Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 10-06-10, 01:13 AM   #1001
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
又係呢D下欄餸頭餸尾大集燴

舊 10-06-10, 03:20 AM   #1002
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
PIZZA 寶盒我食親都唔夠汁
跟住上次隻咖哩雞翼又有D 陰影...

等下次coupon 先再食

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-10, 05:02 PM   #1003
HIM
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
試左, 咖喱汁極少, 無咖喱味, 沙律醬就好多, 比之前果D寶盒差

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-10, 05:39 PM   #1004
Metatron
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
內有包皮, 雞扒,咖哩汁,洋蔥 青瓜,菜,粟米
分得咁開就係因為有咖哩雞部份同沙律部份,而且兩個部份非常之唔夾
不過個餐就幾飽肚,又盒又飯又雞脾

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-10, 10:28 PM   #1005
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Gnosis 查看文章
http://www.brainresidue.com/taste-te...-new-skinwich/

繼double down又一邪道
skinwich
我係SPOILER
假o架...a

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-10, 04:19 PM   #1006
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
試左,咖喱汁少到唔知係咪真係有,總之就唔好食

舊 10-07-10, 04:49 PM   #1007
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
試左好淡味
冇黎味道....
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-10, 12:02 PM   #1008
Hunter

註冊日期: Jan 2002
仲諗住今日去試食
好彩入黎睇睇者

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-10, 05:15 AM   #1009
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
領左野個咖哩盒直頭食到UN胃

個芝士薯格都凍又淋既

咁好意思收我28蚊

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-10, 08:56 AM   #1010
POKA
Banned

引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
領左野個咖哩盒直頭食到UN胃

個芝士薯格都凍又淋既

咁好意思收我28蚊
睇個樣咁地雷都估唔到咁難食
舊 10-11-10, 04:17 AM   #1011
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: POKA 查看文章
睇個樣咁地雷都估唔到咁難食
又唔可以用難食黎形容既
係咖哩汁無咖哩味 (有日式咖哩香,但食唔出味)同埋有沙律醬呢樣怪怪地姐
叫有飯個個餐係絕對食得飽
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 09:30 AM   #1012
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: kcf1201 查看文章
又唔可以用難食黎形容既
係咖哩汁無咖哩味 (有日式咖哩香,但食唔出味)同埋有沙律醬呢樣怪怪地姐
叫有飯個個餐係絕對食得飽
我食果個餅皮乾到用硬黎形容

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-10, 03:45 PM   #1013
POKA
Banned

岩岩食到牙都軟.....=.="
舊 10-13-10, 03:16 AM   #1014
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
我食果個餅皮乾到用硬黎形容
咁可能一間間既問題
我個面個間反而個餅皮唔太乾,仲係軟軟地
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-10, 11:48 PM   #1015
二伍

註冊日期: Sep 2002
今日食左個新野,都ok o既
加左d青瓜唔錯
另外食左幾件雞,比以前細件左
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-10, 01:57 PM   #1016
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
呢幾日報紙又有優惠

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-10, 04:57 PM   #1017
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
新飯: 芝士焗雞皇飯

有冇人去試?

舊 11-04-10, 05:45 PM   #1018
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:

有冇人去試?
應該係,由以往佢即時「林」D白汁,變左整定晒……囉…

舊 11-06-10, 12:17 AM   #1019
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
引用:

有冇人去試?
個飯雷到爆開

大家樂個焗意粉d芝士都多過佢廿倍
跟餐個件上脾仲要乾到喊

好耐無試過中雷中得咁應
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-10, 03:49 AM   #1020
1q1q1q
Game Master

註冊日期: Apr 2003
引用:

有冇人去試?
好難食....
我本身已經係鍾意食芝士

1q1q1q 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-10, 01:00 PM   #1021
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
好高卡路里

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-11, 10:51 PM   #1022
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
有冇人試左KFC個魚柳包

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-11, 01:29 AM   #1023
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: W!LL 查看文章

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-11, 01:34 AM   #1024
主人
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: W!LL 查看文章
我試左

d肉又霉又有少少異味
我想知其他人食係咪又係咁?

有apple

咁試問仲有咩係唔得?
主人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-11, 01:39 AM   #1025
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 主人 查看文章
我試左

d肉又霉又有少少異味
我想知其他人食係咪又係咁?
咁恐怖?仲諗住臨走前試o下添...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:39 PM

手機版 | APP版