,怕且要玩多三五話個,最後 BOSS 目的未明
- 為咗戰鬥場面,同埋個最後 BOSS,仲有少少興趣追落去,去到中上半尾都無起色就咳
放心

我電視都無幾可開

更唔會睇tvb堆低汁垃圾
由手機版發出
舊 04-24-18, 10:45 PM   #1389
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
dailymotion都剷埋~唔知邊度有得睇啦~
GUNDAM FAN CLUB...

舊 04-25-18, 01:37 AM   #1390
ゆり

引用:
作者: GN00508771 查看文章
GUNDAM FAN CLUB...
ban ip的
由手機版發出
舊 04-25-18, 02:34 PM   #1391
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: ゆり 查看文章
ban ip的
由手機版發出
YOUTUBE戈d都係搵VPN者

FAN CLUB咪一樣

舊 04-25-18, 07:51 PM   #1392
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
好似中文死晒...
笨大幾惡到咁模型廣告都BAN到咁點賣
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-18, 08:05 PM   #1393
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: qwe 查看文章
好似中文死晒...
琴日YOUTUBE 六點左右掛日本VPN 睇左半集

晩上Ban 左日本VPN 改掛英國VPN 先睇到

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-18, 08:07 PM   #1394
fortel
Game Master

引用:
作者: qwe 查看文章
好似中文死晒...
有咩計,大台買左仲要放左係MY乜乜SUPER到同步播,香港套野要等到5月先會播
舊 04-25-18, 09:06 PM   #1395
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
B站

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-18, 06:22 AM   #1396
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
B站
what is b站~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-18, 06:22 AM   #1397
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

BILLBILL

舊 04-26-18, 07:51 AM   #1398
pet3
The One

引用:
作者: fortel 查看文章
有咩計,大台買左仲要放左係MY乜乜SUPER到同步播,香港套野要等到5月先會播
超級cctvb有咩

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 04-26-18, 11:28 AM   #1399
fortel
Game Master

引用:
作者: pet3 查看文章
超級cctvb有咩
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E9%8B...A4%A7%E6%88%B0
我見wiki係咁寫囉 無超級大台試唔到真假
舊 04-26-18, 11:46 AM   #1400
pet3
The One

引用:
作者: fortel 查看文章
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E9%8B...A4%A7%E6%88%B0
我見wiki係咁寫囉 無超級大台試唔到真假

我只見到 牙籤仔第1,2季和G復興計畫

FGO 目標預算

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
なもり「ゆるゆり、」10周年記念 OVA Blu-ray 一般発売版 2019年11月13日発売 supermanlady 日本動漫畫討論版 394 03-29-24 10:06 AM
ヒロユキ「マンガ家さんとアシスタントさんと」#12 (終)「前進/夏の終わり/パンツでわかる性格診断」 supermanlady 日本動漫畫討論版 17 05-13-23 06:34 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第25話「約束」(終)丨 ガンダム35周年の翌年はガンプラ35周年です! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1004 03-31-14 07:40 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第13話「バトルウェポン」丨15話メカ作畫監督:大張正己 money 日本動漫畫討論版 1018 01-22-14 03:27 PM
くずしろ「犬神さんと猫山さん」#12 (終)「犬神さんと猫山さんと夏祭り」 supermanlady 日本動漫畫討論版 1 01-15-14 11:36 AM

現在的時間是 07:26 PM

手機版 | APP版