Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-15-12, 09:21 PM   #451
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
草稿也不錯, 請繼續畫

亞路嘉是乖孩子
\/

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-12, 12:11 AM   #452
sena123
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagsena123
命令不用還...屈機到沒朋友,主角威能爆燈

sena123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-12, 12:17 AM   #453
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
草稿再現了...
富奸!撐下去啊!!!
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-12, 12:21 AM   #454
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
其實依家即係話 只要係基路亞叫既就唔使代價...?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-12, 12:39 AM   #455
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
原來係雙重人格....
不過命令唔使還就真係好屈

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-12, 12:57 AM   #456
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
原來係雙重人格....
不過命令唔使還就真係好屈
係啦,好似萬能咁 ...
唔知可唔可以令凱特變返 "死" 前咁樣?? (俾金講完都唔知叫唔叫佢做死 ...)

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-12, 01:46 AM   #457
三四
Crazy Gamer
掃貓器

註冊日期: Jan 2005
好屈機...仲勁過神龍
===
如果今話有王死嗰集既質素就好

舊 02-16-12, 01:55 AM   #458
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
大BUG出現左...

舊 02-16-12, 04:16 AM   #459
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: fmptsrhk 查看文章
草稿再現了...
富奸!撐下去啊!!!
聞說,筆者話度富奸有講話出草稿係因為隻手傷咗,呢D係咪叫「敬業樂業」

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-12, 04:48 AM   #460
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
之前又set到咁恐怖
基仔自己又咁緊張
既然係咁
不如
「請求」阿哥飛去一個遠到返唔到黎既地方 咪唔洗佢追黎囉
「請求」王/蟻后死亡 會長唔洗死
「請求」阿仁出現係岡面前 故事完
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-12, 05:24 AM   #461
龜。牌
Junior Member

註冊日期: Feb 2012
當年很喜歡幽遊白書,可惜結局篇不太好
龜。牌 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-12, 09:14 AM   #462
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
我反而覺得今回OK感人
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-12, 10:20 AM   #463
尼路
The One

感人還感人,但如果全無代價就真係大bug……重屈過過神龍真正的萬能願望機……

舊 02-16-12, 11:21 AM   #464
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 龜。牌 查看文章
當年很喜歡幽遊白書,可惜結局篇不太好
我近排睇返幽遊都like ar, 可惜咁既ending...

OT: 龜.牌, 你留言俾我要既GAME未賣, 麻煩留你個電話去我EMAIL: wyeunghs@yahoo.com.hk, 我會call你CONFIRM時間, 因為我PM唔到你.
(唔好意思, 講左其他野)

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-12, 11:32 AM   #465
cnw1126
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
基仔咪講左
唔想再利用咁純真既不明物
咪即係鬼隱左唔會再用

舊 02-16-12, 11:58 AM   #466
古鐵.巨人
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDterryho_PSNJP
雖然不明物係屈, 但係主角群肯唔肯咁用就係別話
仲要相信係基仔獨享"命令"尼樣野
而家最危險相信係基仔而唔係不明物了
古鐵.巨人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-12, 01:16 PM   #467
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
基仔唔想利用不明物嘛
而且佢想靠自己擺脫阿哥...

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-12, 01:19 PM   #468
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
感人

不明物真係好純真,希望基路亞個阿哥 咪再攪佢地啦

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-12, 02:56 PM   #469
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
今話幾感人
但不明物真係好屈機 命令就唔洗代價...
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-12, 03:40 PM   #470
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
淫生的淫家

舊 02-16-12, 03:41 PM   #471
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: Sar8 查看文章
淫生的淫家
請將弟弟變妹妹

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-12, 03:49 PM   #472
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
命令將依路米變成好淫咩唔洗怕佢囉

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-12, 04:52 PM   #473
cnw1126
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
命令將依路米變成好淫咩唔洗怕佢囉

咁樣仲方便

舊 02-16-12, 10:52 PM   #474
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
即係不明物都係佢親人

舊 02-17-12, 02:22 AM   #475
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
屈又未到完全屈既,我深信以基仔目前個Lv
應該仲有唔小人可以係佢比命令前秒左不明
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[廣告 - RG] 【RG10 Red18】《末日以後 x 復刊以前》 Hunter x Hunter 2013同人枱曆! dollyly21 Cosplay同人MIX討論區 2 12-29-12 11:12 AM
[漫畫] [連載再開]富奸HUNTER×HUNTER 連載專區 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1001 04-23-10 05:49 PM
全職獵人Hunter X Hunter動畫漫畫問題 SAMLEE 日本動漫畫討論版 9 08-05-06 09:20 PM
一個Hunter X Hunter既問題(望有人回覆) 不死game神 日本動漫畫討論版 18 07-21-04 12:21 AM
[GBA]Hunter X Hunter新圖,4月24日發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 2 02-03-03 11:37 AM

現在的時間是 04:56 PM

手機版 | APP版