Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-04-06, 10:42 PM   #1
SAMLEE
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2002
全職獵人Hunter X Hunter動畫漫畫問題

請問你地依家hunter x hunter
漫畫係唔係做到去同動畫一樣??
動畫我睇到o岩o岩講完貪婪之島..講小剛o岩o岩搵到佢老斗
而漫畫我未睇過..唔知做到邊..
如果漫畫係講得遠過動畫..
咁講完貪婪後..係漫畫第幾集??
想買黎睇下
唔該哂
SAMLEE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-06, 10:48 PM   #2
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: SAMLEE
請問你地依家hunter x hunter
漫畫係唔係做到去同動畫一樣??
動畫我睇到o岩o岩講完貪婪之島..講小剛o岩o岩搵到佢老斗
而漫畫我未睇過..唔知做到邊..
如果漫畫係講得遠過動畫..
咁講完貪婪後..係漫畫第幾集??
想買黎睇下
唔該哂
我無睇過動畫, 講唔到有乜分別.

但漫畫小岡打完貪婪之島, 並無搵到老豆, 只係搵到老豆個朋友.

之後開始奇美拉蟻編, 第幾期我唔記得lu.

奇美拉蟻編開始進入尾聲, 富奸就暫停左連載....直到而家.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-06, 10:50 PM   #3
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
漫畫第18期
不過大部分內容都係貪婪最後的劇情,只有書中最後的30-40頁係新故事(奇美拉蟻篇)開始,你應該未睇過
雖然得40頁你未睇過,不過都建議你買,因為講有關蟲的特性

此篇文章於 08-04-06 10:52 PM 被 信長 編輯。
信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-06, 12:15 AM   #4
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
hunter 動畫係唔會快過漫畫~
仲有而家睇hunter係無間地獄
你唔會知佢幾時先完~

舊 08-05-06, 12:36 AM   #5
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
你亦唔知佢會唔會完~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-06, 12:49 AM   #6
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
動畫都係打都完貪婪之島而已吧~a

舊 08-05-06, 12:49 AM   #7
SherMan

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagSherMan CM
亦唔會知有無得完……

偶放棄o左呢套o野好耐
SherMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-06, 06:22 PM   #8
SAMLEE
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2002
唔該哂呀..
今日去左一d 漫畫店開左幾頁黎睇..
係遠過動畫..有新野睇...
不過..我都知個作者e家停哂手...
所以都唔知買唔買漫畫黎睇好
應該等佢出完一段落先買好d
SAMLEE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-06, 09:13 PM   #9
SherMan

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagSherMan CM
引用:
作者: SAMLEE
唔該哂呀..
今日去左一d 漫畫店開左幾頁黎睇..
係遠過動畫..有新野睇...
不過..我都知個作者e家停哂手...
所以都唔知買唔買漫畫黎睇好
應該等佢出完一段落先買好d
如果而家停緊……不如唔好買住啦

等佢再出先一次過買會安全o的……

小心爛尾……
SherMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-06, 09:20 PM   #10
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 司馬言
亦唔會知有無得完……

偶放棄o左呢套o野好耐
而家係富奸放棄左讀者o者.