Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 11-26-06, 11:36 AM   #301
billlam
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
想問下旺角有無舖頭有入Audio-Technica ATH-CM700呀~
因見到都好似得CM700ti...
THX~
billlam 目前離線  
舊 11-29-06, 09:38 AM   #302
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
想問下香港金聲耳筒專門店買o既shure e2g係咪行貨o黎o架??因為我見佢個價同亦軒個價差成$100.....

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線  
舊 12-03-06, 12:56 PM   #303
recosuke
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDisaaccyl
想問e4c 水貨價 一般係幾多
recosuke 目前離線  
舊 12-03-06, 11:54 PM   #304
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
金X記得有行有水

我買個對K271S都係水來

舊 12-04-06, 12:37 AM   #305
赤目黑龍
God of Gamer
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
而家呢度似乎已經冇乜人會回答問題了...

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線  
舊 12-14-06, 10:28 PM   #306
wongja0708

註冊日期: Dec 2004
where can i find 5.1 headphones?

find whole wanchai cannot even find a empty box...

tomorrow maybe buy sony mdr-ds1000

really no choice...

此篇文章於 12-14-06 10:41 PM 被 wongja0708 編輯。
wongja0708 目前離線  
舊 12-15-06, 09:41 AM   #307
KTN
~♡

http://pioneer.jp/topec/product/acce...ead/index.html

這個如何

舊 12-18-06, 10:32 PM   #308
enilyks
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2005
想問下有冇d入耳既...同c2e同一個lvl and $

bass要好d...因為我部n560既audio chip同ipod係一個型號...
bass唔係好夠....

enilyks 目前離線  
舊 12-18-06, 11:30 PM   #309
MR WONG

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code0774 4213 6312
PSN  IDalvin
XBox Live Gamertagalvinkk
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
thx 今星期去多次金雞聽多次先買
我有e2g..剛買時..比較過sony...發覺它的重彽音.好像勁些...

但最後買了e2g..再比時間去聽清楚...

發覺什麽是低音.. 人聲就更不用講....好

而我只是用ipod...

買e2g吧.. 無買錯的

也請你緊握我的手 .陪我繼續走下去…
MR WONG 目前離線  
舊 12-18-06, 11:33 PM   #310
MR WONG

引用:
想問下香港金聲耳筒專門店買o既shure e2g係咪行貨o黎o架??因為我見佢個價同亦軒個價差成$100.....
金聲耳筒專門店買..是不是金雞樓上...那就是水貨.

.亦軒個價..其實同百老匯一樣的..

買行貨就最好...有問題二年內可一換一

引用:
作者: enilyks 查看文章
想問下有冇d入耳既...同c2e同一個lvl and $

bass要好d...因為我部n560既audio chip同ipod係一個型號...
bass唔係好夠....

入耳是不是吾慣?

除大耳牛..入耳可能就最保音質的..

引用:
作者: recosuke 查看文章
想問e4c 水貨價 一般係幾多

香港金聲耳筒專門店買...个價己ok的...當然不敢話最平....

此篇文章於 12-18-06 11:45 PM 被 MR WONG 編輯。
舊 12-18-06, 11:55 PM   #311
Rosicky
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
前幾日買左H260耳筒
好正,
不過用係ipod到d聲還有d尖..

英雄聯盟: Rosicky

此篇文章於 12-18-06 11:58 PM 被 Rosicky 編輯。
Rosicky 目前離線  
舊 12-19-06, 12:10 PM   #312
[KIT]

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Yui Narusawa 查看文章
唔算貴了..話哂日系headphone代表
呢隻一定唔可以出街用...只會人地聽到你聽乜,而自己又聽唔到..
最近我用原裝 ipod 果隻headphone 都有 ''人地聽到你聽乜'' 依個問題

想買過對, 有冇得睇 d headphone 款漏唔漏聲?

[KIT] 目前離線  
舊 12-19-06, 01:06 PM   #313
Ayumania

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: [KIT] 查看文章
最近我用原裝 ipod 果隻headphone 都有 ''人地聽到你聽乜'' 依個問題

咁要用入耳啦

入門級貴少少SHURE e2c/g (行貨$6XX)
我都用梗, 正~~

平D百幾蚊既有 JVC FX55
或者祖國出品 edifier H260

Ayumania 目前離線  
舊 12-19-06, 01:15 PM   #314
OMGodfrey//蕉
Game Master
*We need.*

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagOMGodfrey
引用:
作者: [KIT] 查看文章

我都支持e2g~如果你未有接觸過(好似我咁 )
e2g可以做到入門.

我而家都用緊~
不過有機會你會沉迷.......

NOW PLAYING : [ LEFT 4 DEAD ] [ LOST PLANET:COLONIES ] [ SPLOSION MAN ]
WAITING : [ LOST PLANET 2 ][ LEFT 4 DEAD 2 ]
OMGodfrey//蕉 目前離線  
舊 12-19-06, 05:29 PM   #315
enilyks

註冊日期: Apr 2005
入耳好唔慣呀....
我耳窿細...同埋入耳好似有與世隔絕感...

有冇唔入耳既推介呀...
價錢同bass同e2g差唔多級數既推介有冇呀

enilyks 目前離線  
舊 12-19-06, 06:54 PM   #316
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: MR WONG 查看文章
金聲耳筒專門店買..是不是金雞樓上...那就是水貨.

.亦軒個價..其實同百老匯一樣的..

買行貨就最好...有問題二年內可一換一
多謝解答 ,咁想問一問行貨e2g邊樹最平呀 ($700有心理壓力 )

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 12-19-06, 07:10 PM   #317
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
金聲有入行的.....

舊 12-19-06, 07:28 PM   #318
KTN
~♡

可能未開聲,煲返一段時間後應該會有一定改善

引用:
作者: Rosicky 查看文章
前幾日買左H260耳筒
好正,
不過用係ipod到d聲還有d尖..
我都記得係,係行水混雜

引用:
作者: 小メソウサ 查看文章
金聲有入行的.....

舊 12-20-06, 02:29 AM   #319
MR WONG

引用:
金聲有入行的.....
可能我表達吾好...

我意思係..

...上次問shure e2g有冇行貨..話冇..現在有就吾知了..

不是話只有係水貨..

引用:
多謝解答 ,咁想問一問行貨e2g邊樹最平呀 ($700有心理壓力 )
我覺得大行買..起碼7曰包換...

而價錢我見690左右..

細行應不超過20元上落...水貨吾計..

小心.......
.
用了shure e2g會

看不上其它$500以下耳筒

只會.....xxx..e4....

舊 12-20-06, 08:17 AM   #320
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
我都唔明做乜捧到e2上天
振膜式架咋...

舊 12-20-06, 09:12 AM   #321
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
我都唔明做乜捧到e2上天
振膜式架咋...
當然用開靚耳筒o既你o黎講當然e2唔掂啦 ,但係對我E D新手o黎講都ok夠啦 (何況再上一級都過千啦 )

舊 12-20-06, 01:07 PM   #322
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
當然用開靚耳筒o既你o黎講當然e2唔掂啦 ,但係對我E D新手o黎講都ok夠啦 (何況再上一級都過千啦 )
但我就算用上一級e3都覺得好大分別
都係儲多d錢入d強d既毒啦

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線  
舊 12-20-06, 01:48 PM   #323
OMGodfrey//蕉
Game Master
*We need.*

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagOMGodfrey
引用:
作者: masaki 查看文章
但我就算用上一級e3都覺得好大分別
都係儲多d錢入d強d既毒啦
其實如果e2再升上去係咪應該e4會好D ?
同e3分別又有幾多?謝謝~

NOW PLAYING : [ LEFT 4 DEAD ] [ LOST PLANET:COLONIES ] [ SPLOSION MAN ]
WAITING : [ LOST PLANET 2 ][ LEFT 4 DEAD 2 ]
OMGodfrey//蕉 目前離線  
舊 12-20-06, 02:23 PM   #324
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
作者: ~蕉園~命運~ 查看文章
其實如果e2再升上去係咪應該e4會好D ?
同e3分別又有幾多?謝謝~
其實唔公平的, 我係響買e3之前試過隻煲行左既e2
當時覺得e2既音樂感同定位好強, 音色都係非常出色, 但我其實真係未聽過呢類入耳
到我買左e3, 當時已經覺得好過e2, 可能係當時自已根本未識聽同根本個價錢已經話'好'喇=__=
嚴格黎講, e2聽pop既話應該會有多d感覺, 一來bass勁d
e3有時分析力太好, 暇疵都多d
人聲就e3比e2出既真係

前一個月聽過e4c....呃.....
先發覺e3既高音不足
定位黎講e4都比e3容易分到
其實講差距黎講, 我覺得e4比e3係差幾級的

呃...毒海無涯架
不過我覺得搵到自已鍾意既咪得囉~可能e2係最適合自已呢~

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線  
舊 12-20-06, 02:30 PM   #325
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: masaki 查看文章
呃...毒海無涯架
不過我覺得搵到自已鍾意既咪得囉~可能e2係最適合自已呢~
我好bass,何況mp3質素有限,無謂用e3推D缺點出o黎

關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日本大搜查線 FILE02 Janus ~清談館~ 1006 12-03-15 09:22 AM
我們的醫療紀錄[官方浮誇敗家紀錄] (請看調整了的規矩!) KKH 照相館 44 09-06-13 09:35 PM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.33 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1059 03-30-08 03:17 AM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.32 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1052 02-17-08 07:20 AM

現在的時間是 12:24 PM

手機版 | APP版