Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
Neo Entertainment TREND>The Walking Dead
Sar8 07:57 PM 02-16-12
估狗大神
HEAD_HUNTER 10:22 AM 02-22-12
作者: 機場美少年:
有咩途徑睇漫畫版
國內中譯名叫「行尸走肉」,
應該幫到你
(=v=)b 01:11 PM 02-22-12
其實我覺得最新依2集~拖戲拖得好嚴重~成team人無晒目標~唔知之後要做乜~唔知要點做~得返人性明爭暗鬥~變晒倫理片~
6eo 01:48 PM 02-22-12
無記幾時有season2 啊
暉暉816 10:09 PM 02-22-12
作者: iamleoluk:
無記幾時有season2 啊
你唔上上網download黎睇?
Anson225 03:00 PM 02-25-12
wow i feel sympathetic for Daryl... after all he has gone through for Sophia and now he is shattered
遊戲人間 11:44 PM 02-27-12
真係留嚮農場太耐了,仲未捨得走....
今集d walkers行得....會唔會快得滯...?

個年青人....
斷估最尾都會殺吧....今集玩完下集又繼續打佢.....
點都無可能扼扼手做返朋友啦.
無聊救佢返黎又白拖多幾集.....

Sar8 03:19 AM 02-28-12
睇到第9

都係時侯要算帳

我仲以為唔知隔幾時先出第9
點知琴日先知出到第十
(=v=)b 05:53 PM 02-28-12
作者: 遊戲人間:
真係留嚮農場太耐了,仲未捨得走....
今集d walkers行得....會唔會快得滯...?

個年青人....
斷估最尾都會殺吧....今集玩完下集又繼續打佢.....
點都無可能扼扼手做返朋友啦.
無聊救佢返黎又白拖多幾集.....
主角~

主角處理任何事都拖泥帶水~又唔顧大局~比佢帶隊死得人多~
做完成集~原地踏步~0進展~

暉暉816 08:17 PM 02-28-12
啲喪屍的膚色係咪不嬲都係灰黑色架?

係第十集我見到圍住Shane架校巴個堆喪屍有個隻手係肉色...會唔會係唔記得化妝
Eking 12:42 PM 02-29-12
係睇屍化情況吧........重有d血就會比較血色
不死身的出木杉 06:37 PM 02-29-12
第三季劇透

the walking dead第三季劇情 99.99%應該就是在監獄了

今早釋出的最新消息 "the governor"將由david morrissey這位演員出演 比來以為會是弓箭哥他哥

本身對他不是很熟 比較知名的電影:第六感追緝令2 還有"報應"裡的大魔王

看來rick是註定要在第二季黑化 期待看到更黑暗人性

暉暉816 10:33 PM 02-29-12
作者: 不死身的出木杉:
第三季劇透

the walking dead第三季劇情 99.99%應該就是在監獄了

今早釋出的最新消息 "the governor"將由david morrissey這位演員出演 比來以為會是弓箭哥他哥

本身對他不是很熟 比較知名的電影:第六感追緝令2 還有"報應"裡的大魔王

看來rick是註定要在第二季黑化 期待看到更黑暗人性

主角佢地入監獄避喪屍?
Anson225 12:14 AM 03-01-12
the latest episode is very insane (in a good way)
but i agree that the story didn't really go forward lol...
遊戲人間 12:23 AM 03-01-12
作者: 暉暉816:
主角佢地入監獄避喪屍?
監獄係漫畫版初期的根據地,有先天的防禦優勢.(內部大掃除後w)
要防避不斷移動的WALKERS群,其實農場係完全不合格,可以好似TV版咁住咁耐真係好好運.

估唔到TV最後都係跟返漫畫入監獄.
Sar8 12:57 AM 03-01-12
作者: (=v=)b:
主角~

主角處理任何事都拖泥帶水~又唔顧大局~比佢帶隊死得人多~
做完成集~原地踏步~0進展~

~
漫畫版監獄~逃走果段先至真正覺醒(當然包括佢個仔)

(=v=)b 07:21 AM 03-01-12
作者: Sar8:
~
:cwm9:
以佢既進度~會唔會s7先去到監獄呀~

HEAD_HUNTER 11:53 AM 03-02-12
~
but
但我懷疑佢拍出嚟有無漫畫原版咁兇狠派咁多便當

不死身的出木杉 09:33 AM 03-05-12
漫畫版的監獄篇結局,是Z鋼彈和V鋼彈級數的悲慘
不死身的出木杉 09:53 PM 03-05-12
The Walking Dead #11

我敢寫包單,這一話看完,肯定會有人看到哭
Suda 12:56 AM 03-06-12
又係死小孩累事
暉暉816 09:03 AM 03-06-12
為咗佢已經死咗2個人
Anson225 09:58 AM 03-06-12
CAN SOMEONE STAY CLOSE TO CARL????!!! JESUS!!!
god damn it
i hate him
Sar8 10:33 AM 03-06-12
作者: 不死身的出木杉:
The Walking Dead #11

我敢寫包單,這一話看完,肯定會有人看到哭
我睇到救左條友拖多集我真係想哭

呢個carl還原度真係好低
重要戰力變成腦殘新星
(=v=)b 05:36 PM 03-06-12
我睇到救左條友拖多集我真係想哭
見到佢地咁婆媽~我真的哭了~
老野個套~已經唔適合個世界~食古不化~common sense都知要殺左條友啦~都唔知反對乜~
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面