Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-29-13, 12:10 AM   #626
寫輪眼
Insane Gamer
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: Nemesis09 查看文章
搭高速冷卻有冇用
冇,一來有彈數限,二來仲有限時
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 11:35 PM   #627
寫輪眼
插槍Master

原來堆可變WEA今日出3星
舊 07-30-13, 10:57 AM   #628
LYH1
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2009
XBox Live Gamertaglyh1win
引用:
作者: 寫輪眼 查看文章
原來堆可變WEA今日出3星
強襲好大力,不過一迅就射完
同埋好似有Bug令個人慢了/超重,但Customize睇係無超重
LYH1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-13, 11:05 PM   #629
寫輪眼
插槍Master

引用:
作者: LYH1 查看文章
強襲好大力,不過一迅就射完
同埋好似有Bug令個人慢了/超重,但Customize睇係無超重
狙把55睇SPEC就覺,簡直係性能大躍進,
前題係前面大把神器,絕火、鳴神,仲有把月光.....

個BUG係咪.NET限定架咋?
舊 08-01-13, 09:46 AM   #630
孤鎗客

註冊日期: Dec 2011
XBox Live GamertagSENTINEL1080
問一個關於BB.NET的問題
我其實是為了卡片再發行這個功能所以申請BB.NET
也已經登錄了自己張卡
而目前BB.NET也已經過期
我可以在自己失卡的時候先續期,再發行自己張卡嗎?
補充︰我對BB.NET的其他服務沒有太大的興趣
孤鎗客 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-13, 05:14 PM   #631
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
銀座番了部,唔知係唔係之前新北江嗰幾部...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-13, 12:04 AM   #632
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 孤鎗客 查看文章
也已經登錄了自己張卡
未開玩笑啦
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-13, 12:57 AM   #633
寫輪眼
插槍Master

引用:
也已經登錄了自己張卡
個邏輯正正等如.....
份保險斷左供,出左事先續保,再問份保單有冇得賠?

係呢個世界行得太快,定我年紀大諗唔通?
舊 08-03-13, 10:07 AM   #634
寫輪眼
插槍Master

引用:
作者: J+1 查看文章
銀座番了部,唔知係唔係之前新北江嗰幾部...
由手機版發出
MK88四部消失了....踪影不明,有冇索敵SENSOR?
舊 08-09-13, 01:08 PM   #635
LYH1

綠光EDG@@
另外,條片入面係唔係開發Team的人
http://www.youtube.com/watch?feature...ZIzwMMrw#at=19
舊 08-09-13, 01:19 PM   #636
Nemesis09

註冊日期: Aug 2009
引用:
綠光EDG@@
http://www.youtube.com/watch?feature...ZIzwMMrw#at=19
クラちゃん
幾時到夜叉
Nemesis09 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-13, 03:39 PM   #637
河野貴明
Game Master

註冊日期: Feb 2005
PSN  ID有無人拖捨部比我…:(
XBox Live Gamertag有無人拖捨部比我…:(
九成又係性能唔上唔落既機

\\___(`・ω・´)//
河野貴明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-13, 08:10 PM   #638
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: 河野貴明 查看文章
九成又係性能唔上唔落既機
來來去去未果個傲嬌 SA Looper 講 SEGA 又咩咩咩 之後用左佢
舊 08-10-13, 12:31 AM   #639
寫輪眼
插槍Master

引用:
綠光EDG@@
.net牛MAN廢UP話有新EDG好耐,終於.....

邊個有成套EDG同DISCAS先?
舊 08-10-13, 02:27 AM   #640
LYH1

EDG我差頭無買,
身我買了omega,因為SP A+,手有Beta,腳都有omega,因為A-中第二高負載
只不過套野又重又薄
如果裝甲有d+,有返Fomula F的水準就很好用
舊 08-10-13, 06:41 PM   #641
寫輪眼
插槍Master

引用:
EDG我差頭無買,
身我買了omega,因為SP A+,手有Beta,腳都有omega,因為A-中第二高負載
只不過套野又重又薄
如果裝甲有d+,有返Fomula F的水準就很好用
edg a我有成套,但冇up過,除左隻手三段係神器,
其他都普通得可以,N社員講話可終結戰役,太誇了吧?
夜叉3我就信
舊 08-10-13, 08:30 PM   #642
mcpy2000

註冊日期: May 2008
引用:
edg a我有成套,但冇up過,除左隻手三段係神器,
其他都普通得可以,N社員講話可終結戰役,太誇了吧?
夜叉3我就信
SEGA快D出役叄好過啦
mcpy2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-13, 08:44 PM   #643
寫輪眼
插槍Master

引用:
作者: mcpy2000 查看文章
SEGA快D出役叄好過啦
役3太遙遠喇……
役2未有ub lv條件前,都肯定開唔到
舊 08-11-13, 04:41 PM   #644
LYH1

引用:
役3太遙遠喇……
役2未有ub lv條件前,都肯定開唔到
英雄章x5我一個都未有.......
舊 08-14-13, 11:35 PM   #645
TCS_disable
我有車車~

UB 又見到d將 SB 當抱枕嘅人
舊 08-16-13, 11:37 AM   #646
孤鎗客

XBox Live GamertagSENTINEL1080
我想要新的迅牙…

另外UNION ORDER的"大型機動兵器を破壊せよ"有無人見過?
舊 08-17-13, 07:32 AM   #647
mcpy2000

引用:
我想要新的迅牙…

另外UNION ORDER的"大型機動兵器を破壊せよ"有無人見過?
連合戰限定(Citadel),迎擊戰(Aldo Shura)唔會有
舊 08-18-13, 01:37 AM   #648
孤鎗客

引用:
連合戰限定(Citadel),迎擊戰(Aldo Shura)唔會有
了解
我也有點懷念隻UFO了

另外昨日UB又有人在PLANT侵攻放SB,新人(不過果場的PLAYERS UNION LV最低都有15)犯第一次錯唔緊要
問題是...佢馬上設置其他人放下的另一個SB
第一次見到咁多過NG一齊走出來…
果時已經知道結果一定是大敗…
好不甘心…
舊 08-18-13, 08:56 AM   #649
mcpy2000

引用:
了解
我也有點懷念隻UFO了

另外昨日UB又有人在PLANT侵攻放SB,新人(不過果場的PLAYERS UNION LV最低都有15)犯第一次錯唔緊要
問題是...佢馬上設置其他人放下的另一個SB
第一次見到咁多過NG一齊走出來…
果時已經知道結果一定是大敗…
好不甘心…
咩lv先? VH會被人鬧得好甘的(設置完後Fiona話PLANT侵更或巨大兵器特殊訊號則例外)
舊 08-18-13, 06:45 PM   #650
孤鎗客

引用:
咩lv先? VH會被人鬧得好甘的(設置完後Fiona話PLANT侵更或巨大兵器特殊訊號則例外)
坦白說我都唔肯定,不過果場的PLAYERS' UNION LEVEL再低都有15

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BBAB Ver.2.7 討論區 vol 4 <<現戰場:【初公開】オルグレン湖水基地 ~天貫く光芒~>> <<『ヘヴィガードG型』、『シュライクW型』支給開始>> 彼岸花 街機心得交流討論區 1008 06-02-13 11:27 PM
[廣告 - CW] [CW32 U9] Sio2 新刊 <<No.6 FANBOOK「たからモノ」>> 與既刊<<慶次日記 バサラ村~!>>等 poyumoz Cosplay同人MIX討論區 0 08-08-11 10:57 PM
@@~~出左啦,最靚呢D GAME~~<<Dungeon Siege II>><< 末日危城2>>!!@@ Squalllg PC電腦遊戲討論版 45 09-10-05 04:52 PM
<< 急問>> <<< 7210點樣用電腦入歌?? >>> Minga 影音館 0 01-30-03 04:43 AM

現在的時間是 03:44 AM

手機版 | APP版