Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-25-09, 10:25 PM   #176
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
作者: 0001 查看文章
幾時??????????
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
下個月咪即是9月?
係呀~ 9月呀~~ 睇下你地想幾時啦~
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-09, 11:20 PM   #177
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
-del-

此篇文章於 08-26-09 12:42 AM 被 綾小路雷太 編輯。
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-09, 11:20 PM   #178
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: Noyeah 查看文章
雷太下個月生日 我地仲出唔出去呀?~
唔出正衰仔!!! 一定要出!!
船可除外/

舊 08-25-09, 11:23 PM   #179
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
deleted

此篇文章於 08-26-09 08:53 AM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-09, 11:25 PM   #180
綾小路雷太

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
罰牌就免啦

舊 08-25-09, 11:25 PM   #181
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
1. 小淳
2 ken
3. jackball 2008
4. 劉伯 (我欠債要還錢OTZ)
5. noyeah
6. dg
7. 隊長京
8. 滅龍士
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.

到時我會私人醒份生禮俾你,請笑納
呢個好似係雷太哥既invitation list
咁樣代表有人想不請自來嗎??

舊 08-25-09, 11:27 PM   #182
綾小路雷太

引用:
作者: Seppie 查看文章
呢個好似係雷太哥既invitation list
咁樣代表有人想不請自來嗎??
如果咁講即係想我唔請其他人者阿妹

有心,真心黎賀壽盡興者,無任歡迎
只要記得俾下面小弟,大家知道點樣避重就輕玩得盡興就得。

舊 08-25-09, 11:27 PM   #183
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
差不多都係唔識得,佢地係GAF會員?

舊 08-25-09, 11:28 PM   #184
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
如果咁講即係想我唔請其他人者阿妹

有心,真心黎賀壽盡興者,無任歡迎
只要記得俾下面小弟,大家知道點樣避重就輕玩得盡興就得。
你post既先係"邀請list" 吧?
e家唔係報名表a

舊 08-25-09, 11:28 PM   #185
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
唉, 雷太, 版規, 睇版規呀..............

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-09, 11:29 PM   #186
綾小路雷太

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
差不多都係唔識得,佢地係GAF會員?
唔係
不過如果大家想盡興的話,我拆開搞都得

反正我搞餐飯局既目的係每年俾自己一個紀念,珍惜飯局裡面同歡既人事而已。

舊 08-25-09, 11:32 PM   #187
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
pm, 你有冇pm比我或者middle呀?
雖然我近排有黎睇forum遮..........

以後記得要pm 唔係就黃牌

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-09, 11:34 PM   #188
綾小路雷太

引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
pm, 你有冇pm比我或者middle呀?
雖然我近排有黎睇forum遮..........
唔好意思,一時得意忘形.......

private message已經補,望見諒

舊 08-25-09, 11:42 PM   #189
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
其實如果咁,唔當作GAF 情版版聚會好D

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-09, 11:44 PM   #190
綾小路雷太

引用:
作者: Middle 查看文章
還看兩老意思,當然,你們願意與小弟狂歡盡興就更開心

舊 08-25-09, 11:44 PM   #191
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
咁我改topic名
thx

舊 08-25-09, 11:50 PM   #192
Noyeah

其實 我只係講兩句話佢生日 搞唔搞佢姐...

大家咁快 就改左做雷太生日會...
另一個就咁快 整個list 出來叫人去邊去邊....
舊 08-25-09, 11:50 PM   #193
綾小路雷太

引用:
引用:
作者: Seppie 查看文章
咁我改topic名
thx
其實唔駛咁SERIOUS.......

講真一直以黎情版都冇乜機會版聚
唔多唔少都關幾樣野事:

1. 大家貴人事忙,冇人可以抽身做搞手。
2. 更重要的,係有一個大家都肯出黎既理由。

咁岩老野講到,我咪做個順水推舟,膽粗粗叫大家ENJOY狂歡囉
咁我又必需要承認頭先係HYPER得濟忘記左版規要事先PM既。
不過我都唔希望因為我既唔識做而令大家既熱情冷卻左

而且又可以俾多D機會版友試下上次版聚(?)既CAFE
再黎又可以俾個機會大家相聚,維繫版友之間既感情
一舉多得

所以,還望MIDDLE您可以考慮一下趁呢個機會黎讓大家可以聯誼一下。

舊 08-25-09, 11:52 PM   #194
Noyeah

中間...
我地都有咁多年無見... 周總 你好出來唱返首歌我聽下喇....
舊 08-25-09, 11:54 PM   #195
綾小路雷太

引用:
作者: Noyeah 查看文章
中間...
我地都有咁多年無見... 周總 你好出來唱返首歌我聽下喇....
咁你叫周總搞個聚俾你相認啦,王傑

舊 08-26-09, 12:07 AM   #196
Middle
Moderator
K歌之王

我只係覺得、雷太牛一想約朋友食飯,
當中本身已經包括其他非GAF o既朋友,
所以先覺得無必要以情版名義搞版聚ja ,
因為始終要考慮GAF 版友未必想o係版聚認識非GAF o既朋友。

如果大家好想見下(例如麥C 要同老野簽約),下個月另外搞一個版聚又得,
想同雷太慶祝,又可以兩場都去,得左 : p

舊 08-26-09, 12:12 AM   #197
綾小路雷太

引用:
唔係
不過如果大家想盡興的話,我拆開搞都得

反正我搞餐飯局既目的係每年俾自己一個紀念,珍惜飯局裡面同歡既人事而已。
引用:
我只係覺得、雷太牛一想約朋友食飯,
當中本身已經包括其他非GAF o既朋友,
所以先覺得無必要以情版名義搞版聚ja ,
因為始終要考慮GAF 版友未必想o係版聚認識非GAF o既朋友。

如果大家好想見下(例如麥C 要同老野簽約),下個月另外搞一個版聚又得,
想同雷太慶祝,又可以兩場都去,得左 : p
咁其實我一早講到明可以拆開兩台show搞...

話實,你係咪唔想同我做壽先咁講先? m9
俾下面好喎,最多拆開兩台搞又點話

舊 08-26-09, 12:19 AM   #198
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
咁其實我一早講到明可以拆開兩台show搞...

話實,你係咪唔想同我做壽先咁講先? m9
俾下面好喎,最多拆開兩台搞又點話
係你先打一堆野係度sell ,我至打一堆野答你 ~____~

你做唔做壽,我都係咁講 =p

舊 08-26-09, 12:20 AM   #199
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
8月果個...何時變左情版版聚=.="
先斬後奏...還是俾人局左...
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 12:40 AM   #200
綾小路雷太

引用:
係你先打一堆野係度sell ,我至打一堆野答你 ~____~

你做唔做壽,我都係咁講 =p
其實我都係講開又講者,我已經認左一時得意忘形
如果唔岩聽我大可以del,講真我份人真係冇乜所謂

算啦,既然版主出到聲,俺無謂黔驢技窮,del返之前寫既野算啦.......

不過如果大家想搵個機會出席一個情版聚的話,我唔介意借自己過橋黎俾大家一個機會囉 [c&p]=p[/c&p]

ps~ post 已del,還請曾quote者也幫忙del一下,免得版主難做。

此篇文章於 08-26-09 12:44 AM 被 綾小路雷太 編輯。
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:01 PM

手機版 | APP版