Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-01-09, 01:13 AM   #1
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
25歲有男朋友既女仔點識多個男朋友

係lor
如題 ()

舊 08-01-09, 01:21 AM   #2
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
想騎牛拉馬乎?

舊 08-01-09, 01:22 AM   #3
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
想騎牛拉馬乎?
我又想睇下大家對呢d topic 有咩反應
又有咩好suggestions

反正興用年齡+status o係度開topic ma

舊 08-01-09, 01:24 AM   #4
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: Seppie 查看文章

你出到聲,即有一條長人龍等住做你bf啦
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-09, 01:26 AM   #5
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: POKA 查看文章
你出到聲,即有一條長人龍等住做你bf啦
溫馨提示:
呢度係討論區, 唔係揮手區

回topic
有時真係唔明點解d人可以一腳踏2/n 船lor
仲要神不知鬼不覺

舊 08-01-09, 01:27 AM   #6
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:

請唔好見其他人咁樣開、你又咁樣開topic ,
除非你係認真想討論或問人意見,敬請留意。

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-09, 01:27 AM   #7
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Middle 查看文章
請唔好見其他人咁樣開、你又咁樣開topic ,
除非你係認真想討論或問人意見,敬請留意。
我好認真架

我已經早你d 講左
有時真係唔明點解d人可以一腳踏2/n 船lor
仲要神不知鬼不覺

舊 08-01-09, 01:28 AM   #8
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
/ FB 喪去人地wall留言
/ 浦多D識得人多D自然機會都多D

舊 08-01-09, 01:28 AM   #9
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
沙皮講一聲就大把人爭住來,場面一定好壯觀

此篇文章於 08-04-09 10:55 PM 被 龍寶寶 編輯。
龍寶寶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-09, 01:33 AM   #10
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 咩Feel 查看文章
/ FB 喪去人地wall留言
/ 浦多D識得人多D自然機會都多D
= =
好多人都話去浦去飲野好易識/溝仔
不過....好唔安全咁架wor
會唔會好易俾人滾上床架.........
我唔係要 既床友wor

舊 08-01-09, 01:43 AM   #11
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
= =
好多人都話去浦去飲野好易識/溝仔
不過....好唔安全咁架wor
會唔會好易俾人滾上床架.........
我唔係要 既床友wor
起~講清楚D嘛
去下D聯誼囉

舊 08-01-09, 01:58 AM   #12
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
唔好講咁多啦妹,有肯出圖咪自然有真相囉

如此簡單的道理,咁都唔明?

舊 08-01-09, 02:26 AM   #13
c_fu
Game Master
3陪達人

註冊日期: Aug 2002
其實...一個都已經夠煩..

舊 08-01-09, 08:40 AM   #14
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
真係黎開呢條TREAT....

其實,以我觀察,只要個女仔樣貌同待人接物正正常常就已經九成會有人走埋黎。

之後就睇當時人心態係點,受定唔受啫......

舊 08-01-09, 09:42 AM   #15
stephen1980
Game Master

註冊日期: Feb 2003
EASY啊,見到目標電佢兩眼,之後同佢講你家下要後備情人,樓主禁靚,無咩男人唔動心啊
stephen1980 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-09, 10:05 AM   #16
jlai
Ultimate Gamer
下一站 南美....

註冊日期: May 2006
唔好話俾人知自己有男朋友咪會搵到多個男朋友囉
同事/朋友/生意伙伴/舊同學全部都有機

jlai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-09, 11:14 AM   #17
macross7ra
Ultimate Gamer
FireBomber!

因為人都是不易知足的動物

舊 08-01-09, 11:17 AM   #18
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
不如開一個大既交友TOPIC啦,如何識男女(性)朋友
我先.."一個28歲有女朋友,無錢,有工作既男仔點識多個女(性朋友"
XDDDDDDDDDDDDD

舊 08-01-09, 11:19 AM   #19
stephen1980
Game Master

註冊日期: Feb 2003
禁玩落去,不如開左揮手區比大家玩好了
stephen1980 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-09, 11:21 AM   #20
小海獅
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2002
XBox Live GamertagKeithL1985
引用:
作者: Norm 查看文章
不如開一個大既交友TOPIC啦,如何識男女(性)朋友
我先.."一個28歲有女朋友,無錢,有工作既男仔點識多個女(性朋友"
XDDDDDDDDDDDDD
個性字括住左令我諗歪左tim
定係真係討論點樣搵(性)朋友
小海獅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-09, 11:23 AM   #21
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
識多個會好麻煩架喎....
朝早見一個... 夜晚見一個...
煩都煩死咯~~~

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-09, 04:23 PM   #22
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
無聊,想要觀音兵定係要男友?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-09, 04:29 PM   #23
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
無聊,
我有話我要搵咩

舊 08-01-09, 04:35 PM   #24
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
你當沙皮係普通人已經係大錯特錯的事,只要佢想收兵就必定大把人爭住排隊

舊 08-01-09, 04:45 PM   #25
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
引用:

very simple
你同某會員講受溝咪可得到男友

論壇跳轉