Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-21-13, 03:58 PM   #976
colayeah
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: Takushi 查看文章
For sure .. maybe Sat or Mon .. bet they will just bring in US ver ..
Im guessing it will be 5-6k system alone if you buy from them
thx, 水貨6k可以接受
但想問其實買咩版都好
以後都係咩game都玩到
and可以login hk gamertag right?
colayeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 04:07 PM   #977
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
引用:
作者: colayeah 查看文章
但想問其實買咩版都好
美版應該最平,不過9成要買220v牛

舊 11-21-13, 04:16 PM   #978
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
但想問其實買咩版都好
M$講左任何地區主機, 都可以玩任何地區game.

game方面亦唔block IP.
歌, 影片果D有地區版權既先會block.

source:
(http://www.gameinformer.com/b/news/a...-21-to-13.aspx)
(http://www.neogaf.com/forum/showthre...3#post76585023)
(http://kotaku.com/xbox-one-drm-rever...time-514419715)

log唔login到 HK account其實官方無confirm過.
不過360都得, 既然XBONE而家係更寬鬆既, 應該得.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 04:23 PM   #979
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
我第一版又變左Prenotato , DETAIL入面依然係In spedizione , GOOGLE TRANSLATE---->Shipping default
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 04:46 PM   #980
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDHKGATOCHOI
XBox Live GamertagHKGATOCHOI
依家唔擔心唔寄香港,依家擔心幾時寄岀

愛一個人沒有任何理由,忘記一個人卻需要很多理由!~愛由一個微笑開始,用一個吻來成長,用一滴淚去結束。用一生去想念……
賈圖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 04:58 PM   #981
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: 賈圖 查看文章
依家唔擔心唔寄香港,依家擔心幾時寄岀
美國嗰部都準備出貨 , 法國AMAZON叫我SEND STATEMENT過去 , 等佢了解了解點解會過左數
舊 11-21-13, 05:08 PM   #982
Takushi
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2005
引用:
但想問其實買咩版都好
Pretty sure 水貨 will only have US version .

I get 4 games along with xbox one for little more than 6k from Amazon ...
水貨 in HK will probably like 6k system alone lol
Takushi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 05:11 PM   #983
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: taikin0901 查看文章
美國嗰部都準備出貨 , 法國AMAZON叫我SEND STATEMENT過去 , 等佢了解了解點解會過左數
下?!即係依個moment吾應該過左數?

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 05:14 PM   #984
ooldmann30

註冊日期: Oct 2011
wink

引用:
我都係
我都轉左啦
ooldmann30 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 05:27 PM   #985
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
下?!即係依個moment吾應該過左數?
正常應該SHIP左先過數 , 所以我覺得今朝SMS所謂授權呢條應該係HOLD額 , 證明張卡係有額比錢 , 等佢一寄就可以過數 . 無理由真係寄左先走去過數 , 你張卡無CREDIT佢咪蝕部機比你....

各位CHING覺得會唔會係咁????因為SMS就咁寫授權呢筆數 , ONLINE BANKING CHECK 又無WO
舊 11-21-13, 05:30 PM   #986
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: ooldmann30 查看文章
我都轉左啦
啱啱撳TRACKING睇係咁

State: In shipment
Last event: Order received - 03/nov/13 14:19:43
Description: We are going to ship your order. We will send you an email when it was shipped. May still be possible to request the cancellation of the order.
舊 11-21-13, 05:34 PM   #987
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
正常應該SHIP左先過數 , 所以我覺得今朝SMS所謂授權呢條應該係HOLD額 , 證明張卡係有額比錢 , 等佢一寄就可以過數 . 無理由真係寄左先走去過數 , 你張卡無CREDIT佢咪蝕部機比你....

各位CHING覺得會唔會係咁????因為SMS就咁寫授權呢筆數 , ONLINE BANKING CHECK 又無WO
吾係喎,我次次上網買完野(例360買point,ipad買app等),買完之後出果個短訊都係一模一樣格式架.所謂授權已經係授權碌左卡

相薄

此篇文章於 11-21-13 05:41 PM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 11-21-13, 05:44 PM   #988
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
吾係喎,我次次上網買完野(例360買point,ipad買app等),買完之後出果個短訊都係一模一樣格式架.所謂授權已經係授權碌左卡
哈哈我都係估吓 , 因為買咁多次AMAZON都係SHIP左先會過數 , 我上NEOGAF見美國嗰邊就收到AMAZON EMAIL 叫佢地確認張卡無過期同有CREDIT . 咁CHING有無CHECK過ONLINE BANKING有無呢條數呀???
舊 11-21-13, 06:00 PM   #989
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
我前日都收到美帝AMAZON叫我確認張卡有無過期,地址有無錯果D
不過我諗無你地咁快寄香港
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 06:03 PM   #990
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
作者: kakajit 查看文章
我前日都收到美帝AMAZON叫我確認張卡有無過期,地址有無錯果D
不過我諗無你地咁快寄香港
可能你快過我添呀 , 我預計到達係27-29
舊 11-21-13, 06:16 PM   #991
D-Joe
Game Master

咁訂意大利amazon既近日有冇人收過任何類型關於呢個order既mail?

舊 11-21-13, 06:25 PM   #992
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDHKGATOCHOI
XBox Live GamertagHKGATOCHOI
引用:
作者: D-Joe 查看文章
咁訂意大利amazon既近日有冇人收過任何類型關於呢個order既mail?
我無任何email收到

愛一個人沒有任何理由,忘記一個人卻需要很多理由!~愛由一個微笑開始,用一個吻來成長,用一滴淚去結束。用一生去想念……
賈圖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 06:29 PM   #993
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007

http://www.reddit.com/r/gaming/comme...hat_microsoft/
http://kotaku.com/unboxing-a-white-x...ous-1468642935

GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 06:38 PM   #994
david
The One

註冊日期: Mar 2002
樓上如果連KINECT 2.0同HEADSET都做埋黑白就PERFECT!

唔知出年聖誕會唔會出呢個特別版呢?

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 06:42 PM   #995
red

註冊日期: Feb 2005
岩岩拎左d games喇~要等到12點正先可以拎機,興奮中。

red 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 06:48 PM   #996
大覺屋師真
The One

終於轉左做In spedizione

引用:
作者: red 查看文章
岩岩拎左d games喇~要等到12點正先可以拎機,興奮中。

等你開箱文!

引用:
作者: D-Joe 查看文章
我冇

引用:
哈哈我都係估吓 , 因為買咁多次AMAZON都係SHIP左先會過數 , 我上NEOGAF見美國嗰邊就收到AMAZON EMAIL 叫佢地確認張卡無過期同有CREDIT . 咁CHING有無CHECK過ONLINE BANKING有無呢條數呀???
未有.不過通常網上銀行冇咁快出到條數

相薄
舊 11-21-13, 07:31 PM   #997
D-Joe
Game Master

引用:

Ryse評分岩岩出左,真係唔多掂
不過呢樣應該好多人都估係咁既結果(其實我都想買黎睇下畫面sosad)

舊 11-21-13, 07:49 PM   #998
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
部白機好鬼靚!!

舊 11-21-13, 07:53 PM   #999
Pandahahaha
God of Gamer
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
白機真係好靚

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 07:53 PM   #1000
taikin0901
Crazy Gamer

引用:

HO SIN MO , CHING係咪DDAY ONE版 ? 係咪可以砌個X字出黎架?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 0 03-18-14 12:16 AM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 03-13-14 01:25 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 02-07-14 06:04 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 01-18-14 09:47 AM
[XB1] Xbox One 情報區 Vol. 1 (請移玉步 Vol 2) ahleung 電視遊戲討論版 1187 07-02-13 09:31 AM

現在的時間是 06:06 PM

手機版 | APP版