Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-17-13, 01:40 AM   #1201
Viper II
God of Gamer
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
Jaguar F-Type就睇得出

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 01:50 AM   #1202
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Viper II 查看文章
Jaguar F-Type就睇得出
可惜一上到高級的車就少外觀可改

之前開Sentinel XS by Ubermacht可以換紅椅
但買貴車反而無

汗血寶馬更少野改無買
車應該好快玩厭
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 02:01 AM   #1203
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
車改裝真係太少野改
唯有噴色落D心思親下

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 03:39 AM   #1204
SUNLOK
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: Viper II 查看文章
點先出到25000任?

我片車片到31LV都唔見25000任
(同鬼佬片車嬴到笑)
33LV左右打俾小羅就有得不停接
我建議你搵利家開俾你一齊刷算啦~
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 04:45 AM   #1205
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: whassupbun 查看文章
神風AMD兄哩幅相又真係幾有Feel
原本同fd想試下有個海有幾遠同有無鯊魚
由天黑行到天光順手影落黎ww

結果係online無鯊魚同去到盡頭會沉船+強制死亡,仲計係船上既人互相擊殺

個海比單機大

舊 10-17-13, 08:45 AM   #1206
紗理占

註冊日期: May 2011
請問PS3 GTAV 點SET 耳機聲音輸出
買左隻藍芽,然後只出到真人玩家語音對話,背景音樂同效果音出唔到
紗理占 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 09:37 AM   #1207
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: SUNLOK 查看文章
33LV左右打俾小羅就有得不停接
我建議你搵利家開俾你一齊刷算啦~
個任務名係???

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 09:54 AM   #1208
普通人一個
NEO ZEON萬歲

有個MISSION係要你用部直昇機飛上屋頂,偷個suitcase,之後再將個suitcase交返比lester.....但我想問部直昇機邊到先偷到,我去過晒兩個機場同軍營,都唔見有

個MISSION好似係叫咩重大事件定重大案件

『等價交換』

此篇文章於 10-17-13 09:59 AM 被 普通人一個 編輯。
舊 10-17-13, 10:49 AM   #1209
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: 紗理占 查看文章
請問PS3 GTAV 點SET 耳機聲音輸出
買左隻藍芽,然後只出到真人玩家語音對話,背景音樂同效果音出唔到
一般藍芽耳機係只可以用黎語音交談, 輸出唔到遊戲音效
我用PS3果個Pulse Elite headset可以語音同遊戲音效一齊出, 但其實game聲會遮左人聲, 聽唔清D friend講乜, 所以我打online要傾計都係用番藍芽耳機
引用:
作者: 普通人一個 查看文章
有個MISSION係要你用部直昇機飛上屋頂,偷個suitcase,之後再將個suitcase交返比lester.....但我想問部直昇機邊到先偷到,我去過晒兩個機場同軍營,都唔見有
單機喺脫衣舞館東南面醫院天台永遠有直昇機 (如果冇就行開再返去, 佢會load出黎), 不過唔知MP係咪一樣永遠有, 同唔知你岩唔岩用, 我未做你講個mission, 要指定型號既直昇機?
仲有去Trevor個機場都一定有直昇機, 我同D friend MP都係咁搵

此篇文章於 10-17-13 10:51 AM 被 whassupbun 編輯。
whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 10:49 AM   #1210
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:

左下機場(不是飛機場,是近有遊艇那個)等一等應會有,不然也可call機來(不過要花1000元)

這mission我一直過不了,一個人直接昇上去一定被射死,很多拍擋的人都不知要上直昇機搞到一團亂,是可以在大廈旁的梯爬上去作支援但要很久也很易被射死
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 10:54 AM   #1211
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
online 其實有冇直昇機坪, 機庫買? 定只係我未夠高lv, 抑或 R* 未開放?

舊 10-17-13, 11:40 AM   #1212
thin_ke
Junior Member

註冊日期: Sep 2013
引用:

南面直昇機坪待(姐係單機買果個)會有, 最好2個人做, 單支會比較煩...

PS. 比我就寧願打titan mission, 錢多d,又唔洗煩
thin_ke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 01:00 PM   #1213
紗理占

註冊日期: May 2011
請問各位買屋有咩上車好盤介紹?
紗理占 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 02:32 PM   #1214
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
DEL..............

此篇文章於 10-17-13 02:53 PM 被 AkaIITO 編輯。
AkaIITO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 03:33 PM   #1215
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
左下機場(不是飛機場,是近有遊艇那個)等一等應會有,不然也可call機來(不過要花1000元)

這mission我一直過不了,一個人直接昇上去一定被射死,很多拍擋的人都不知要上直昇機搞到一團亂,是可以在大廈旁的梯爬上去作支援但要很久也很易被射死
我做幾次都係係呢個機場等,不過全部日頭先出現,夜晚未見過。最重要就係要遠少少等,你係正機場係唔會降落,就算降落左機師未落機一行埋去會即走,所以我多數遠距離打死佢先過去攞機
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 03:37 PM   #1216
普通人一個
NEO ZEON萬歲

引用:
作者: taikin0901 查看文章
我做幾次都係係呢個機場等,不過全部日頭先出現,夜晚未見過。最重要就係要遠少少等,你係正機場係唔會降落,就算降落左機師未落機一行埋去會即走,所以我多數遠距離打死佢先過去攞機
原來可以咁等,唔講真係唔知

『等價交換』
舊 10-17-13, 03:40 PM   #1217
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: thin_ke 查看文章
南面直昇機坪待(姐係單機買果個)會有, 最好2個人做, 單支會比較煩...

PS. 比我就寧願打titan mission, 錢多d,又唔洗煩
我都同FD玩左好多次都過唔到,試過等直升機等半個鐘都無。琴日同街客玩,唔係死左就自QUIT,竟然係我無放棄之下單拖過左。其實有直升機強行係天台降落就得,反而無由天台落樓下仲難,因為啲人唔走上黎你又打唔到佢地,我都係搏一搏係上面跳落去扣剩一滴血跑去搵cover再慢慢打,好好彩比我過到
舊 10-17-13, 03:40 PM   #1218
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
你喺game入面用手機上Dynasty 8個網頁, 有得睇晒所有樓盤既價錢

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 03:42 PM   #1219
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
原來可以咁等,唔講真係唔知
但係真係一次就夠皮
舊 10-17-13, 03:46 PM   #1220
普通人一個
NEO ZEON萬歲

引用:
但係真係一次就夠皮
但係咪唔打e個就開唔到base invader

『等價交換』
舊 10-17-13, 04:08 PM   #1221
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
我都同FD玩左好多次都過唔到,試過等直升機等半個鐘都無。琴日同街客玩,唔係死左就自QUIT,竟然係我無放棄之下單拖過左。其實有直升機強行係天台降落就得,反而無由天台落樓下仲難,因為啲人唔走上黎你又打唔到佢地,我都係搏一搏係上面跳落去扣剩一滴血跑去搵cover再慢慢打,好好彩比我過到
其實都延講運氣的說,不記得有一次是自己還是別人強行降落可惜最後還是被幹掉了
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-13, 04:10 PM   #1222
thin_ke

angry

引用:
我叫我朋友係對面天台做狙擊手, 清曬d 人之後, 我立即跳傘飛過去 同 cover 佢飛部直昇機過來,,,,一個字,煩!!!
舊 10-17-13, 04:11 PM   #1223
thin_ke

引用:
但係咪唔打e個就開唔到base invader
應該唔會, 因為base invader係Ron's job
舊 10-17-13, 04:15 PM   #1224
thin_ke

引用:
你可以買左2位車庫先, 最好近 car mod shop, 以偷車起家, 之後就以200K, 10車庫ge property 作目標....

(其實400k 同 200k 的分別係個位置同係屋望出去ge景唔同)
舊 10-17-13, 06:19 PM   #1225
SUNLOK

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: whassupbun 查看文章
一般藍芽耳機係只可以用黎語音交談, 輸出唔到遊戲音效
我用PS3果個Pulse Elite headset可以語音同遊戲音效一齊出, 但其實game聲會遮左人聲, 聽唔清D friend講乜, 所以我打online要傾計都係用番藍芽耳機

單機喺脫衣舞館東南面醫院天台永遠有直昇機 (如果冇就行開再返去, 佢會load出黎), 不過唔知MP係咪一樣永遠有, 同唔知你岩唔岩用, 我未做你講個mission, 要指定型號既直昇機?
仲有去Trevor個機場都一定有直昇機, 我同D friend MP都係咁搵
講起老崔果個機場,我次次入game都有部泰坦號係度(16人超大型軍用飛機)
其實係唔係代表我可以省返2百萬唔駛買

上次偷過部有格林機鎗直升機(一百八十萬果部)
但感覺d鎗射程短同好難瞄中
若果想買直升機有咩好介紹?
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 05:27 AM

手機版 | APP版