Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-19-12, 02:46 PM   #76
Super Bus
God of Gamer
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
爬山英雄 M83 入手成功!!

同時入手 -- 巴士年鑑 2012

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album

此篇文章於 01-19-12 11:29 PM 被 Super Bus 編輯。
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-12, 05:26 PM   #77
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
本年鑑有幾多頁介紹mcw?如何多的話我想買。

p.s. 我仲未有時間去攞m83 @ 51
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-12, 11:59 PM   #78
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
作者: 阿聰 查看文章
本年鑑有幾多頁介紹mcw?如何多的話我想買。

p.s. 我仲未有時間去攞m83 @ 51
都有六頁, 不過相就唔算好多咁...

舊 01-20-12, 10:47 AM   #79
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: Super Bus 查看文章
都有六頁, 不過相就唔算好多咁...
咁我就要考慮一下先了,thanks anyway。
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-12, 04:08 PM   #80
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

威巴駕到~~~

舊 02-26-12, 01:52 AM   #81
Cpato

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDPato-0402
好耐無買巴模, 近排心血來潮想買返熱狗, 尋日去左美孚服務站睇
最後買左架S3BL@5同S3V, 兩架都係display最後一架
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-12, 03:30 PM   #82
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: jos 查看文章
http://www.goodsmile.info/product/ja...8B%9D+Ver.html

呢架10CM長o既車仔
點解會賣到9800yen咁貴......
借圖...

有無人到左手?

我感覺俾人拖緊貨
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-12, 03:31 PM   #83
加量熱狗
Crazy Gamer
訓醒未啊你?

註冊日期: Jun 2007
AVBWU/AVBWS個頭窗甩出黎咁,點買得落手架…

舊 03-16-12, 04:56 PM   #84
DavidH
Insane Gamer
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
繼續等出AS落地示樣

部AS最初聽到消息係上年11月
拖到下個月先出

舊 03-16-12, 11:07 PM   #85
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

架短威最後我都係決定唔入, 寧願等九巴 AS...

話說出左新巴曲梯 E500, 車尾新巴英文名字竟然印漏左 "FI" 兩個字母,
變左 "RST BUS", 真係咁錯都得...

不過算, 反正對我嚟講又係翻炒車一架, 可以無視~

舊 03-16-12, 11:48 PM   #86
Cpato

引用:

話說出左新巴曲梯 E500, 車尾新巴英文名字竟然印漏左 "FI" 兩個字母,

咁都得, 真係離哂譜
舊 03-17-12, 07:51 AM   #87
TCS_disable
我有車車~

有無人訂過 Miku 架車?

我到15號都未有車
舊 03-17-12, 01:56 PM   #88
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
有無人訂過 Miku 架車?

我到15號都未有車
咁貴, 我諗有幾多人入都成問題...

我寧願走去訂 Max Factory 出果個 1/7 巡音好過~

舊 03-18-12, 03:22 PM   #89
加量熱狗
Crazy Gamer
訓醒未啊你?

註冊日期: Jun 2007
引用:

出尾尾堆81XX我可能會破例去買自ATE38之後既enviro500

講真部AVBWS衰係隻死人車頭窗,
都唔知點解呢排D車(就算係之前既AL都好)D頭窗都要整到就甩就甩咁

AS...我等緊量產X98A
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
部Webus Trident好可怕(而且港鐵部7XX都做到頭四張凳有唔同,呢部都唔知點解咁核突,上次10週年101又係咁)

此篇文章於 03-18-12 03:25 PM 被 加量熱狗 編輯。
加量熱狗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-12, 07:48 AM   #90
TCS_disable
我有車車~

如我所料,我訂果間鋪無做野

我就即管睇佢兩個禮拜後班唔班架 Miku Z3 俾我

佢兩個禮拜都搞唔掂我就大條道理數臭佢間鋪都仲得
舊 04-18-12, 11:47 PM   #91
TCS_disable
我有車車~

邊度有 1:43 嘅長貨櫃車? 最好係俾 Race Team 果種 同 無 Print 嘅

有得平最好平
因為想重現運車嘅畫面

順手貼返係度
舊 04-19-12, 02:19 PM   #92
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

九巴嘅神聖長矛~

舊 05-09-12, 01:51 AM   #93
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
永別了...熱狗巴士們...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-12, 02:25 PM   #94
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

Scania N113, 今日登場!!

籍此機會向陪大家成長嘅九巴熱狗巴士講聲再見!!
向九巴熱狗致敬!! Farewell KMB "hot dog" buses!!

舊 05-12-12, 12:03 AM   #95
DavidH
Insane Gamer
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
是日入手
誠意之作 Tour of Hong Kong 安凱開頂巴士

同Q巴合照

獨立照

仔細位

舊 05-15-12, 05:28 PM   #96
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

向九巴熱狗作最後致敬!! Farewell KMB "hot dog" buses!!

舊 06-02-12, 10:46 PM   #97
Cpato

黎緊又出多架熱狗模型, 買左頭兩架唔買埋又好似欠咁D野咁..
又要破費
舊 06-02-12, 10:56 PM   #98
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
作者: Cpato 查看文章
黎緊又出多架熱狗模型, 買左頭兩架唔買埋又好似欠咁D野咁..
又要破費
我入左架 GK9063 就算, 仲入咁多架做乜!?
除非佢出多次初出道版大 Logo 又出得好似依家果D咁好先~

舊 06-03-12, 12:42 AM   #99
Cpato

引用:
我入左架 GK9063 就算, 仲入咁多架做乜!?
除非佢出多次初出道版大 Logo 又出得好似依家果D咁好先~
之前開龍都出過初出道版, 遲D富豪可能出埋一份都唔出奇
反正實有人買
舊 06-03-12, 12:51 PM   #100
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
作者: Cpato 查看文章
之前開龍都出過初出道版, 遲D富豪可能出埋一份都唔出奇
反正實有人買
其實架 87D 某程度上都算係初出道版,
如果佢唔係出得咁差嘅話我已經一早入左...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
AC Milan 球迷會Vol.9﹝~ 請各位到Vol.10 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 999 03-05-09 03:34 PM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請繼續到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 999 03-01-07 11:58 PM
巴士模型/產品討論區 Vol.4 靈格斯 收藏品討論版 1004 05-12-06 10:20 PM
巴士模型/產品討論區 Vol. 3 Lonely 收藏品討論版 1004 01-19-06 01:01 AM

現在的時間是 05:18 PM

手機版 | APP版