Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 07-26-11, 11:21 PM   #26
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
希望樓主女友真的沒有...啦...
信任是兩者關係很重要的一個要素...值得讚賞樓大...

因為我都有類似經歷...
雖然那人不是我女友...(但我是追求者)
我已經不斷提醒她...怕她會受到不必要傷害...
可惜我提了很多次也沒用...

而且本人結果還很慘烈...

所以見到樓大大的這個問題...我真的擔心呢...
你只可以盡力保護她,不過只能量力而為,不耍因為這個責任加重自己負擔與及破壞雙方關係呢...

最多..有咩事都係佢身邊囉...無法架...
加油~!!
佢又唔係你條女, 你咁管佢著幾多衫做乜?!
比你做到佢條仔佢重唔煩到死

其實我覺得樓主女友冇咩野丫, 有D女仔係咁, 要靚唔要命....
唔洗太擔心喎...
最多米遇著佢有一個人夜歸既情況最好睇緊D/送埋佢返屋企囉
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-11, 11:33 PM   #27
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: =KingJoE= 查看文章
我無我女友咁好身材wo
所以還唔到同等既牙比佢
哈哈,咁沒計....
其實女仔自信來源大多源於著衫,扮靚,等等
所以你想改變真係有難度.
不過你可以試下多D同女友買衫,1來可以有限度控制買邊類(你加D料話唔靚),引渡去你接受到果D.
日子耐左如果比你同化到,露的級別認該有機會.........xD

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-11, 11:37 PM   #28
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
收到大家既建議, 我會更小心處理呢件事ga la~

你都要加油
既然結果已有, 希望你放低過去, 放眼未來
搵一個更適合你既
無啦...果件事之後...已經化左(可以當我接受唔到)
已經兩年無拍拖...
唔係一件壞事...分析人的功力進步左...但係更加無諗住拍拖...(唔知會唔會長久咁諗啦)
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-11, 11:41 PM   #29
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
見到老婆俾人目及,不知幾有成功感
特別係對面自己拖住條女都要望果陣

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-11, 11:47 PM   #30
Number Two
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2009
PSN  IDBe-a-copycat
XBox Live GamertagDummyThejackass
引用:
作者: sugihara 查看文章
/\
不過都驚比人影上網

舊 07-26-11, 11:52 PM   #31
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: funnyfun 查看文章
佢又唔係你條女, 你咁管佢著幾多衫做乜?!
比你做到佢條仔佢重唔煩到死

其實我覺得樓主女友冇咩野丫, 有D女仔係咁, 要靚唔要命....
唔洗太擔心喎...
最多米遇著佢有一個人夜歸既情況最好睇緊D/送埋佢返屋企囉
我唔係管佢衣著...
原來係我唔岩...好o既..好o既..人地父母都管不了,我們這些外人管不了那麼多...

有d女仔對色狼沒抗性...係好危險o既事...
身為一個朋友...見到人地會比人抽水...佢係唔係我女友都會出聲...

除非我都係色狼...抽埋一份水啦...否則我會多管閒事
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-11, 12:04 AM   #32
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
你勸左佢幾耐
唔記得lu....平時佢自己出街都唔會的

同我出街果d就背心,短裙出曬黎

舊 07-27-11, 12:17 AM   #33
NEAR
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
903e+有個女仔講緊男友點睇著三點式

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-11, 03:48 AM   #34
比卡SP
Game Master
祭...

註冊日期: Sep 2003
其實樓主個TOPIC係問人介唔介意?
咁岩呢幾日我都遇到相同既事, 我女朋友都係BIKINI沙灘照, 貼左上FB
而我自己就覺得冇問題, 又唔係閃卡....我完全唔介意

如果你女朋友既相可以正到唔洗專業攝影師+PS裝甲都可以令人可能會用點既眼光"欣賞"佢
我覺得你應該自豪, 絕對唔洗感到難受

再者比人睇下(或者幻想下)又唔會有咩實際損失...

舊 07-27-11, 09:45 AM   #35
雷火武
ワールド・エンド

引用:
我比較悲觀、怕我唔係度、佢會遇到癡漢/偷拍等等
(唔知係咪因為上高X見得呢d野多)

亦都可能係因為我比較守舊掛
唔係你守舊
係你佔有慾強姐.
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-11, 10:25 AM   #36
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
你著條泳褲影張相
然後tag你女友咪得囉w

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-11, 10:41 AM   #37
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
遺憾我家的沒有甚麼可以給我擔心

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-11, 12:45 PM   #38
=KingJoE=
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDJoeF0615
引用:
作者: 比卡SP 查看文章
其實樓主個TOPIC係問人介唔介意?
咁岩呢幾日我都遇到相同既事, 我女朋友都係BIKINI沙灘照, 貼左上FB
而我自己就覺得冇問題, 又唔係閃卡....我完全唔介意

如果你女朋友既相可以正到唔洗專業攝影師+PS裝甲都可以令人可能會用點既眼光"欣賞"佢
我覺得你應該自豪, 絕對唔洗感到難受

再者比人睇下(或者幻想下)又唔會有咩實際損失...
我會試下調整我心態ga la

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
唔係你守舊
係你佔有慾強姐.
閣下一針見血
=KingJoE= 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-11, 01:49 PM   #39
b4_shadow

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: sugihara 查看文章
其實我對女友比人望唔會反感既
但就唔會因此有成功感, 成功感E種諗法好怪
諗得衰D....如果老婆好索,好風騷....未一齊之前/或者同緊你果時同過好多人
你會唔會因此有成功感?
引用:
我明白. 我都係男人, 出街都會留意下d女仔, 都有你呢種感覺ga

但始終唔可以套用落自己女友度.....
引用:
即係密實定係sexy呢?

其實都幾矛盾, 我其實都中意睇佢sexy
佢都知我咸濕, 所以有時會話係著比我睇, 又引我
但明明佢平時返工, 我即興去接佢, 都會見到佢走光
佢問我中唔中意睇, 我又會話中意, 可能咁形成左個惡性循環

其實我中意佢淨係響屋企sexy, 淨係sexy比我睇囉.....
不能同意更多
b4_shadow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-11, 11:51 AM   #40
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
各人價值不同, 如果不太協調, 其一方會好辛苦!

如果你表達了, 對方仍繼續, 你只可以...
1. 忍耐
2. 走

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-11, 12:02 PM   #41
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
我想睇左d 相先再比意見
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-11, 12:14 PM   #42
smalltung

註冊日期: Apr 2004
你係街睇女又會唔會咁諗?

舊 07-29-11, 03:17 PM   #43
雷火武
ワールド・エンド

更係唔會啦
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-11, 11:44 PM   #44
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
我同樓主完全相反.. 佢從來唔得暴露, 我想佢露D 都唔得,
樓主應咁LUM, 有人睇係好事,證明佢有料

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-11, 02:18 PM   #45
newlife2010

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: diabloex 查看文章
我想睇左d 相先再比意見
我想睇左d 相先再比意見 x 2
XDDDD

樓主既事我都經歷過...之前EX身材好, 佢自己好PROUD OF佢既身材
所以比較鐘意著D SEXY既衫
老實講, 人就係自私架啦, 自己望囡就好地地, 人地望自己條囡就緊係唔鐘意架啦...睇蝕哂XDD
個時我都同佢講過...大家一齊搵個中間點, 咩著得咩唔著得, 最後都叫做有共識, 樓主可以試下佢女友夾下.
不過如果樓主女友唔肯改既話...算啦...你話得佢多只會反感...
newlife2010 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-11, 04:12 PM   #46
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

註冊日期: Apr 2003
你唔係怕你女友著得性感,你係怕d狂風浪蝶姐or厹

Justine 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-11, 05:32 PM   #47
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: KIM 查看文章
各人價值不同, 如果不太協調, 其一方會好辛苦!

如果你表達了, 對方仍繼續, 你只可以...
1. 忍耐
2. 走
邊走邊愛 (爛gag)
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-11, 11:37 PM   #48
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
no photo no talk x 3

海灘大把bikini女啦 fb大把女放bikini相啦
如果唔係特別標青, 應該冇乜瀏覽數字

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-11, 11:40 PM   #49
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
藍妹都有POST啦, 有冇俾人話過呀?

舊 10-03-11, 10:54 PM   #50
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
藍妹都有POST啦, 有冇俾人話過呀?
FACEBOOK果D冇~都話左咯, 唔係特別標青, 冇乜瀏覽數字
所以都唔駛擔心我有咩意外

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:05 PM

手機版 | APP版