Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-22-14, 12:11 PM   #326
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-14, 03:42 PM   #327
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
噴金髮變菲特

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-14, 09:21 PM   #328
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
アーマーガールズプロジェクト 篠ノ之箒(制服Ver.)

販売価格 :4,536円(税込)
お届け日 :2014年7月発送予定
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshouten/item-1000087051/

舊 03-20-14, 01:02 PM   #329
Gallardo
最強(最凶)アイドル

此篇文章於 03-20-14 11:36 PM 被 Gallardo 編輯。
Gallardo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-14, 09:32 PM   #330
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
http://tamashii.jp/special/agp/msg/05.html
結果出多set武裝set比冇買r魂fa獨角獸 仲多左2號機d武器白色配色同表情parts

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-14, 10:07 PM   #331
lan
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: Gallardo 查看文章
其實同舊果隻有何分別(除人樣)
lan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-14, 10:19 PM   #332
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
咪講左追加 強襲用高機動背包..

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 12:05 AM   #333
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: tung999 查看文章
http://tamashii.jp/special/agp/msg/05.html
結果出多set武裝set比冇買r魂fa獨角獸 仲多左2號機d武器白色配色同表情parts
頂佢個肺
仲等預先我買了兩set FA獨角獸

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 03-25-14, 02:10 AM   #334
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
想問下呢D香港魂shop會唔會有得訂?

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 02:37 AM   #335
a147852987

註冊日期: Jun 2010
引用:
作者: mikemike 查看文章
頂佢個肺
仲等預先我買了兩set FA獨角獸
上頁回覆又可以再用
笨大:計画通り....
a147852987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 09:26 AM   #336
騎蘿蘿
Crazy Gamer
全職CD-ROM

註冊日期: Dec 2006
3DS Friend Code4382 2916 1091
本來冇打算買獨角獸 而家咁玩又有興趣

其實隻獨角響街有得買未?

閣下
騎蘿蘿 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 10:10 AM   #337
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 騎蘿蘿 查看文章
本來冇打算買獨角獸 而家咁玩又有興趣

其實隻獨角響街有得買未?
官方日子就29號,但應該27號就派街
有冇現貨就另一回事
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-14, 10:06 AM   #338
Gallardo
最強(最凶)アイドル

舊 03-26-14, 10:58 AM   #339
teealpha

隻英國琴日行過見一扭開訂$648
舊 03-26-14, 11:02 AM   #340
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
咁抵玩
由英國買到而家
又要買多隻英國....

舊 03-26-14, 11:08 AM   #341
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: teealpha 查看文章
隻英國琴日行過見一扭開訂$648
即訂啦
上一隻現在仲炒到好貴

舊 03-26-14, 12:57 PM   #342
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
即訂啦
上一隻現在仲炒到好貴
上隻不是已上天文數字咩
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-14, 03:06 PM   #343
teealpha

貓店FB POST左圖,到左MS少女獨角$455
收工先過去應該冇晒貨
舊 03-27-14, 05:02 PM   #344
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

剛剛去接了孿妹放學

舊 03-27-14, 05:22 PM   #345
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
剛剛去接了孿妹放學

雲SHOP那隻你入不入?
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-14, 05:49 PM   #346
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

delete

此篇文章於 03-28-14 11:19 AM 被 mikemike 編輯。
舊 03-27-14, 07:43 PM   #347
Gallardo
最強(最凶)アイドル

孤注448有成棟
由手機版發出
Gallardo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-14, 08:04 PM   #348
lan

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: Gallardo 查看文章
孤注448有成棟
由手機版發出
好難落手!
lan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-14, 10:50 PM   #349
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
頂-.-今個月出咩-.-? 冇留錢添

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-14, 01:32 AM   #350
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: lan 查看文章
好難落手!
75算仲想點?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
換agp卡一問? 27149 手機資訊/電腦軟硬討論 4 03-08-07 08:53 PM
[NEWS] Delkin updates Archival Gold media with Scratch Armor KKH 照相館 0 02-25-06 09:25 AM
[GBA]配件: Protect Armor SP ~Thunder Dragon~ neo2046 手提遊戲機討論版 12 11-12-04 08:10 PM
Jam Project AM Project 3rd.LIVE「震撼~Return to the Chaos~」預覽! macross7ra Neo Entertainment TREND 2 11-21-03 07:12 PM
AGP 8X hina 手機資訊/電腦軟硬討論 5 04-11-03 10:18 PM

現在的時間是 03:29 AM

手機版 | APP版