Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 11-22-07, 10:42 PM   #551
Heifetz
Game Master
獨身漢子

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: lauchai 查看文章
250萬, 我真係怕佢冇命使喇
大家都知英國班足球流氓痴線架啦

我阿叔O係LONDON開餐館既
佢話, 芥蘭一輸D死鬼就會去搞事
今次真係祝佢好運了
250萬夠他請數個24小時貼身保鑣.

http://hk.myblog.yahoo.com/cpc412
Heifetz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 10:42 PM   #552
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: sqling 查看文章
段估唔會好似咁下嘛
唔會似
艾斯高巴係飛左番國家至被殺
老麥唔使飛都可能O係國家被殺( )

舊 11-22-07, 10:43 PM   #553
The One
業餘歌手

引用:
作者: Heifetz 查看文章
250萬夠他請數個24小時貼身保鑣.
物價高呀
唔頂得好耐
走佬比較好

舊 11-22-07, 10:43 PM   #554
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
俾佢帶咁耐衰咁耐
唔慌唔SAD喇
引用:
250萬英鎊袋袋平安, 從心笑出來啦, Sad!
引用:
我係話球迷SAD啫
引用:
Sorry! Sorry!
你火得濟...所以會錯意...
冷静d~冷靜d~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 10:45 PM   #555
Heifetz
Game Master
獨身漢子

引用:
物價高呀
唔頂得好耐
走佬比較好
一家移民到俄羅斯, 反正油王會養他一世, 兼且送平治跑車.

http://hk.myblog.yahoo.com/cpc412
舊 11-22-07, 10:46 PM   #556
The One
業餘歌手

黑心D講
真係好似等緊佢出死訊咁

舊 11-22-07, 10:49 PM   #557
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
黑心D講
真係好似等緊佢出死訊咁
佢琴晚一完場即閃就知佢想點啦~
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 10:49 PM   #558
Heifetz
Game Master
獨身漢子

引用:
黑心D講
真係好似等緊佢出死訊咁
無計, 全英國及香港共同敵人.

舊 11-22-07, 10:52 PM   #559
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
唔係喎 身邊好多高人話唔關領隊事,話之前D比賽自己打得差喎@@ O_O
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 11:05 PM   #560
幻影V-Slasher
Insane Gamer
神速の...

註冊日期: Sep 2007
Beckham 100Caps
麥卡倫

幻影V-Slasher 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 11:08 PM   #561
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
又引外國劫力干涉香港事務?!
全香港共同敵人, 真係好一相情願

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 11:10 PM   #562
POISON
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
不如話係全英格蘭fans敵人啦

舊 11-22-07, 11:13 PM   #563
sqling

註冊日期: Sep 2005
事到如今

佢會唔會自己請辭呢?
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 11:18 PM   #564
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
引用:
作者: 月舞 查看文章
英格蘭最失敗就係成日自視過高
以為自己d球員質素好好
一輸波出局就賴晒領隊
Perhaps the current England players are not the best in the world, but talking about the whole Euro 2008 qualifiers alone, if McClaren is not the one to blame... I don't know who/what else is

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
話晒卡比路點都係名教頭...
壓得住d球星...
英足總可以考慮
I agree.

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 11:23 PM   #565
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
事到如今

佢會唔會自己請辭呢?
下? 炒左喇喎
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 11:44 PM   #566
cloud

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
炒得好 麥卡倫返屋企la

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 11:55 PM   #567
『庭』
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing
ENGLAND 識帶波過人數黎數去得 朗尼, J. cole, W.P,

後生D既禾確特, 唐寧又一隊都未坐得穩

你出雙特/ 是但一個都要成隊夾先得架...前面各位都分析過佢地係球隊又幾多人幫

出高治唔出b7真係唔知想點, 睇下第2球簡單直接咪幾好...

後防又係....最衰加力查又晨早走左, 無rio 無terry 真係唔掂

今場先出卡臣又係搞笑, 你一係就早幾場啦, 玩死佢...希望卡臣唔會有陰影啦

老Mc 真係快d搵地方呢埋...我地香港人都咁憎佢, 都唔知佢係England點生存
『庭』 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-07, 11:56 PM   #568
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: cloud 查看文章
炒得好 麥卡倫返屋企la
最心痛是,炒得太遲
係分組賽,失得分多你就屎

舊 11-22-07, 11:58 PM   #569
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 『庭』 查看文章

老Mc 真係快d搵地方呢埋...我地香港人都咁憎佢, 都唔知佢係England點生存
Face Off

舊 11-22-07, 11:59 PM   #570
sqling

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: 『庭』 查看文章
ENGLAND 識帶波過人數黎數去得 朗尼, J. cole, W.P,

後生D既禾確特, 唐寧又一隊都未坐得穩

你出雙特/ 是但一個都要成隊夾先得架...前面各位都分析過佢地係球隊又幾多人幫

出高治唔出b7真係唔知想點, 睇下第2球簡單直接咪幾好...

後防又係....最衰加力查又晨早走左, 無rio 無terry 真係唔掂

今場先出卡臣又係搞笑, 你一係就早幾場啦, 玩死佢...希望卡臣唔會有陰影啦

魯賓遜無晒信心啦, 唔通出尖史咩?

不過睇佢第一球好似打排球咁就真係眼都突
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-07, 12:02 AM   #571
Montella
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
史上最弱的種子隊 (?)
Euro 2008 seeding

Plot 1
Switzerland (hosts)
Austria (hosts)
Greece (holders)
Netherlands

Plot 2
Croatia
Italy
Czech Republic
Sweden

Plot 3
Romania
Germany
Portugal
Spain

Plot 4
Poland
France
Turkey
Russia

法國淪落plot 4

2nd December抽

舊 11-23-07, 12:03 AM   #572
cloud

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
Maybe Robert Green is a good choice......

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-07, 12:04 AM   #573
Montella
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: cloud 查看文章
Maybe Robert Green is a good choice......
或者David James...

舊 11-23-07, 12:09 AM   #574
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004

大家print出黎打小人咁打吧

再唔係玩下設計對白都好
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-07, 12:14 AM   #575
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
引用:
事到如今

佢會唔會自己請辭呢?
佢sure唔會自己請辭la,自己請辭無250萬,but英足總炒佢佢有250萬,佢sure choose俾英足總炒la

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 09:32 AM

手機版 | APP版