Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-30-13, 11:50 PM   #1
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
愛在初見十大開場白!

岩岩去M記同frd見到,傾左不少有趣事情……

大家有冇用過 或者 有自已的基本技呢?

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-13, 01:26 AM   #2
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
嘩!你好靚

喂!比你電話我吖

yo...我叫偽才,虛偽個偽天才個才, 靚女你點稱呼?

e... 你條裙/手袋個牌子我以前成日買比以前個女朋友,呢個牌子乜乜物物,你真係有taste....

後生靚仔高層,你有冇興趣?交個朋友吖

(`・ω・´)

此篇文章於 10-01-13 10:35 AM 被 才子 編輯。
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-13, 01:57 AM   #3
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
Hi,我上圍係堅既,而且彈力十足。

嗯,我從來未睇個鷄巴,你可唔可以send俾我睇下?

Vee~我叫水蜜桃,人如其名,你想我點叫你:)

原來你都有玩正版轉珠Game?果然有吉士!係呢?你手頭上有咩咭?留個朋友位比我好喎〜

大波大食氣量大*,你實有興趣,交個朋友吖。
(*氣量大意思不是醋瓶子)
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-13, 02:03 AM   #4
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 過客 查看文章

原來你都有玩正版轉珠Game?果然有吉士!係呢?你手頭上有咩咭?留個朋友位比我好喎〜

妳咪嚇親d 小弟弟啦~!!!

舊 10-01-13, 10:43 AM   #5
才子
量地總監

引用:

就咁睇落都唔錯, can i try your brest?

我都未睇個咪咪, 不如whatsapp交換幾張閃卡吖

水蜜桃我d女性朋友叫我皇帝蕉, 多多指教

你咁靚女, 梗係位比你啦, 我而家就剷晒個FRD LIST

有冇興趣要詳細了解過先知, 今晚得唔得閒?

(`・ω・´)
舊 10-01-13, 11:22 AM   #6
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 才子 查看文章
就咁睇落都唔錯, can i try your brest?

我都未睇個咪咪, 不如whatsapp交換幾張閃卡吖

水蜜桃我d女性朋友叫我皇帝蕉, 多多指教

你咁靚女, 梗係位比你啦, 我而家就剷晒個FRD LIST

有冇興趣要詳細了解過先知, 今晚得唔得閒?
直接問幾錢一Q啦你
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-13, 12:44 PM   #7
( ゚ω゚)?
God of Gamer
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
皇帝蕉? 逃)ε=ε=ε=ε=ヘ(°▽°)ノ

錶-皇帝蕉-正常蕉小型版

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-13, 12:55 PM   #8
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: funnyfun 查看文章
直接問幾錢一Q啦你
需唔需要附加特別服務?

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-13, 09:46 PM   #9
KIM
GAF足球隊金虎拾號

又變左風月141版!

舊 10-01-13, 10:48 PM   #10
才子
量地總監

引用:
作者: KIM 查看文章
又變左風月141版!
請先不要judge情版變左141一事是對或是錯, 因為情版真係好鬼悶.
我不想對水姐施加壓力, 想給他一份鼓勵, 我真是好想跟水姐說一聲:「加油!」

(`・ω・´)
舊 10-02-13, 02:53 AM   #11
Diana

無啦啦做咩同我講加油呀?
我見才子你甘好文采,唸計仔對你下聯之嘛:)
舊 10-02-13, 12:34 PM   #12
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
嘩..... 嘩.......
小第才梳學識少....
真係要學習學習下....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-13, 12:46 PM   #13
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
小第才梳學識少....
知LA! 知LA~有兩類人係唔需要學的 : 有$, 靓型!!!

舊 10-02-13, 05:02 PM   #14
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
知LA! 知LA~有兩類人係唔需要學的 : 有$, 靓型!!!
呢類人,電視入面先有....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-13, 09:46 PM   #15
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
小第才梳學識少....
你有必要嗎?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 12:56 AM   #16
Diana

引用:
呢類人,電視入面先有....
舊 10-03-13, 11:08 AM   #17
才子
量地總監

版主又唔分享下自己果d老套開場白?

(`・ω・´)
舊 10-03-13, 11:14 AM   #18
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
個大叔完全同我一樣!

舊 10-03-13, 11:21 AM   #19
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 才子 查看文章
版主又唔分享下自己果d老套開場白?
1. 認真的誇大。
2. 有風度的串。
3. 直接的歪理。

都係呢3樣為主!

舊 10-03-13, 06:14 PM   #20
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
請問呢度有無管理員……
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 06:18 PM   #21
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
個大叔完全同我一樣!
咁大大你頭像個位係?
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 09:10 PM   #22
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: frankieccc 查看文章
咁大大你頭像個位係?
網上世界D圖你都好信? 你未試過網上識人約出來咩?

引用:
作者: frankieccc 查看文章
請問呢度有無管理員……
有! 點呀?

舊 10-03-13, 09:50 PM   #23
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
我的真人真事,公司同事

問佢今日凍唔凍呀?更手就捉住佢手掌感受下佢係咪凍,差唔多日日都做
佢的話,會話今日好凍,跟住就捉住我隻手,有時又會用冰冷的手突擊差落我條頸到,只感到好凍

返工以外除左whatsapp就係whatsapp

唔係情侶但關係好嬡昧果隻,總之關係好複雜

舊 10-03-13, 10:38 PM   #24
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
我的真人真事,公司同事

問佢今日凍唔凍呀?更手就捉住佢手掌感受下佢係咪凍,差唔多日日都做
佢的話,會話今日好凍,跟住就捉住我隻手,有時又會用冰冷的手突擊差落我條頸到,只感到好凍

返工以外除左whatsapp就係whatsapp

唔係情侶但關係好嬡昧果隻,總之關係好複雜
公司同事???

GOOD AH! 不錯的, 不過就老實左d, 可以改d幽默的方法, 之後可以引申下去......
(不過, 就同topic的"初見"意義不同!)

此篇文章於 10-03-13 10:42 PM 被 KIM 編輯。
舊 10-03-13, 10:41 PM   #25
才子
量地總監

同事.......

(`・ω・´)

論壇跳轉

現在的時間是 02:29 AM