Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-03-14, 10:47 AM   #1326
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 問天小肥 查看文章
都唔係....佢都重有個幹部上層保護佢.....
呀明哥都佢都係衰一般少年漫 BOSS 既一環...太自信姐
當初就應該殺晒D原國民既玩具
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-14, 11:02 AM   #1327
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 怪人怪人 查看文章
痴線 明哥將成個組織全部押注o係砂糖身上咁天真都有既
都唔能夠甘講,
成個王國包括地下交易都係靠砂糖變既玩具運作,
而且砂糖既能力都咁屈機 (連其他人都可以失埋憶),
唔押係佢身上又應該押係邊?

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-14, 02:13 PM   #1328
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
痴線 明哥將成個組織全部押注o係砂糖身上咁天真都有既
大部份奸計都係一個人成敗only.....

舊 04-03-14, 08:56 PM   #1329
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
都唔能夠甘講,
成個王國包括地下交易都係靠砂糖變既玩具運作,
而且砂糖既能力都咁屈機 (連其他人都可以失埋憶),
唔押係佢身上又應該押係邊?

D玩具都係做苦力之嘛, 以佢本身係天龍人又係七武海既權力唔難搵人做啦
佢押注落一個人既制度明顯仲憨居過莫利亞

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-14, 02:01 PM   #1330
Eking

引用:
D玩具都係做苦力之嘛, 以佢本身係天龍人又係七武海既權力唔難搵人做啦
佢押注落一個人既制度明顯仲憨居過莫利亞
佢係唔想人知佢係天龍人....應該係因為同世界政府有D關係, 講真, 佢係天龍人要拎番自己國家有乜必要做咁多野, 一定有D野係後面~

舊 04-09-14, 02:49 PM   #1331
小白熊
冬眠中

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
刹波食左粒燒燒果實
小白熊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-14, 02:53 PM   #1332
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 小白熊 查看文章
刹波食左粒燒燒果實
估佢唔到
真係咁簡單直接俾Sabo食,不過都好,唔好再兜咁大個圈

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-14, 02:54 PM   #1333
小白熊
冬眠中

XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
終於都見到樣了
舊 04-09-14, 03:13 PM   #1334
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

sabo已經係第2把膠椅......
神。烏索普~
今次收d靚多/勁過巴基啦~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-14, 04:07 PM   #1335
Kain

明哥又做低能野,咁唔想送俾人就唔好放粒真野出黎啦
舊 04-09-14, 04:12 PM   #1336
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
神。烏索普 真係正

當吹水吹到一個極至既時候
所有野就會變成真

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-14, 04:44 PM   #1337
Kain

烏廢呢野巴基玩過一次啦
睇完覺得無新意
由手機版發出
舊 04-09-14, 04:50 PM   #1338
SunSunny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
好爽快呀今期! sabo真面目好討好

舊 04-09-14, 05:29 PM   #1339
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
GOD 烏索普....
如果唔係巴基用過一次....呢次一定可以更到位....

卓洛應該可破鳥籠吧....破不了就太沒意思了.....
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-14, 05:32 PM   #1340
問天小肥
Crazy Gamer
~(‵▽′)ψ

註冊日期: May 2004
引用:
作者: 天空 查看文章
神。烏索普 真係正

當吹水吹到一個極至既時候
所有野就會變成真
個情景...唔知點解我諗起巴基....

我が前に立ち塞がりし すべての愚かなるものに
我と汝が力もて 等しく滅びを寫えんことを
問天小肥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-14, 05:34 PM   #1341
hap3afrien
Game Master

Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
引用:
作者: Kain 查看文章
明哥又做低能野,咁唔想送俾人就唔好放粒真野出黎啦
我真係以為會放粒假野, 變左搞笑動物系
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-14, 05:35 PM   #1342
Eking

引用:
烏廢呢野巴基玩過一次啦
睇完覺得無新意
由手機版發出
上次巴基乜都冇做過, d野全部係路飛搞出黎, 今次話哂出哂血~

舊 04-09-14, 05:37 PM   #1343
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
下期又休刊....密左....

不過都希望尾田保重身體....我希望睇到OP 0既結局....
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-14, 05:49 PM   #1344
Kain

引用:
作者: Eking 查看文章
上次巴基乜都冇做過, d野全部係路飛搞出黎, 今次話哂出哂血~
烏廢都講唔上做過D咩
同巴基一樣,沒有以下也沒有以上
舊 04-09-14, 05:52 PM   #1345
Eking

引用:
烏廢都講唔上做過D咩
同巴基一樣,沒有以下也沒有以上
話哂都出哂力 (出埋血)~ 人地有努力過~

舊 04-09-14, 06:02 PM   #1346
小白熊
冬眠中

隻崩牙無左
舊 04-09-14, 06:42 PM   #1347
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
無諗過會一拎即食
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-14, 05:09 AM   #1348
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: 小白熊 查看文章
終於都見到樣了
尾頁出埋顏色,
最快呢個星期一班薩波cosplayer!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 04-10-14 05:23 AM 被 mrk 編輯。
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-14, 09:48 PM   #1349
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
嘩!
劇透!
終於路飛VS明哥第1回合,路飛敗!
最後明哥重玩國定殺戮日添!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 04-23-14 09:51 PM 被 mrk 編輯。
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-14, 12:40 PM   #1350
clie

註冊日期: Dec 2001
路飛唔知要拖多幾多十話至入返城,十足俾艾尼路掉落街咁
最不可思議係卓洛好兒戲咁俾隻岩石怪話走就走
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.14 money 日本動漫畫討論版 1000 11-24-11 04:01 PM
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.13 money 日本動漫畫討論版 999 02-24-11 11:50 PM
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM
Game vol.15 (完) 魚伕 體育版 19 10-26-04 07:07 PM

現在的時間是 10:19 AM

手機版 | APP版