Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後
電視遊戲討論版>Street Fighter V 情報區 3 | 已售
wing 05:47 PM 11-29-16
作者: JanSeiji:
想請問一下
PS4 SFV season pass
買咗之後佢話可以約半價買"對像內容"
(有了SEASON PASS便能以約半價的價格購買對象內容,比單獨購買更划算。)
是否代表日後出新角可以半價(50000fm)買?
定係season只包6個角色使用權同幾件衫?唔包日後discount?
求指教
今晚last chance半價買了
佢意思係, 如果你真金白銀買哂6個DLC同6件衫, 所花的錢係season pass售價的2倍.

就咁多. 同日後出的其他新角無關.
tao 06:33 PM 11-29-16
想請問一下
PS4 SFV season pass
買咗之後佢話可以約半價買"對像內容"
(有了SEASON PASS便能以約半價的價格購買對象內容,比單獨購買更划算。)
是否代表日後出新角可以半價(50000fm)買?
定係season只包6個角色使用權同幾件衫?唔包日後discount?
求指教
今晚last chance半價買了
-del- 原來樓上大大覆了
我之前有買VOLCANIC EDITION, 有1500zeni.
後來zeni廢除左, 換算番應該係三十萬FM
JanSeiji 08:34 PM 11-29-16
咁其實大家建唔建議買?
定係儲fm換就得?
利申,我唔多時間玩,但又想要齊。。
咁應該都係買吧
JanSeiji 09:50 PM 11-29-16
奶咗嘢。。
一直主力用日服,有psn+
玩中文game都係用港服下載dlc, 用返日服玩
點知今次買完season pass, 只可以港服用。。。
煩死。。。
lwmanroy 11:20 PM 11-29-16
咁唔小心呀,所有香港PSN下載的野都唔可以日本PSN度用的
JanSeiji 11:57 PM 11-29-16
作者: lwmanroy:
咁唔小心呀,所有香港PSN下載的野都唔可以日本PSN度用的
之前啲dlc又無問題。。。
例如我玩人中之龍呀,閃亂神樂呀咁
都係中文版,都係dlc(free or paid)都無問題的。。
點估到Gapcoin呢次跣我一鑊。。。sosad
Irwin 12:42 AM 11-30-16
奶咗嘢。。
一直主力用日服,有psn+
玩中文game都係用港服下載dlc, 用返日服玩
點知今次買完season pass, 只可以港服用。。。
煩死。。。
你的CONCEPT錯了。

呢隻GAME係ONLINE用,STORAGE都係ONLINE

而用SEASON PASS係買果個PSN A/C 的PSN SERVICE,唔係DLC DATA

所以你買HK PSN上的任何SEASON PASS SERVICE係用唔到係JP PSN上的。

但DLC類唔係SERVICE性質的話就應該無影響。

例:
之前PS3時代隻SEGA球會GAME都有SERVICE做ONLINE FREE球員
作用係SAVE起指定球員在當時的年齡/能力狀態等等
隨時可以在球員不在隊中時從FREE球員STORAGE內買回來用
但又係對應日本A/C ONLY(個SERVICE係日本的)
用香港PSN去玩就應該做唔到呢件事。
lwmanroy 04:11 AM 11-30-16
作者: Irwin:
你的CONCEPT錯了。

呢隻GAME係ONLINE用,STORAGE都係ONLINE

而用SEASON PASS係買果個PSN A/C 的PSN SERVICE,唔係DLC DATA

所以你買HK PSN上的任何SEASON PASS SERVICE係用唔到係JP PSN上的。

但DLC類唔係SERVICE性質的話就應該無影響。

例:
之前PS3時代隻SEGA球會GAME都有SERVICE做ONLINE FREE球員
作用係SAVE起指定球員在當時的年齡/能力狀態等等
隨時可以在球員不在隊中時從FREE球員STORAGE內買回來用
但又係對應日本A/C ONLY(個SERVICE係日本的)
用香港PSN去玩就應該做唔到呢件事。
唔係喎,我用日戶口,術霸5買行,佢送D衫係香港PSN下載完係日本戶口係出唔到的,G-GEN都係一樣。
八仙果 01:12 PM 11-30-16
我習慣係咩版就用咩 account 玩隻 game,
要買 DLC 就可以買到用到,
唔使之後煩買咗用唔到。
HIM 03:17 PM 11-30-16
作者: lwmanroy:
唔係喎,我用日戶口,術霸5買行,佢送D衫係香港PSN下載完係日本戶口係出唔到的,G-GEN都係一樣。
有冇將個HKPSN登錄為常用PS4?
Alpha2 12:11 PM 12-01-16
capcom cup 2016 32強對戰表

http://challonge.com/capcomcup2016
del...
信長 06:53 PM 12-01-16
Humanbomb 第一場對Infiltration ... 其實佢打贏過Infiltration 幾次... 對上一次有印象韓國Cash 時炒對家三個,包括Infiltration
Alpha2 02:19 PM 12-02-16
capcom cup 2016 比賽時間表
del

香港時間慢日本一個鐘,即今晚凌晨一點開始
newb 10:40 AM 12-03-16
Capcom Cup 2016

http://www.twitch.tv/capcomfighters

Infil, tokido 同 Justin 第一輪已出局
wing 04:57 PM 12-03-16
係咪psx時公佈新人物?
信長 05:03 PM 12-03-16
應該打完決賽會講
tao 11:21 PM 12-03-16
作者: wing:
係咪psx時公佈新人物?
作者: 信長:
應該打完決賽會講

小野義德:我沒說過街霸5要加豪鬼,你們不要聽風就是雨

法米通:在之前的比賽上,我們得知了能在12月美國的Playstation Experience(PSX)上玩到豪鬼,我想問一下這方面的問題。
小野:誰也沒說過豪鬼要出來了哦(笑)。

法米通:誒?那是宣布他什麼呢?
小野:我沒有說要有新的角色出現。這個視頻的細節只是說,你可以在PSX體驗。(笑)

法米通:怎麼會是這樣!所以我們現在可以確定一定會在PSX上體驗到他咯?
小野:是,毫無疑問的。我認為這可以給大家期待的空間。新情報總是被洩露很多,這次我們做的限制蠻好,請大家期待。

原文:
http://www.famitsu.com/news/201611/22121269.html
信長 11:28 PM 12-03-16
PR野, 可能真豪鬼,神人豪鬼,超級豪鬼...
有人話場景都唔奇
安安 12:22 AM 12-04-16
https://twitter.com/Yoshi_OnoChin/st...82565308620800
信長 02:25 AM 12-04-16
獅頭豪鬼
tao 02:35 AM 12-04-16
作者: 信長:
獅頭豪鬼

豪鬼+5新角...
就是2017角色pass lineup
Gary Gary 03:13 AM 12-04-16
作者: tao:

豪鬼+5新角...
Dee Jay? Hugo?
Alpha2 03:16 AM 12-04-16
作者: tao:

豪鬼+5新角...
第二幅圖似係泰王
newb 03:19 AM 12-04-16
Completely New? ...
newb 03:38 AM 12-04-16
http://www.capcom-unity.com/harrison...reet-fighter-v

豪鬼能力介紹

同埋20號就出
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後

返回主題版面