Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-17-12, 05:12 PM   #1501
winsonandcyndi
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
3DS Friend Code1805 2275 4418
美版機 玩有mario名嘅 Mario kart .Mario 3D land.paper Mario. 2DMario 同luigi鬼屋 animal cross 已經平好多.重未計d發售日美日差唔多 風格無咩差別嘅...例如BIO 我就係咁先買多部美版機

美版3DS FC:Winson : 3995-7221-3180

Pokémon BW2 FC
Pokémon B2:5458-5831-0895
Pokémon W2 US VER. 2280-4585-8878

此篇文章於 02-17-12 05:15 PM 被 winsonandcyndi 編輯。
winsonandcyndi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-12, 09:03 PM   #1502
何金水 - 阿水
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
美版 E-SHOP 有 MGS3 demo 喇 ~~~
何金水 - 阿水 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-12, 11:14 PM   #1503
LemonCoke
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code3823 8824 1251
PSN  IDLemoncoke
XBox Live GamertagLemoncoke
引用:
作者: winsonandcyndi 查看文章
美版機 玩有mario名嘅 Mario kart .Mario 3D land.paper Mario. 2DMario 同luigi鬼屋 animal cross 已經平好多.重未計d發售日美日差唔多 風格無咩差別嘅...例如BIO 我就係咁先買多部美版機
我情況係先買美版機.
之後, 由於要玩gundam 呢d日版獨有o既game,
先入多部日版機.....
LemonCoke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-12, 11:50 PM   #1504
bearkat

註冊日期: Dec 2011
美機先,到有想玩既game only 日版先買多部日

如果買左日版先,眼見同一隻game美版平2百幾真係好氣憤
bearkat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-12, 10:20 AM   #1505
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
http://www.youtube.com/watch?v=Fgh0D1Sfg3s
引用:

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-12, 10:30 AM   #1506
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
http://www.enterbrain.co.jp/product/.../12056213.html
週刊ファミ通 2012年3月15日号
発売日  2012-03-01
雑誌コード/ムックコード  21883-3/15
判型  A4変型
付属品
  綴込:DLC封筒(ドラゴンアーク)
  B3ポスター(Project mirai)
  AR card(Bravely Default)

定価   380円(本体362+税)

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-12, 05:48 PM   #1507
winsonandcyndi

註冊日期: Feb 2007
3DS Friend Code1805 2275 4418
引用:
作者: neo2046 查看文章
http://www.enterbrain.co.jp/product/.../12056213.html
週刊ファミ通 2012年3月15日号
発売日  2012-03-01
雑誌コード/ムックコード  21883-3/15
判型  A4変型
付属品
  綴込:DLC封筒(ドラゴンアーク)
  B3ポスター(Project mirai)
  AR card(Bravely Default)

定価   380円(本体362+税)
有ar卡送 要買本...不過又送初音 真係又會俾人掃清光

美版3DS FC:Winson : 3995-7221-3180

Pokémon BW2 FC
Pokémon B2:5458-5831-0895
Pokémon W2 US VER. 2280-4585-8878
winsonandcyndi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 12:20 AM   #1508
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
下星期去留定本, 廢事又俾人掃

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 01:50 AM   #1509
ZlWS
God of Gamer
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
空中中雷()

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 02:39 AM   #1510
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: ahleung 查看文章
如果買美版機, 火牛點解決? 係咪要另外買D雜牌火牛?
引用:
作者: cknjoshua 查看文章
正常鋪頭會有個包火牛價(package,,,,通常係火牛+mon貼)

又或者自己買變壓器去charge
引用:
作者: 何金水 - 阿水 查看文章
買 momax 果隻啦, 用 USB, 可以差埋手機, 都係幾十蚊,
最平見過龍珠商場賣 $3X.
引用:
作者: irismong 查看文章
買條USB線都係15蚊, 果個叉頭, IPHONE/IPAD果D都得啦
sorry, 遲左回.

我有iphone/ipad個叉頭呀. 就咁買番條USB接駁線就得? o岩唔o岩電壓架?
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 11:42 AM   #1511
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

日服NINTENDO VIDEO有星戰3D Trailer, 立體效果好雞喎

大乱闘X
舊 02-19-12, 12:02 PM   #1512
芝麻糊

註冊日期: Oct 2006
而家New Love Plus係咪都要$500~600?
好貴呀~~

舊 02-19-12, 12:40 PM   #1513
Sea

註冊日期: May 2011
如果我想入1000yen去eshop買game
而家係買點數卡平d定係用信用卡???
邊度買點數卡會平d, thx!

舊 02-19-12, 03:34 PM   #1514
cknjoshua
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
3DS Friend Code2492 4092 0397
引用:
作者: Sea 查看文章
如果我想入1000yen去eshop買game
而家係買點數卡平d定係用信用卡???
邊度買點數卡會平d, thx!
一般HK鋪拎返黎之後會SET高少少個價
E.G. $120=1000YEN.....即係比10算高

信用卡就算會收CHARGE都唔洗去到咁高
最緊要唔洗出街立即就買到野^^
cknjoshua 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 05:31 PM   #1515
Sea

註冊日期: May 2011
引用:
作者: cknjoshua 查看文章
一般HK鋪拎返黎之後會SET高少少個價
E.G. $120=1000YEN.....即係比10算高

信用卡就算會收CHARGE都唔洗去到咁高
最緊要唔洗出街立即就買到野^^
thanks,
已經用信用卡入左1000yen

其實有無方法可以將wii果d 錢過返入3ds度
我好似仲有400yen剩

舊 02-19-12, 06:01 PM   #1516
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: Sea 查看文章
thanks,
已經用信用卡入左1000yen

其實有無方法可以將wii果d 錢過返入3ds度
我好似仲有400yen剩
無辦法

我仲有最早期果set 5000pts+cc手掣未開

大乱闘X
舊 02-19-12, 08:40 PM   #1517
九點半

註冊日期: Mar 2008
請問點樣del demo?
九點半 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 08:54 PM   #1518
fantasy俊仔
God of Gamer
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
作者: 九點半 查看文章
請問點樣del demo?
本体設定 -> データ管理 -> 3dsデータ管理 -> ソフト管理

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 10:11 PM   #1519
九點半

註冊日期: Mar 2008
引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
本体設定 -> データ管理 -> 3dsデータ管理 -> ソフト管理
Thx~~~
九點半 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 11:56 PM   #1520
芝麻糊

我想問下我想連WIFI 時
佢test連線有error..
error code: 51300..
有無CHING解救..

舊 02-20-12, 12:20 AM   #1521
小浩欣
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
大家有咩 game盒介紹 ?
搵左好多地方都無,,,,,
小浩欣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-12, 12:57 AM   #1522
芝麻糊

有咩好機套介紹?

舊 02-20-12, 02:53 AM   #1523
06仔

註冊日期: Dec 2004
係唔係開左個連線
合埋部機sleep mode
就會自動擦人架喇?
06仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-12, 05:10 AM   #1524
cknjoshua
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
3DS Friend Code2492 4092 0397
引用:
作者: 小浩欣 查看文章
大家有咩 game盒介紹 ?
搵左好多地方都無,,,,,
之前係玩亞見佢減價買左依個
http://www.play-asia.com/3DS_Card_Ca...h-70-43a7.html

見佢24格好似幾多
不過因為要儲夠數free shipping買左兩個
有個未拆仲放左係到
想搵人接收

又或者可以上club nintendo用分紙儲夠分
換個18格返黎

引用:
作者: 06仔 查看文章
係唔係開左個連線
合埋部機sleep mode
就會自動擦人架喇?
係....當然大前題係要你隻game/wii set左可以擦身先
cknjoshua 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-12, 10:59 AM   #1525
06仔

註冊日期: Dec 2004
得左,返工擦到兩個師兄
再想問果d分換野,運黎香港係唔係要錢,定係老任比埋?
06仔 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 Nintendo New 3DS LL 日版 maxwellduo 買賣專區 0 04-30-15 10:08 AM
出售 全新 任天堂 Nintendo 日版 白色 New 3DS Terry Sham 買賣專區 0 12-25-14 01:34 PM
[3DS] Nintendo 3DS 綜合情報討論區 01 neo2046 手提遊戲機討論版 1020 03-02-11 01:10 AM
[3DS] Nintendo 3DS 情報區 vol.2 neo 手提遊戲機討論版 1149 02-16-11 02:04 AM

現在的時間是 07:07 PM

手機版 | APP版