Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 23 63 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 83 123 173  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
charcsc2000 03:00 PM 01-17-18
作者: MultiPASS:
有「X」加持好難阻...
睇價錢啦, 如果300蚊內真心正...
但佢賣到6800日元...即係要400蚊...我覺得唔低...
情願佢出機戰...
CCemi 03:44 PM 01-17-18
佢又唔係出下載版, 用32GB卡帶邊可能300蚊以下呀
呢個價錢只可以話係咁上下架啦
charcsc2000 05:30 PM 01-17-18
作者: CCemi:
佢又唔係出下載版, 用32GB卡帶邊可能300蚊以下呀
呢個價錢只可以話係咁上下架啦
老實講...訂價太貴....炒冷飯野...skip....
CCemi 05:49 PM 01-17-18
佢地從來都冇當係炒冷飯, 因為係集合DLC加強版
你看看隻龍珠, 價錢都係咁高, 一樣賣多過PS4
holsety 05:57 PM 01-17-18
ggen 事小,送sd gundam x 事大,必買必玩隻sd gundam X ,同fd 對戰w
enishi 06:03 PM 01-17-18
作者: CCemi:
佢地從來都冇當係炒冷飯, 因為係集合DLC加強版
你看看隻龍珠, 價錢都係咁高, 一樣賣多過PS4
所以出年應該會見到 New Gundam Breaker: Deluxe Edition for Nintendo Switch
由手機版發出
enishi 06:31 PM 01-17-18
Nintendo "New Play" announcement
18/1 6am 香港時間,Switch 用新配件及 games
https://www.nintendo.co.jp/20180118/index.html
由手機版發出
N0T51B 07:00 PM 01-17-18
之前傳老任不停趕工嗰隻現象級藍海遊戲應該就係呢隻
MultiPASS 08:20 PM 01-17-18
係咪Wii sport Wii Fit類大眾game(運動機)?
charcsc2000 09:33 PM 01-17-18
作者: 天野:
有冇人玩過Stardew Valley?
好唔好玩?
有點興趣
已證實Stardew Valley係國際版,即mexico買完都可以見到japan已purchased ,仲要mexico平好多~
jyeung1 10:49 PM 01-17-18
老任出連技.

照字面睇比較大機會係VR

OR 新玩法活用HD, 始終體感已經吾係新奇野!!

(會吾會下星期再有mini direct??
利用連技打MHW,減低佢人氣

)
Terry仔 11:35 PM 01-17-18
重玩VR?!
隔離台個VR 已經死咗一大半
ROCAS 12:01 AM 01-18-18
會唔會AR? 接返個cam
技術又算成熟(3ds/手機pm go都玩唔少)
赤武神 12:09 AM 01-18-18
睇黎有機會同動物之森有關係~謎!
因為有一個動物之森個開發人員之一既retweets
jyeung1 12:22 AM 01-18-18
作者: Terry仔:
重玩VR?!
隔離台個VR 已經死咗一大半
1) 隔離台個VR 死因要另給多4000
2) 有線限制
3)hit 個時,吾整大個餅

NS=> 只要買個眼罩(最多500)
本身已經有體感手制, 同無線
只係畫面一定吾會靓
(VR 入門價非常平)

NS 出VR任天狗,只有NDS質素
已經係一大另類賣點
(可以引起好大話題)
赤武神 12:25 AM 01-18-18
任天堂提及呢個發佈主要目標係小孩同不失童心既人
我諗VR唔會扯上咩關係,始終如果整舊野戴上頭都唔太適合小朋友玩
N0T51B 03:23 AM 01-18-18
唔知點解我覺得似係機械人裝置
以switch做”大腦” 再用joy-con 控制
因為之前老任有買機械人專利
希望唔係
信長 06:05 AM 01-18-18
Nintendo Labo(ニンテンドーラボ) 初公開映像

N0T51B 06:08 AM 01-18-18
估中一半

都話四月一定有野ga la

老任終於肯解決製造過多無用週邊嘅環保問題
赤武神 06:17 AM 01-18-18
配服任天堂既想像能力,佢地成日都會做些意想不到既野
幾有趣咁!好有以前細個時DIY既感覺
信長 06:44 AM 01-18-18

明白,個CAM 認你插入物大細
終於都明個CAM 其他用途.
我都奇怪無理由加個CAM 得1,2 switch 食熱狗
MultiPASS 06:45 AM 01-18-18
呢個概念真係大大擴展延伸video game嘅可能/可玩性,
除左老任,更加期望之後各大廠商創意加cross over,
4月20日...唔知會炒到幾錢呢?
N0T51B 07:05 AM 01-18-18
開發部上年瘋狂加班嘅成果,真係五體投地
Keep 住出新kit應該可以同wii fit/ sport 咁現象級
chrischun 07:30 AM 01-18-18
遙控機械人正到爆
jyeung1 07:32 AM 01-18-18
作者: N0T51B:
開發部上年瘋狂加班嘅成果,真係五體投地
Keep 住出新kit應該可以同wii fit/ sport 咁現象級
任天堂既創意,真係令人佩服得五體投地,利害利害!!

有VR, 有吾同體感組件, 令創作人發揮無窮想像
重點隻呢D佩件成本吾會高, 又環保
(雖然明知佢將來會制做大量垃圾)

remarks:
VR 機械人留意影片, 手腳都有手制,必紅
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 23 63 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 83 123 173  ... 最後

返回主題版面