Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
電視遊戲討論版>ドラゴンクエスト XI 過ぎ去りし時を求めて (Dragon Quest 11) | 已售
liar 11:55 PM 03-23-17
老老實實,以ps4而家係日本個情況,高清版做咁靚實在無乜謂。
草薙さん 01:42 PM 04-11-17
「ドラゴンクエストXI 過ぎ去りし時を求めて」は,2017年7月29日に発売決定
http://www.4gamer.net/games/310/G031098/20170411022/

PS4版がパッケージ版/ダウンロード版ともに8980円(+税)
3DS版がパッケージ版/ダウンロード版ともに5980円(+税)
鐵之侍 01:46 PM 04-11-17
這麼快?!

不過不知會否有中文版呢?(同步應比較難吧)
aquarius 03:25 PM 04-11-17
到時到候就會延期三個月或半年.. DQ過往特性
最後嗰把劍3DS先睇到係ロトのつるぎ
cat8642 04:02 PM 04-11-17
作者: 草薙さん:
「ドラゴンクエストXI 過ぎ去りし時を求めて」は,2017年7月29日に発売決定
http://www.4gamer.net/games/310/G031098/20170411022/

PS4版がパッケージ版/ダウンロード版ともに8980円(+税)
3DS版がパッケージ版/ダウンロード版ともに5980円(+税)
呢隻興趣大過狒狒十五好多 ... 無玩DQ10對上已經係NDS DQ9了 .. 原來都隔左咁耐
zeven7 04:14 PM 04-11-17
作者: cat8642:
呢隻興趣大過狒狒十五好多 ... 無玩DQ10對上已經係NDS DQ9了 .. 原來都隔左咁耐
E-STORE同HMV都唔收海外卡...damn...

update: 原來係CITIBANK死人頭block我, 用左第二張即ok...
monkeylove 04:34 PM 04-11-17
等中文版...
陸奧 貴志 04:57 PM 04-11-17
hmv要13號先開訂...9成被秒殺
zeven7 05:02 PM 04-11-17
作者: 陸奧 貴志:
hmv要13號先開訂...9成被秒殺
我訂完啦喎.........
13開始o既係LAWSON...
zeven7 05:04 PM 04-11-17
DQ9玩唔落...10又MMORPG...
餓左12年半...
cat8642 05:10 PM 04-11-17
作者: zeven7:
DQ9玩唔落...10又MMORPG...
餓左12年半...
師兄果然快手

DQ9 都係無爆 .. 記得打打下啲任務覺得好煩就停左 .. 反而玩番3DS DQ8就玩得相當開心 ... 師兄會兩隻version都玩嗎?
陸奧 貴志 05:13 PM 04-11-17
希望返到屋企前未訂哂....
zeven7 05:17 PM 04-11-17
師兄果然快手

DQ9 都係無爆 .. 記得打打下啲任務覺得好煩就停左 .. 反而玩番3DS DQ8就玩得相當開心 ... 師兄會兩隻version都玩嗎?
DQ8當年係PS2玩, 點都估佢唔到8之後就再無正常野出...
已訂double pack了, 應該會玩左P4先, 3DS好有機會儲o既多XD
zeven7 05:18 PM 04-11-17
希望返到屋企前未訂哂....
HMV唔難攪
電話都OK啦
cat8642 05:31 PM 04-11-17
DQ8當年係PS2玩, 點都估佢唔到8之後就再無正常野出...
已訂double pack了, 應該會玩左P4先, 3DS好有機會儲o既多XD
兩個version內容完全一樣? ... 但點都會買哂 .. 如果咁好彩有埋中文版 .. 共4隻 @@
陸奧 貴志 05:32 PM 04-11-17
HMV唔難攪
電話都OK啦
我代運個地址轉左,費事o係街搞
陸奧 貴志 05:33 PM 04-11-17
其實最期待switch版(如有)
zeven7 05:37 PM 04-11-17
兩個version內容完全一樣? ... 但點都會買哂 .. 如果咁好彩有埋中文版 .. 共4隻 @@
內容應該一樣, 係present手法不同
中文免了...接受唔到D魔法變中文字XD
zeven7 05:38 PM 04-11-17
其實最期待switch版(如有)
NS如果係port PS4版的話就唔期待了
神名レオ 05:43 PM 04-11-17
中文版年尾出
八仙果 05:52 PM 04-11-17
https://www.facebook.com/myTVgames/p...42536039340472

https://www.facebook.com/myTVgames/p...42536039340472
信長 05:56 PM 04-11-17
我有中文版就買中文版,不過唔係同步>.<
陸奧 貴志 05:58 PM 04-11-17
NS如果係port PS4版的話就唔期待了
對於每日o係屋企打機時間講緊得1,2個鐘左右既我黎講出街打,打到返屋企即轉電視打係吸引既
神名レオ 06:02 PM 04-11-17
對於每日o係屋企打機時間講緊得1,2個鐘左右既我黎講出街打,打到返屋企即轉電視打係吸引既
返而中文版應該只會有ps4版
所以想打中文版其實都冇得揀便希望過多一段時間(可能係十年)
係啲制作公司內部有中文化team,唔係外包比人
陸奧 貴志 06:11 PM 04-11-17
搞掂,已訂WPACK版,安心哂....
標籤:Dragon Quest XI, ドラゴンクエスト XI
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面