Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 06-23-07, 08:39 PM   #1
天星碼頭高達
Insane Gamer
簡稱:天碼高達

註冊日期: Nov 2006
XBox Live GamertagEdinburghPier
Lightbulb 電影版《Wonder Woman》七月五日盛大公映

健美女神,正呀

你就想喇
下面呢套先係

中文片名:《女人.本色》(Wonder Woman)
另備有《玉蒲團第三集官人我要》版本

原本都唔想因為張海報... 再加埋兩代玉女而「因人"廢"片」,但係一睇到套劇係改篇自梁鳳儀o既小說(之前有《昨夜長風》、《我要活下去》、《擁抱朝陽》、《衝上九重天》...),我就...

Sorry 我盡左力

IQ題:大家估下呢套俾中聯辦欽點為中方唯一認可o既HK回歸10週年獻禮劇,票房會收幾多? 我估HK每位愛黨o既中國人都必定要捧場,所以至少收千萬

P.S. 梁鳳儀老公係「中指男」黃宜弘

此篇文章於 06-23-07 08:51 PM 被 天星碼頭高達 編輯。
天星碼頭高達 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-07, 10:43 PM   #2
GimGim
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
i donno about Fiona, but i think Gigi Leung is not a bad actor

舊 06-24-07, 04:50 PM   #3
奇蹟少年J
Ultimate Gamer
高登駐GAF特派社員

註冊日期: Dec 2004
this topic made me extremely disappointed

舊 06-24-07, 05:13 PM   #4
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 天星碼頭高達 查看文章
IQ題:大家估下呢套俾中聯辦欽點為中方唯一認可o既HK回歸10週年獻禮劇,票房會收幾多? 我估HK每位愛黨o既中國人都必定要捧場,所以至少收千萬
原來有咁既背景. 唔怪得知會有免費飛送 (我母校送俾校友). 睇黎係要谷入場人次......
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-07, 11:16 PM   #5
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
唔like黃珍珍……
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-07, 04:36 PM   #6
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
用人地個英文名,不過都呃唔到外國人入場

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-07, 01:20 PM   #7
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
我鐘意你個topic

論壇跳轉

現在的時間是 06:22 AM

手機版 | APP版