Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 10-05-19, 10:44 AM   #2551
小草
God of Gamer
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
當300萬人支持示威者
100萬藍絲
停鐵停商場抹黑係俾果300萬
生活係平衡時空,唔好阻到佢出街濕平打卡既人睇既

舊 10-05-19, 10:47 AM   #2552
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
就係雙方支持者都意志堅定
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-19, 11:17 AM   #2553
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
最終最終只有一戰,在所難免
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-19, 11:24 AM   #2554
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 真!DC 查看文章
黨鐵終於第二日都開唔倒
由手機版發出
淨計觀塘線有排搞

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-19, 11:27 AM   #2555
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: Ishimura 查看文章
住將軍澳要返九龍灣夜工
交通網癱瘓有夠絕望
由手機版發出
返九巴廠

紅Van都冇肯定唔洗諗

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-19, 12:30 PM   #2556
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

果 d 所謂唔開既商場,其實地鋪都係開。

佢地關閉商場只係唔想人集合唱歌谷士氣。

另,仍然係有人戴口罩,單兵時唔係同連邦軍直接碰面,其實無乜野。
由手機版發出
舊 10-05-19, 12:36 PM   #2557
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

Btw 想問果個臨時政府宣言乜黎?

講 d 野正路,地下中情局 d group 都推。

但又有話係內鬼搞,實情係中共派黎,Solomon Yue 都 retweet。

網上的確又唔大迴響無乜料到咁。

點睇?
由手機版發出
舊 10-05-19, 01:37 PM   #2558
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
Btw 想問果個臨時政府宣言乜黎?

講 d 野正路,地下中情局 d group 都推。

但又有話係內鬼搞,實情係中共派黎,Solomon Yue 都 retweet。

網上的確又唔大迴響無乜料到咁。

點睇?
由手機版發出

連登好多人叫停,唔肯定係咪因為老美唔認可
個人覺得唔做得/唔做得住,冇外國撑好大獲
https://lihkg.com/thread/1624937/page/1
https://lihkg.com/thread/1624765/page/1

此篇文章於 10-05-19 01:39 PM 被 ♀宮野真守♀ 編輯。
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-19, 01:44 PM   #2559
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:

另,仍然係有人戴口罩,單兵時唔係同連邦軍直接碰面,其實無乜野。
由手機版發出
荃灣廣場 荃新天地 冇開...
等我仲買咗飛睇joker
今鑊真係joker

舊 10-05-19, 02:25 PM   #2560
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
777見無人出黎活動
走出黎點火

舊 10-05-19, 02:36 PM   #2561
LTKS
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2011
引用:
作者: 小草 查看文章
777見無人出黎活動
走出黎點火
佢未開波,銅鑼灣已經開始多人啦
LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-19, 02:37 PM   #2562
dark_ming_
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2011
…極端行為令香港進入黑暗日子…
dark_ming_ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-19, 03:12 PM   #2563
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: 小草 查看文章
777見無人出黎活動
走出黎點火
成個演講內容既口吻,同 612 一百萬人遊行完即刻漏晚夜出稿夠票二讀通過好似,根本係挑釁。

另,最後穿崩原來係預先錄低既 youtube,不過陰謀論諗多一步,邊有豬到咁丫,擺明係特登,吹牙?
由手機版發出
舊 10-05-19, 03:33 PM   #2564
freemanl
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
777話便衣警員無選擇下自衞開槍, 根本唔係無其他選擇, 佢休班一個人, 其實可以唔同D示威者嘈, 調車走人.
freemanl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-19, 04:05 PM   #2565
chitkan

註冊日期: Dec 2009
發覺黨鐵次次停親都係星期六/日/假期
睇黎唔可以停市係最高指令黎
chitkan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-19, 04:12 PM   #2566
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: chitkan 查看文章
尋日星期五 happy hour 最旺時黎個全部停晒,又係乜隱藏秘技??
由手機版發出
舊 10-05-19, 04:13 PM   #2567
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:

由手機版發出
今日行過沙田新城市同葵芳新都會好似係全唔開

葵芳新都會直頭封入口, 沙田新城市就只係開幾個出入口上落巴士站

舊 10-05-19, 04:17 PM   #2568
地獄黑仔王

引用:
返工日子停邊個負責得起, 今朝沙田個巴士站已經幾混亂, 見車長/乘客都答/問都火哂

舊 10-05-19, 04:19 PM   #2569
地獄黑仔王

引用:
尋日星期五 happy hour 最旺時黎個全部停晒,又係乜隱藏秘技??
由手機版發出
如果聽日唔跑馬就真係真.必殺技...

舊 10-05-19, 04:22 PM   #2570
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: martinnitram 查看文章
今日行過沙田新城市同葵芳新都會好似係全唔開

葵芳新都會直頭封入口, 沙田新城市就只係開幾個出入口上落巴士站
起逃大睇就係,地鋪都係開

開既會比較旺,都係照做生意
由手機版發出
舊 10-05-19, 04:38 PM   #2571
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: martinnitram 查看文章
返工日子停邊個負責得起, 今朝沙田個巴士站已經幾混亂, 見車長/乘客都答/問都火哂
香港人嘛,禁幪面斷網外匯管制都得,
唔畀佢地返工就真係全民暴動

舊 10-05-19, 04:44 PM   #2572
chitkan

不過吹到十年寒冬,慘過沙士
股市樓市仲係咁硬
舊 10-05-19, 05:17 PM   #2573
chitkan

話說今日ATM,好似多左人龍
平時唔覺咁多人襟機
我錯覺?
舊 10-05-19, 05:27 PM   #2574
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
話說今日ATM,好似多左人龍
平時唔覺咁多人襟機
我錯覺?
戰爭前夕銀行提擠提係常識吧 ?
舊 10-05-19, 05:29 PM   #2575
ALEX CHOW
AUDI SPORT

PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: Rance 查看文章
香港人嘛,禁幪面斷網外匯管制都得,
唔畀佢地返工就真係全民暴動
唔畀香港人返工同上網先係全民暴動

站(2024/05/11,05/12)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 01:14 AM

手機版 | APP版