Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 01-12-08, 08:11 PM   #1
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
備案

今日做左個好多人都覺得係錯既決定
晚一點先有相

<---提示

舊 01-13-08, 12:36 AM   #2
antony chan
God of Gamer
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
富士のS5Pro?

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-08, 01:37 AM   #3
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

引用:
作者: antony chan 查看文章
富士のS5Pro?
終於有人回
感動

迷之聲:只係gaf 玻璃館一個小小小人物,好心咪等一回先post野啦

問題

答案

解釋

我交收時考慮左好耐,個賣家家本來話比多星期我諗,可以下星期先覆佢,當我放下它大大的驅體,再次摸番D80,我發覺已經唔識揸D80,我只好說一句:[不用了],說畢,我的銀包只餘下二十元,回家時,我開心到迷左路(真的迷路)

舊 01-13-08, 01:46 AM   #4
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
朱皮兄本身係用咩system o架?
聽我一位師兄講蛇三影女仔好靚, 有冇相睇下

舊 01-13-08, 01:53 AM   #5
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

引用:
作者: Strider 查看文章
朱皮兄本身係用咩system o架?
聽我一位師兄講蛇三影女仔好靚, 有冇相睇下
nikon

[07/5]d40(轉手) --->[07/6] d70s(07/9戰死) --->[07/11] D80(前途不明) ---> [08/1] S3 PRO

剛剛先入手

不過人像非吾願, 未必有喎

舊 01-13-08, 02:58 AM   #6
antony chan
大合奏部隊!

Nintendo Switch ID2591-1991-9995
好神...=口=""""

D80其實都好夠用....只要load條富士曲線落去就.....
我部D200都係咁.....

GGFR
好Game分享
舊 01-13-08, 09:20 AM   #7
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
蛇3!!! 正 個人覺得好過蛇5

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-08, 10:16 AM   #8
antony chan
大合奏部隊!

引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
蛇3!!! 正 個人覺得好過蛇5
係呀, 偶像你又想整返部呀?

GGFR
好Game分享
舊 01-13-08, 11:34 AM   #9
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
引用:
係呀, 偶像你又想整返部呀?
我有個重冷門慨喜好
SD14胖花賣緊6500

舊 01-13-08, 05:15 PM   #10
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

引用:
我有個重冷門慨喜好
好吸引的價錢
不過s專用鏡2手難找

引用:
好神...=口=""""

D80其實都好夠用....只要load條富士曲線落去就.....
我部D200都係咁.....
入s3
唔係因為屈機的富士色
亦唔係痴線的d-range

只係揸左s3pro 一小時
我隻手已經戀上左s3pro既身體

舊 01-13-08, 05:23 PM   #11
時之旅
Senior Gamer
等待中~

註冊日期: Jan 2007
請問你部S3PRO係咪升級版個部?

LX-2
http://www.fotop.net/izone
時之旅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-08, 05:35 PM   #12
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
SD14...上次同陳生去摸過實機玩了好耐
操作介面幾不親切,同反應都真係好慢...
質數以外不計個價錢我都比不落手....

引用:
我有個重冷門慨喜好
玻璃館泥記新星
個個歷史時序表,快到
仲有入鏡速度同樣係

舊 01-13-08, 06:23 PM   #13
ZERO NEKO

引用:
作者: KTN 查看文章
SD14...上次同陳生去摸過實機玩了好耐
操作介面幾不親切,同反應都真係好慢...
質數以外不計個價錢我都比不落手....

玻璃館泥記新星
個個歷史時序表,快到
仲有入鏡速度同樣係
我都玩過,其實唔係反應,而係糸统超煩,操作好唔討好(係厭惡),介面低能沒趣
唯一好的是只有FOVEON X3的質素, 感染力實在好強
我有信心佢會再趺 到時更一兩機鏡 又如何

舊 01-13-08, 06:35 PM   #14
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

引用:
作者: 時之旅 查看文章
請問你部S3PRO係咪升級版個部?
不是

舊 01-13-08, 08:42 PM   #15
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
叫死馬出部縮水版FOVEON X3比我先啦

引用:
我都玩過,其實唔係反應,而係糸统超煩,操作好唔討好(係厭惡),介面低能沒趣
唯一好的是只有FOVEON X3的質素, 感染力實在好強
我有信心佢會再趺 到時更一兩機鏡 又如何
仲不改POST,這個擺明就醫生貼,怎惡搞

引用:
作者: 真.朱皮 查看文章
不是

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:44 PM

手機版 | APP版