Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-10-06, 02:08 AM   #76
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
上年果段莫非真係CG......
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 04:40 AM   #77
tao
Crazy Gamer
SFV格鬥家

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDJapbee
XBox Live GamertagSleepyEyes23
PS2質素?!?!?!
tao 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 08:44 AM   #78
K.LIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDLIVEKLIFE
一八樣衰左,條女又醜,賣埋底褲都唔掂,算把啦namco...
K.LIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-06, 01:52 PM   #79
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: STUDIO KONG
一八樣衰左,條女又醜,賣埋底褲都唔掂,算把啦namco...
乜果個係一八咩....
好似係風間仁呀....
舊 05-11-06, 03:31 AM   #80
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-06, 05:08 AM   #81
ryuka
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
Wii U IDryuka001
3DS Friend Code0516 7226 8384
PSN  IDrykaryuki
人物打緊時有表情變化!?
不過可能係劇情交代姐...
ryuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-06, 08:37 AM   #82
K.LIFE

註冊日期: May 2004
PSN  IDLIVEKLIFE
引用:
作者: Ringo
乜果個係一八咩....
好似係風間仁呀....
打錯左~ 三仔爺搞亂曬
K.LIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-06, 06:09 PM   #83
square-enix

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDSQ-EN_HK
XBox Live Gamertagsquare-enix2061
http://gnn.gamer.com.tw/6/23516.html

【E3 2006】PS3 作品《鐵拳6》 畫面公開 2006-05-12 15:08:40

NAMCO公司今天發表了 PS3 的新作品《鐵拳6》。

據 NAMCO 表示這一次展出的《鐵拳6》是主機實際運算的畫面,但並非是遊戲中的畫面,只是他們做出來展示用的而已,因為是臨時做出來的,所以畫面中的光影跟角色的模組都不佳,正式版的畫面將會比現在所展示的還要好上許多,將做出能展現出 PS3 硬體效能的遊戲來,遊戲發售日期未定,感興趣的玩家還請多注意相關消息。

(Sam 報導)

都好, 臨時展示用姐.
square-enix 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-06, 06:14 PM   #84
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
LILI 成個 DOA 膠公仔咁
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-06, 06:14 PM   #85
ヨコ男
God of Gamer
てっぺんとるぞー!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code3050 8711 4125
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
樣衰?
屈機就得啦
期望吉光新look

自己中過ぎてマジ無いわ、理解力無くてしんどいわ
思い出せデリカシー、嫌いじゃないけどうっとうしい!!!」
ヨコ男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-06, 06:25 PM   #86
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: ヨコ男
樣衰?
屈機就得啦
期望吉光新look

屈機就得?
咁你打街霸一得La

舊 05-12-06, 08:14 PM   #87
gc64
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
畫面真係唔係好得,d頭髮質素好似仲差過xbox1既doa~
gc64 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-06, 08:19 PM   #88
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
O晒嘴, 事運高セ都睇唔到

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-06, 09:25 PM   #89
kenpeter
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2004
得罪講句丫
doa4靚過佢好多
kenpeter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-06, 08:28 PM   #90
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: square-enix
因為是臨時做出來的,所以畫面中的光影跟角色的模組都不佳,正式版的畫面將會比現在所展示的還要好上許多.
我覺得呢d分分鐘係正式畫面....
只不過俾人鬧得多先至話係臨時做出來....
講真...呢段片連當年PS2個鐵拳demo都不如
舊 05-14-06, 08:38 PM   #91
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
wink

我覺得 namco 唔應該整呢段野放出嚟,一陣 d 人睇完段野以為「吓!PS3 原來 d 畫面咁架咋!」,sony 真係多得你唔少。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-06, 08:43 PM   #92
艾莉娜
♪↓加里/陽子↑♬

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 阿聰
我覺得 namco 唔應該整呢段野放出嚟,一陣 d 人睇完段野以為「吓!PS3 原來 d 畫面咁架咋!」,sony 真係多得你唔少。
用返上年E3果D嗎?

舊 05-14-06, 08:46 PM   #93
square-enix

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDSQ-EN_HK
XBox Live Gamertagsquare-enix2061
引用:
作者: Ringo
我覺得呢d分分鐘係正式畫面....
只不過俾人鬧得多先至話係臨時做出來....
講真...呢段片連當年PS2個鐵拳demo都不如
傻啦 正式版一定唔會咁, 特效都多d.(而家仲未有試玩)
俾人鬧得多唔更要, 最更要係自己知道點解俾人鬧.
namco技術點差勁, 相信未來技術都會係中上水平
square-enix 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-06, 08:48 PM   #94
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
wink

引用:
作者: 艾莉娜
哈哈!一陣 NAMCO 到製作實際玩嘅遊戲畫面時,做唔返呢 D CG 咁上下嘅質素,真係唔知點收科。
尤其係 SEGA 隻 VF5 畫面質素咁鬼勁愀,一時間 NAMCO 真係冇晒面子見人。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-06, 09:44 PM   #95
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
即係可能正式出街仲衰d?

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-06, 09:50 PM   #96
芝士味
Junior Member

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: neo2046
--
眼不見為乾淨 睇下風間隻手臂,d角多到...我仲以為係psp版

此篇文章於 05-15-06 10:13 PM 被 neo2046 編輯。
芝士味 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-06, 12:42 AM   #97
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

唔係呀,我睇都幾靚呀

舊 05-15-06, 12:51 AM   #98
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: 荒木飛呂彥
唔係呀,我睇都幾靚呀
佢之前唔show呢段野出黎可能冇事

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-06, 01:16 AM   #99
Oscarzero
Game Master
VT魔人

註冊日期: Jun 2004
XBox Live GamertagOscar Zero
.......點解我會覺得5仲靚?

舊 05-15-06, 02:25 AM   #100
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: square-enix
傻啦 正式版一定唔會咁, 特效都多d
你講起特效又係喎....
鐵拳d特效...打中人會有好強勁既閃光....

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSP] 鐵拳 Tekken 6 PSP neo2046 手提遊戲機討論版 71 12-02-09 01:50 PM
次世代3D格鬥---TEKKEN 6 BR"雜談,技術交流對戰區" (全港BR數目再增,對戰機台首現多處!!) Time 街機心得交流討論區 790 10-31-09 04:03 AM
鐵拳6 BLOODLINE REBELLION 神祕人1號 街機遊戲討論版 27 10-30-08 02:14 PM
鉄拳6(香港已推出) steve 街機遊戲討論版 181 02-09-08 11:21 AM
鐵拳 5 DARK RESURRECTION neo2046 街機心得交流討論區 932 12-14-07 02:21 PM

現在的時間是 12:26 AM

手機版 | APP版