Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
Neo Entertainment TREND>韓國綜藝節目~劉在石大勢~
Eking 01:01 PM 02-04-13
RM 02032013 中字 updated .... 近2星期rm中字快左~
yeah yeah 09:33 AM 02-05-13
rm131....
個男嘉賓....
嚴重屈機.
Eking 12:48 PM 02-05-13
同國兒第一場真係鬥得好睇 第2場講技考, 人地係實戰派....冇得打....

Romantic & Idol S2 EP5 updated
yeah yeah 02:08 PM 02-05-13
作者: Eking:
同國兒第一場真係鬥得好睇 第2場講技考, 人地係實戰派....冇得打....

Romantic & Idol S2 EP5 updated
睇佢同光洙個PART真係好正
jason_kasim 10:49 AM 02-08-13
秋成勛自從做過綜藝之後對鏡頭感覺好左
面部多左好多表情

國兒成身傷患可以同職業足球員相比
佢條腰斷過之後跟本好唔番
見到仲咁搏命真係覺得綜藝唔易做
yeah yeah 11:03 AM 02-08-13
作者: jason_kasim:
秋成勛自從做過綜藝之後對鏡頭感覺好左
面部多左好多表情

國兒成身傷患可以同職業足球員相比
佢條腰斷過之後跟本好唔番
見到仲咁搏命真係覺得綜藝唔易做
斷左.....
我以為係拉傷左...
jason_kasim 11:19 AM 02-08-13
作者: yeah yeah:
斷左.....
我以為係拉傷左...
好多年前仲係組合TURBO成員
跳舞時整斷左
唔好睇佢平時咁靈活, 其實佢成身都係傷
服兵役時佢身體條件唔夠好做士兵
而要做公務員
yeah yeah 11:21 AM 02-08-13
好多年前仲係組合TURBO成員
跳舞時整斷左
唔好睇佢平時咁靈活, 其實佢成身都係傷
服兵役時佢身體條件唔夠好做士兵
而要做公務員
但佢仲keep到一身大隻....
佢應該落好多苦工....
平時睇佢仲成日用力跑..又拉人....
而家諗起佢都辛苦
jason_kasim 11:27 AM 02-08-13
但佢仲keep到一身大隻....
佢應該落好多苦工....
平時睇佢仲成日用力跑..又拉人....
而家諗起佢都辛苦
佢自我管理得好好
唔煙
少酒少啡少垃圾食物
唔食晚餐(無誤, 係佢自己講)
所以先KEEP得咁好
yeah yeah 12:46 PM 02-08-13
佢自我管理得好好
唔煙
少酒少啡少垃圾食物
唔食晚餐(無誤, 係佢自己講)
所以先KEEP得咁好
睇佢之前係game到..要食d公仔麵個d,佢都係比哂其他人食..
都估到佢係好重視食方面..
Eking 09:10 PM 02-09-13
已更新無限及叢林 中字
Eking 11:48 AM 02-11-13
RM 中字更新
yeah yeah 11:29 PM 02-11-13
今集最後好正.....估唔到發展成咁..
jason_kasim 12:24 AM 02-12-13
今集running man
其實鍾國和智孝好夾,好有密契
不過間碟點都會比人發現而out
最後演藝組點都係不敗,其最後一個箱得光洙先知道
泫雅鏡頭好少
下集應該又係旅遊特輯

Eking 03:17 AM 02-12-13
下集係澳門 + 越南
yeah yeah 07:47 PM 02-12-13
今集running man
其實鍾國和智孝好夾,好有密契
不過間碟點都會比人發現而out
最後演藝組點都係不敗,其最後一個箱得光洙先知道
泫雅鏡頭好少
下集應該又係旅遊特輯
今集...
泫雅真係少出鏡....可能佢無同在石哥一組....搞到真係好少出鏡....光洙一拍落在石到..即時多鏡出....haha今集都係少...

yeah yeah 08:37 AM 02-13-13
尋日第一次完全睇哂2集無限...314,315...
真係唔多笑得出...
想問係我既問題定呢2集唔係太多笑位?
jason_kasim 11:40 AM 02-13-13
尋日第一次完全睇哂2集無限...314,315...
真係唔多笑得出...
想問係我既問題定呢2集唔係太多笑位?
吸血鬼特輯我覺得差dd
可能個玩法問題

一睇唔好睇太新
否則跟本唔知班麻甩佬係d乜人
唔想咁舊就由2010年開始慢慢睇,易搵d
易入口係舊的追擊戰(拿錢包走)
呢個星期j2早上8點又播番好舊的無挑

http://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%84%...8C%91%E6%88%B0

E110 080621 拿著錢跑吧(上)
E111 080628 拿著錢跑吧(中)
E112 080705 拿著錢跑吧(下)+無限Girls(上)
(非常推介
E169 090905 追著尾巴跑(上)
E170 090912 追著尾巴跑(下)
E193 100220 罪與吉(上)
E194 100227 罪與吉(下)
E195 100306 oh my 帳篷(上)
E196 100313 oh my 帳篷(中)
E197 100320 oh my 帳篷(下)
(193-197要連埋一齊睇先知點解搞成咁
E220 101016 心靈感應特輯(上)
E221 101023 心靈感應特輯(下))
E304 121117 介.醜.友慶典(1)
E305 121124 介.醜.友慶典(2)
E306 121201 介.醜.友慶典(3)
(復工後近期佳作)
知道d大叔係乜人之後先睇其他,特別睇埋長期運動特輯(2011年賽艇有gary)
係幾感人
yeah yeah 12:04 PM 02-13-13
Thank You 推介...........
睇左吸血鬼個集....
洪熙?...好似光洙...同埋佢係唔係啪左野...
咩都係咁笑..
jason_kasim 12:08 PM 02-13-13
睇左吸血鬼個集....
咩都係咁笑..
盧弘喆, 佢唔似光洙
佢係騙子,瘋孩子
佢冇啪野,佢份人係咁,睇番以前d集數就知
Eking 02:50 PM 02-13-13
無限唔係純搞笑節,要好笑近排只有介丑會係好笑
Eking 02:53 PM 02-13-13
睇左吸血鬼個集....
咩都係咁笑..
佢係有少少心理陰影先有d咁性格
jason_kasim 10:41 PM 02-15-13
無挑E316
YB隊放得太是但
佢地再小心眼d已經win左
俾明秀好彩地搵到

Eking 08:09 PM 02-17-13
UPDATED ROMANTIC & IDOL AND 叢林S3 EP7
yeah yeah 03:50 PM 02-18-13
RM133
今集rm係塔個到好正....
智考..勁呀

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面