Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-05-05, 09:36 PM   #1
主人
Game Master

註冊日期: Apr 2004
last exile的書

last exile總共有多少本書??
有冇中文版?
內容會唔會同DVD附送的說明書重覆
主人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-05, 09:41 PM   #2
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 主人
last exile總共有多少本書??
有冇中文版?
內容會唔會同DVD附送的說明書重覆
你整理好你想問乜問題先出post啦
乜野書?
漫畫?
畫集?
資料集?
你連基本的動漫物品都未分清楚
你自己補習下先啦

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-05, 12:49 PM   #3
主人
Game Master

應該無出漫畫
漫畫以外所有書
舊 12-07-05, 06:21 PM   #4
HK-X-Force
Insane Gamer

註冊日期: May 2003
o係沙田見過設定集,好似係 $280,不過既然o個十幾隻 DVD 已經包埋唔少設定資料,我諗諗下都係唔買了 ^^"

版權新聞及文章分享:知識產權關注小組
HK-X-Force 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-05, 11:31 PM   #5
主人
Game Master

引用:
作者: HK-X-Force
o係沙田見過設定集,好似係 $280,不過既然o個十幾隻 DVD 已經包埋唔少設定資料,我諗諗下都係唔買了 ^^"
咁是否中文版?
如果係日文版買黎都無謂
舊 12-08-05, 11:49 PM   #6
HK-X-Force

日文版

舊 12-09-05, 12:15 AM   #7
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 主人
咁是否中文版?
如果係日文版買黎都無謂
都叫你補習下啦
邊有中文版設定集(大陸老翻例外)
出得呢個post就預你比紅咭

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-05, 11:48 PM   #8
主人
Game Master

引用:
作者: mikemike
都叫你補習下啦
邊有中文版設定集(大陸老翻例外)
出得呢個post就預你比紅咭

咁應該去邊度補?
我好少去其他討論區

我一向唔買書只買DVD
但見到其他人成日話有中文小說, 同埋DVD的設定又係中文版

紅咭係??
舊 12-11-05, 06:10 PM   #9
zzz
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: HK-X-Force

搭單問句 , 乜十幾隻DVD都有送設定集咩 , 我去木綿花睇好似淨係得有收藏盒送果兩隻DVD有設定隻咋喎 !
依套DVD唔知邊度仲有得買?
zzz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-05, 01:40 PM   #10
HK-X-Force

引用:
作者: zzz
搭單問句 , 乜十幾隻DVD都有送設定集咩 , 我去木綿花睇好似淨係得有收藏盒送果兩隻DVD有設定隻咋喎 !
依套DVD唔知邊度仲有得買?
Every DVDs have a 14 pages booklet, having a few characters/machines settings inside.

I buy it through Sino
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=123290

(Sorry I am in school now and can't type Chinese)

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:06 PM

手機版 | APP版