Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-23-09, 12:51 AM   #401
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
女主角能力係投影 代價係摺紙 ?
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-09, 01:17 AM   #402
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 10-23-09, 01:18 AM   #403
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
第三集就變成契約者了?
D-Joe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-09, 08:12 AM   #404
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
魔炮少女

黑叔已變成單純嘅變態廢材大叔

英國說大家抱團死

此篇文章於 10-23-09 08:14 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-09, 08:29 AM   #405
TakeITEZ
Crazy Gamer
驫麤

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code3995 6469 6189
可唔可以變部列車炮出來.

Sir Humphrey: "By the BBC!"

Sir Humphrey: "The principle of democratic accountability requires the occasional human sacrifice."
TakeITEZ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-09, 08:35 AM   #406
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
我對0後座力絕望了

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-09, 08:38 AM   #407
細路翔
The One

引用:
作者: Alquimlsta 查看文章
我對0後座力絕望了
依套擺明係超能力大戰你仲想睇咁嘅野

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-09, 10:03 AM   #408
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
official fanbook
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-09, 01:03 PM   #409
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
支炮變出黎果下笑左......
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-09, 01:06 PM   #410
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: Nicklaus 查看文章
支炮變出黎果下笑左......
心炮

舊 10-23-09, 05:07 PM   #411
darren
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2008
仲諗住係會講女主角一個正常人同班契約者打..

點知原來女主角都係契約者...
darren 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-09, 06:02 PM   #412
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
呢套個故事係...? 好似code geass/hxh 咁有唔同超能力ge人戰鬥?
聽人講話幾好睇, 但我冇睇第1季, 會唔會有問題? thx
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-09, 06:26 PM   #413
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: supermanlady 查看文章
official fanbook
呢本好正咁喎
買野送定?
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-09, 07:51 PM   #414
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
貓哥吐左便當

黑叔話要殺銀,即是銀仍然生存
但銀究竟發生咩事..
黑叔回想入面見到遍地屍骸,難道係銀所為?

黑叔你推完蘿莉又拐帶正太..

引用:
作者: Alquimlsta 查看文章
我對0後座力絕望了
可能蘇芳能力包括埋反動+2

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-09, 01:29 AM   #415
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: darren 查看文章
仲諗住係會講女主角一個正常人同班契約者打..

點知原來女主角都係契約者...
我都以為會係正常人智鬥契約者
FREDDY@o@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-09, 01:30 AM   #416
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
女性的心口果然可以拔出任何武器 (誤)
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-09, 01:33 AM   #417
RahXephone
Senior Gamer
長空

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: hitachi 查看文章
女性的心口果然可以拔出任何武器 (誤)
我都諗起shining tear
RahXephone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-09, 02:05 AM   #418
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: MS331 查看文章
呢本好正咁喎
買野送定?
單行本
http://www.amazon.co.jp/........
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-09, 03:23 AM   #419
C@T
伊達と酔狂で・・・

註冊日期: Apr 2002
咦? 本fanbook關我孫子武丸咩事?
C@T 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-09, 10:52 AM   #420
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: RahXephone 查看文章
我都諗起shining tear
我諗係少女革命

睇番, 尾段個西裝大叔......係13哥吧?
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-09, 11:55 AM   #421
カズキ
Game Master

PSN  IDKazuki-KTW
黑叔應該能力透過心口粒流星核?轉移左去少女到.
魔炮少女拉得支炮出來都比人秒吧.
カズキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-09, 03:51 PM   #422
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: カズキ 查看文章
黑叔應該能力透過心口粒流星核?轉移左去少女到.
魔炮少女拉得支炮出來都比人秒吧.
是狼第一次投影勁野都慢, 之後都可以落劍兩
香菜遲d應該都可以吧

舊 10-24-09, 11:07 PM   #423
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
魔術師都係要領便當

睇熱鬧班人唔驚中流彈?
覺醒好有氣勢咁, 結果只係變支炮出尼

最後話殺銀果度, 點解係現在式(殺す)
銀未死?

此篇文章於 10-25-09 03:01 AM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-09, 01:46 AM   #424
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
主角一行終於集結

無用叔: 黃->黑
屈機獸: 黑 -> 蘇芳
雷達:銀->正太
吉祥物:貓->鼠

流星核應該係用黎收集契約者靈魂用黎交換願望既道具,
遲d應該仲有其它威能

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-09, 03:04 AM   #425
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
女主角能力應該是用炮的能力才對吧
當中包括無中生有、無視重量、無視反動、無視彈數、超精確瞄準(雖然今集一個都打唔中)、(ry (逃
加上支炮射程遠+威力高

只要有個正太嚮側邊唔比人埋到身+先讀敵人位置,應該算係屈機能力之一

有無人記得件正太用咩做媒介去整測靈?(電線?

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
《 2008 年 度 十 大 勁 歌 金 曲 頒 獎 典 禮 》 IamO Neo Music UNIVERSE 719 01-13-09 01:51 AM
[飲食新聞] 六 款 健 康 糉 三 款 高 脂 IamO 飲食版 0 06-06-08 09:31 AM
2007年度叱吒樂壇流行榜頒獎典禮討論區[結果出爐,2/1起Moov足本重溫] URA Neo Music UNIVERSE 653 01-06-08 10:52 AM
G.O.D.會唔會又惹官非? MO ~清談館~ 45 12-30-07 02:06 AM
[TVB] 天怒人怨 - 詹 瑞 文 遭 封 殺 轟 無 線 霸 道 IamO Neo Entertainment TREND 50 10-30-07 02:04 PM

現在的時間是 11:20 AM

手機版 | APP版