Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 05-07-05, 12:32 PM   #101
BeBop
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: Yakumo Fujii
中學程度的Street Smarts
"街頭黨"......

美國播到已經剩下Final 2, 下星期4Finale
BeBop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-05, 09:31 PM   #102
怪人怪人
God of Gamer
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
MY GOD~~
NET WORTH 頭先賺多幾多$$???
O岩O岩出去聴電話/_\

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-05, 09:55 PM   #103
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
好彩個嬉皮士冇踢走...期待佢將來的表演

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-05, 10:01 PM   #104
sin_wong
蒼之KY=冷静沈着

註冊日期: Aug 2002
net work果個project manager的確好突出~
佢領導能力高
又識得提高下屬的士氣,俾到我好深的印象
暫時我tip佢可以成為最後的winner~

p.s 呢集好似無乜邊個女仔睇得上眼

The Age of GGI comes crashing down.
But it is not this day!!!
This day,we fight!!
sin_wong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-05, 10:11 PM   #105
Orphen
Game Master
はわわっ(ノ><)ノ

引用:
作者: sin_wong
net work果個project manager的確好突出~
佢領導能力高
又識得提高下屬的士氣,俾到我好深的印象
暫時我tip佢可以成為最後的winner~

p.s 呢集好似無乜邊個女仔睇得上眼
係net worth.....

女仔一集比一集削

舊 05-07-05, 10:15 PM   #106
カズキ
Game Master

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDKazuki-KTW
yup
有經驗係唔同d.
真係好特出

女仔呀.....算啦當睇唔到
カズキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-05, 10:15 PM   #107
Orphen
Game Master
はわわっ(ノ><)ノ

一路睇一路諗住阿danny實無命啦
仲以為睇緊殘酷一叮...係度唱歌+拋波波..

唔使走仲好
下集繼續搞事

舊 05-07-05, 10:32 PM   #108
阿高
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Orphen
一路睇一路諗住阿danny實無命啦
仲以為睇緊殘酷一叮...係度唱歌+拋波波..

唔使走仲好
下集繼續搞事
俾一齊負責宣傳既抽後腳都唔死得
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-05, 10:39 PM   #109
亞瑪迪拉

註冊日期: Jul 2002
今集d女差都唔緊要,只要仲有Carolyn就得了

and個danny好搞笑
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-05, 10:43 PM   #110
sin_wong
蒼之KY=冷静沈着

引用:
作者: 亞瑪迪拉
今集d女差都唔緊要,只要仲有Carolyn就得了

and個danny好搞笑
me too~
今日有個shot
佢睇到danny招宣傳手法時
個笑容好靚呢~~

The Age of GGI comes crashing down.
舊 05-07-05, 10:51 PM   #111
亞瑪迪拉

引用:
me too~
今日有個shot
個笑容好靚呢~~

佢笑唔笑都好靚的
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-05, 10:51 PM   #112
Haken Kreuz
Insane Gamer

引用:
me too~
今日有個shot
個笑容好靚呢~~
同感!!
我仲記得上輯唔知邊組揀布料果時, Carolyn都有咁笑過~
好靚呀~~!

其實睇左兩輯加一集
pm最死既真係唔管搞事者, 或者見情況唔對路都唔插手
以為可以拉壞事者出黎死
Trump實炒呢d人..
Haken Kreuz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-05, 10:57 PM   #113
sin_wong
蒼之KY=冷静沈着

引用:
作者: Haken Kreuz
同感!!
我仲記得上輯唔知邊組揀布料果時, Carolyn都有咁笑過~
好靚呀~~!

其實睇左兩輯加一集
pm最死既真係唔管搞事者, 或者見情況唔對路都唔插手
以為可以拉壞事者出黎死
Trump實炒呢d人..
因為trump佢係要請領導人才呢~
而唔係推卸責任的人~

舊 05-08-05, 12:11 AM   #114
Haken Kreuz

引用:
因為trump佢係要請領導人才呢~
而唔係推卸責任的人~
d pm唔醒目.. 梗係無參考頭兩輯了
舊 05-09-05, 11:17 PM   #115
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
感覺上今集的人質素比上一集好得多....
但依然是... 沒有靚女!! XD

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-05, 12:32 AM   #116
Haken Kreuz

引用:
作者: Jamie
感覺上今集的人質素比上一集好得多....
但依然是... 沒有靚女!! XD
Stephanie都ok.. 暫時黎睇
Erin.. 就.. 姣..
舊 05-20-05, 01:09 PM   #117
BeBop

註冊日期: Jun 2003
arm睇完NBC直播, 覺得個結局非常兒戲同廣告勁多...

仲有Trump話下集係第二個人主持
BeBop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-05, 01:22 PM   #118
OMGodfrey//蕉
Game Master
*We need.*

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagOMGodfrey
引用:
作者: BeBop
arm睇完NBC直播, 覺得個結局非常兒戲同廣告勁多...

仲有Trump話下集係第二個人主持
咁我覺得冇咁好睇喎..
不如搵李嘉誠做主持

NOW PLAYING : [ LEFT 4 DEAD ] [ LOST PLANET:COLONIES ] [ SPLOSION MAN ]
WAITING : [ LOST PLANET 2 ][ LEFT 4 DEAD 2 ]
OMGodfrey//蕉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-05, 09:37 PM   #119
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

....又係向不死之壁一頭撞落去/\
都係o個句...遊戲規則定左就一定冇得改咁都唔明就唔好玩啦

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-21-05, 09:45 PM   #120
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: jaVaj ◣
米高係咪下集就炒?
結他仔又傻左D既!

舊 05-21-05, 09:56 PM   #121
Orphen
Game Master
はわわっ(ノ><)ノ

革命失敗
規矩不可壞\

係咪睇左上輯個傻仔放棄免死金牌先出呢條橋

舊 05-21-05, 09:59 PM   #122
bbaeric

註冊日期: Apr 2002
引用:
今集黑人女人唔玩 quit 左!!!

免死唔炒得!!! no surprise tim!!!

舊 05-21-05, 10:00 PM   #123
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: Orphen
革命失敗
規矩不可壞\

係咪睇左上輯個傻仔放棄免死金牌先出呢條橋
唔係拍3的時候2仲播緊的咩...佢地未必睇到的吧..... ?

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-21-05, 10:08 PM   #124
Orphen
Game Master
はわわっ(ノ><)ノ

引用:
唔係拍3的時候2仲播緊的咩...佢地未必睇到的吧..... ?
又係喎

舊 05-22-05, 12:27 AM   #125
Haken Kreuz

Austin Power比人炒左lu
臨尾自彈自唱好正

Stephanie.. Audrey

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Front mission 4 討論區 Q頭 攻略及心得交流區 185 05-09-05 09:47 AM
Dolby Pro Logic II totalz 電視遊戲討論版 12 10-15-04 11:07 AM
慘 無 人 道 - 閹 【十八禁】 NARC ~清談館~ 28 08-16-04 09:18 PM
IGN The Best of 2003 Award Janus 電視遊戲討論版 0 01-19-04 11:17 AM
Cheaters Get the Boot from Battle.net!! (WCIII,Diablo II) GimGim PC電腦遊戲討論版 0 04-03-03 09:39 AM

現在的時間是 08:27 PM

手機版 | APP版