Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-23-13, 10:33 PM   #1376
Faiz_ko
Junior Member

註冊日期: Oct 2013
頭先果場好刺激wwwww
Faiz_ko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-13, 11:13 PM   #1377
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Faiz_ko 查看文章
回家中
今晚仲有沒有場@@?

舊 10-23-13, 11:14 PM   #1378
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
引用:
作者: Faiz_ko 查看文章
同我果場???

舊 10-23-13, 11:51 PM   #1379
rapperjohnny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
引用:
作者: 利家 查看文章
回家中
今晚仲有沒有場@@?
應該仲有,我岩岩off左,faiz兄招緊隊友
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-13, 07:33 PM   #1380
紗理占

註冊日期: May 2011
請問今晚有冇場?
紗理占 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-13, 10:38 PM   #1381
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: 紗理占 查看文章
請問今晚有冇場?
有冇場+1

舊 10-25-13, 01:34 AM   #1382
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
無聊玩生存戰call直升機back up

10波一半就被打下來
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-13, 07:30 AM   #1383
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
原來生還戰在不同lvl有不同戰場...

舊 10-25-13, 01:07 PM   #1384
AkaIITO
Game Master

C兄, 裝左炸彈O既車係咪爆左一次, 搵保險拎架新果陣就冇左炸彈??

舊 10-25-13, 10:02 PM   #1385
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
垃圾rockstar , 又save 唔到, 正一廢柴

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-13, 04:00 PM   #1386
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
垃圾rockstar , 又save 唔到, 正一廢柴
Online???

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-13, 09:28 AM   #1387
鐵之侍

昨晚玩了一整天save也沒無問題喎?

不過和人組隊連線真的有問題,明明joint了的人進行任務時不見了、就是會突然斷線離開,還有到現在仍然發生轉了戰局後hold機的問題
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-13, 02:31 PM   #1388
Anson225
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225
woop wool bought a 380k house - american dream right there! next up - cars!
the online mode is hella fun! (when it works)

舊 10-28-13, 09:42 AM   #1389
鐵之侍

引用:
作者: AkaIITO 查看文章
我暫時係晚晚都玩, 我星期5, 6晚搵你, THX

ID: AkaIITo-L
對不起呢,本來想打劫你但是在地圖時找不到你

主因都是昨天上轉戰局都很不行,轉了戰局都hold機的所以昨天差不多都是在私人房玩(另一原因是不想給那些神經人渣死鬼佬打擾)

還有不小心拉了你下車數次又要再說對不起

話時話可以告訴你那輛警車是怎樣入手的?

今後都應是在五、六日上線,到時再合作吧(如果你能有咪就好了)
舊 10-28-13, 10:13 AM   #1390
nastyblade

註冊日期: Jul 2013
請問online 版車輛升級係點計?
1. race car 一個cat, sport car 一個cat, 小型車一個cat??
2. 四個"look" 一個cat? 兩個"look" 一個cat, Rally 一個cat??

=====

班鬼佬鬥親車都係玩"地下水道"(長方形賽道) "監獄" (圓形賽道)
可唔可以玩D多D 彎嫁....

好似 尋日同GAF team mate 玩左個cross country 式既賽道, 由地圖北面"練" 到南面海邊
勁正~ 最衰老婆唔出聲開BT, 搞到個網被 cut....如果唔係一定重玩
nastyblade 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-13, 12:30 PM   #1391
AkaIITO
Game Master

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
對不起呢,本來想打劫你但是在地圖時找不到你

主因都是昨天上轉戰局都很不行,轉了戰局都hold機的所以昨天差不多都是在私人房玩(另一原因是不想給那些神經人渣死鬼佬打擾)

還有不小心拉了你下車數次又要再說對不起

話時話可以告訴你那輛警車是怎樣入手的?

今後都應是在五、六日上線,到時再合作吧(如果你能有咪就好了)
好, THX
其實我有藍芽耳機, 不過冇電XD
拉人落車呢樣野我都試過, 應該有BUG
警車你去北面沙漠, 玩到4星, 跟住就會有呢隻車, 之後搶車走人
呢隻車最好地方就係可以乘客用機關槍,保險出車0蚊

其實我最想要係鎮暴果架警車...聽講完全防彈咁濟...不過暫時搵唔到正常方法放車庫, BUG又唔識用XD

此篇文章於 10-28-13 12:37 PM 被 AkaIITO 編輯。
AkaIITO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-13, 12:44 PM   #1392
AkaIITO
Game Master

有冇C兄知道Soical club d相, 可唔可以放大拎出o來??

舊 10-28-13, 01:13 PM   #1393
紗理占

註冊日期: May 2011
引用:
好, THX
警車你去北面沙漠, 玩到4星, 跟住就會有呢隻車, 之後搶車走人

其實我最想要係鎮暴果架警車...聽講完全防彈咁濟...不過暫時搵唔到正常方法放車庫, BUG又唔識用XD
請問係邊一部警車?

BTW,我今晚都會玩,可以揾下我
紗理占 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-13, 01:19 PM   #1394
AkaIITO
Game Master

引用:
作者: 紗理占 查看文章
請問係邊一部警車?

BTW,我今晚都會玩,可以揾下我

呢部,車頂 仲有唔同號碼選擇XD

你id是??

此篇文章於 10-28-13 02:38 PM 被 AkaIITO 編輯。
AkaIITO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-13, 05:03 PM   #1395

大家依家玩GTAO通常玩咩多?
舊 10-28-13, 05:13 PM   #1396
AkaIITO
Game Master

引用:
作者: rapperjohnny 查看文章
咩都做, 如果唔係真係好悶下...
雖然我都係等白金封盤ORZ

舊 10-28-13, 06:01 PM   #1397
鐵之侍

引用:
好, THX

thanks,一會兒試試看

引用:
作者: rapperjohnny 查看文章
盡可能都是打高lv任務去升級,錢暫時都夠用反不著緊,可惜不是假日或晚上也很難找同伴做任務(很多都已殺人殺到紅眼了)

其實最重要都是希望官方可以出打劫任務,不然真的可慢慢封盤了(lv100以上有排都未升到)

此篇文章於 10-28-13 06:05 PM 被 鐵之侍 編輯。
舊 10-28-13, 06:15 PM   #1398

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
thanks,一會兒試試看

盡可能都是打高lv任務去升級,錢暫時都夠用反不著緊,可惜不是假日或晚上也很難找同伴做任務(很多都已殺人殺到紅眼了)

其實最重要都是希望官方可以出打劫任務,不然真的可慢慢封盤了(lv100以上有排都未升到)
咁既話不如大家約埋一齊偷警車同打任務,我都一樣搵唔到同伴做任
舊 10-28-13, 06:27 PM   #1399
Pwpdc5

註冊日期: Oct 2013
wink

加我psn angel4ever502!
Pwpdc5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-13, 10:36 AM   #1400
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
請問偷左警車點KEEP??

最近剛剛成為業主, 開始諗私人座駕了

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 09:43 PM

手機版 | APP版