Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-19-17, 05:33 PM   #3076
minazuki
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
STEP 5
1把5星

真係有15%
minazuki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-17, 10:03 AM   #3077
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
佢個15%好神既,間唔鐘見D直播都充滿黑暗既感覺…

原來想要三女弓,不過諗諗下都係算。等到佢捨得實裝N抽自選券先抽算…雖然到時隻GAME已經玩_完

此篇文章於 07-20-17 10:14 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-17, 05:12 PM   #3078
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
睇黎以後活動新武全部都係超絕大3下﹖咁之前D武真係全垃圾化了,而家個STEP都正好多,STEP2開始保6星

個FD鐘意2B岩岩俾左個ACCOUNT佢,我自己重打,刷左把帝劍同死龍牙開局,諗住執晒主線同活動D石儲幾萬先1次過抽STEP,希望抽到超絕大技5 XD
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-17, 05:49 PM   #3079
minazuki

已經冇晒石
佢先出6星一體確認
而加睇返佢之前果個250万券就知佢有幾乞衣

今次的泳衣好似得石抽人士先有
唔抽派得果兩個冰
2ch已經有人估係配列抽泳衣
不過呢個營運都係算吧啦
做咁多野出黎永遠都係得小數人享有

舊武黎講
其實buff劍仍然係必須
翼杖都最好有 (我就冇)
而加要抽返把buff劍返黎都唔係話咁易
帝劍得技1既話對住的魂boss會唔夠打

而加都係等佢執
真係冇心情重練
講真塔唔夠打,最尾ev冇support唔夠打,都無所謂既話
其實做乜要重打

今次應該係最後既大型季節ev
10月到返萬聖節加下衫同裝飾,出南瓜orb
用返上次的場景又係一個ev
舊 07-24-17, 06:15 PM   #3080
ShinDou

舊加攻神劍已經好耐冇用過,自從之前抽到新果把冰神劍之後,有3下攻大幅UP同冰UP

翼杖我之前都抽到不過都係已經好耐冇用過,塔果D夠力既話好多時未中狀態已經秒左

而家就係諗住靠超絕大技5打塔呀 XD

同埋而家唔重打既話其實好難儲到幾萬石ALLIN,就算咩都唔抽都要等幾個月,重打就好快已經幾萬石,唔幾萬咁射根本冇乜可能抽到技5

其實我本身都係想刷加攻神劍OR灼劍,不過刷唔到,而家求其有攻UP開局算 XD

等佢執要D課長唔再抽先得,不過而家個STEP正左咁多,應該D課長仲有段時間唔走啦 XD
舊 07-24-17, 06:54 PM   #3081
minazuki

常夏のシェイプシフター
 1/15AP/EXP30 /Boss 西瓜2
 2/15AP/EXP60 /Boss 西瓜3
 3/20AP/EXP100/Boss 西瓜16
 4/20AP/EXP110/Boss 西瓜18
 5/25AP/EXP120/Boss 西瓜32
裏1/クリア:25AP・踏破:30AP/EXP140/Boss 西瓜35
裏2/25AP/EXP180/Boss 西瓜38
裏3/クリア:30AP・踏破:42AP/EXP220/Boss 西瓜54
裏4/30AP/EXP260/Boss 西瓜56
裏5/クリア:35AP・踏破:42AP/EXP300/Boss 西瓜72

※ 西瓜有隨機3倍
※ 得1有魂,其他冇魂,次次第一關都放魂出黎嚇人
※ 裏5紅怪每turn回血45萬6千,最好帶特效FD

Rare強襲LV1 SS LOKI,LV2 SS 4號 叫得好勁
舊 07-24-17, 07:09 PM   #3082
minazuki

得帝劍技1
buff劍係必須

塔後期已經有魂
你幾多把超絕都係要硬食

同埋得1把超絕技5一定唔夠打塔
唔岩屬性已經bye bye

灼劍加得30%,呃人架
buff劍加最多40%
舊 07-24-17, 07:30 PM   #3083
ShinDou

但BUFF劍加得40%真係太少,加防都唔覺佢加得幾多 @@

打唔到就由佢啦,或者等把超絕大技5上埋LE先打 XD
舊 07-27-17, 08:40 PM   #3084
minazuki

今個pool有石都唔好抽
係都抽疑似少布lenneth同silmeria
http://dengekionline.com/elem/000/001/565/1565706/
不過畫風真係好唔得
舊 07-27-17, 10:21 PM   #3085
ShinDou

諗住等下次出得1把超絕大3下既活動STEP POOL先抽,暫時得2萬3石度,主線岩岩拎晒人,活動打到兩3萬既任就唔夠打,未打肥升武,不過都冇勁武 XD 而家諗住升埋D角既任執埋D石睇下有幾多先

此篇文章於 07-27-17 10:23 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-28-17, 06:07 PM   #3086
minazuki

上次打唔晒,今次終於打完rare
上面29,下面11

玩埋4個刨冰
第一個破片100
第二個炎神泳衣
第三個海賊泳衣
第四個雷神泳衣

I am not gay
舊 07-28-17, 09:00 PM   #3087
minazuki

黎近有呢的更新

3女神の水着
100日AF延長
武器枠拡張予定
星3~5破片化可能
http://dengekionline.com/elem/000/001/566/1566802/

垃圾武終於可以整走佢
舊 07-28-17, 09:04 PM   #3088
ShinDou

3女神水著,仲話22條友水著,咁有排都唔會出單PICKUP超絕大POOL﹖@@
舊 07-28-17, 09:06 PM   #3089
minazuki

22條友咪今次ev囉
舊 07-28-17, 11:10 PM   #3090
ShinDou

唔會咁白痴放22把野俾人抽呀﹖XD 應該3女神係抽,其他打野換﹖

佢D泳裝抽角原來勁過普通版好多,普攻同技都勁D
舊 07-29-17, 12:39 AM   #3091
minazuki

22條友咪今次ev囉
20件刨冰
2件變新角色

新女神衫我諗佢會派Lenneth掛
反正都係要有埋orb先會勁
佢今次仲難得請返沢城
希望佢順便錄埋下次主線啦
舊 07-31-17, 05:20 PM   #3092
ShinDou

水著lenneth同ahly好勁,但都係忍手等單pickup超絕大先allin,暫時4萬1石
舊 07-31-17, 05:30 PM   #3093
minazuki

ahly堅廢喎
專用orb隻色最垃圾
攻加得最少
做盾又淨係加得防禦力
唔夠aluze黎
舊 07-31-17, 05:54 PM   #3094
minazuki

lenneth個勝利動作唔好再核凸的
舊 07-31-17, 05:55 PM   #3095
ShinDou

ahly果招引敵再防大幅up,可能夠擋d屈機野
舊 07-31-17, 06:35 PM   #3096
minazuki

引用:
作者: ShinDou 查看文章
ahly果招引敵再防大幅up,可能夠擋d屈機野
係擋到
呢樣野aluze做緊
aluze係防抗都大幅上升
ahly對魔攻已經收皮
舊 07-31-17, 07:00 PM   #3097
minazuki

常夏島の女神たち
 1/15AP/EXP30 /Boss 蜜瓜2
 2/15AP/EXP60 /Boss 蜜瓜3
 3/20AP/EXP100/Boss 蜜瓜16
 4/20AP/EXP110/Boss 蜜瓜18
 5/25AP/EXP120/Boss 蜜瓜32
挑1/クリア:25AP・踏破:30AP/EXP140/Boss 蜜瓜38
挑2/クリア:30AP・踏破:36AP/EXP220/Boss 蜜瓜54
挑3/クリア:35AP・踏破:42AP/EXP340/Boss 蜜瓜72
舊 08-03-17, 05:51 PM   #3098
minazuki

神格升左做采配者
魔晶石25%
但一星期後我得1000pt
即刻跌返落勇者
舊 08-04-17, 04:04 PM   #3099
minazuki

人唔笑狗都吠
http://imgur.com/a/9T0ig
舊 08-07-17, 05:21 PM   #3100
minazuki

滿AP岩岩開始玩就main

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 09:23 AM

手機版 | APP版