Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-29-12, 07:07 AM   #376
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

煙佬咁快輸左~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 07:18 AM   #377
問天小肥
Crazy Gamer
~(‵▽′)ψ

註冊日期: May 2004
人面鳥既係新既懸賞圖
山治都係冇正面比人睇
不過起碼都算係脫離果張圖

我が前に立ち塞がりし すべての愚かなるものに
我と汝が力もて 等しく滅びを寫えんことを
問天小肥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 09:50 AM   #378
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
其實我初初係估新通緝懸賞令係用佢係人妖王國張相架

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 10:36 AM   #379
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
新通緝只是圖改左....金額仍然冇加...哈~
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 10:47 AM   #380
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: dmr5202005 查看文章
新通緝只是圖改左....金額仍然冇加...哈~
兩年無活動係咁上下

舊 03-29-12, 10:59 AM   #381
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
煙佬咁快輸左~
查實未離開個波係咪都仲可以復活?

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 11:11 AM   #382
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: HON HON 查看文章
理論上係掛~~~而且攞出嚟果陣仲用冰雪住

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 11:39 AM   #383
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: HON HON 查看文章
離開左都未死得,個武士都生勾勾
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 12:09 PM   #384
三刀流路飛
Game Master
海盜王

註冊日期: Apr 2006
XBox Live GamertagEddie829
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
就算死唔去, 都應該郁唔到吧
之前幾回話羅為左做七武海, 送左100個海賊心臟俾本部....
如果俾佢抽完仲好似個武士咁識行識走, 抽黎把鬼咩?

照計應識行識走
只係羅可以今威脅佢
得罪佢就打爆佢個心, 即時收佢工
三刀流路飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 12:15 PM   #385
小白熊
冬眠中

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
理論上係掛~~~而且攞出嚟果陣仲用冰雪住
我吾覺得係冰離, 你望返o個洞,都係正方型的
我覺得果舊野係一個空間
小白熊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 01:15 PM   #386
NEAR
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
作者: 三刀流路飛 查看文章
照計應識行識走
只係羅可以今威脅佢
魔盜王鬼船長個心

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 05:28 PM   #387
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 三刀流路飛 查看文章
照計應識行識走
只係羅可以今威脅佢
但以煙佬性格, 一定唔會俾佢威脅啦
都係要留返俾尾田解畫

舊 03-29-12, 06:45 PM   #388
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
果隻「M」乜料
樹樹果實?
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 07:14 PM   #389
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
達斯琪係咪會暫時加入同卓洛出合體技

個心... 羅想吉佢煙埋個心咪得

魯賓今集得個背脊
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 07:31 PM   #390
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: hap3afrien 查看文章

魯賓今集得個背脊
不如~羅切散姐姐~再砌落卓洛身上啦~4手+口~5刀流~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 08:12 PM   #391
比卡SP
Game Master
祭...

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: hap3afrien 查看文章

魯賓今集得個背脊
合體技前提係兩個人LV相近先有意義

舊 03-29-12, 10:23 PM   #392
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
今日去完ONEPIECE 展了
好正AR!
張生命紙中左山治
買左2張POSTER
一張中女帝,一張中熊~

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 11:18 PM   #393
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
我記得茶鬍子是出過場的...a
點解痛人古呢?

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!

此篇文章於 03-29-12 11:24 PM 被 vov430 編輯。
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-12, 12:05 AM   #394
拖羅仔
Senior Gamer
井上卜口

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code0645 6102 0458
PSN  IDgeoffrey-toro
引用:
作者: ayato 查看文章
好正AR!
張生命紙中左山治
買左2張POSTER
一張中女帝,一張中熊~
睇戲果陣我有d想喊
拖羅仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-12, 12:06 AM   #395
拖羅仔
井上卜口

引用:
作者: Shinku 查看文章
7仔可唔可以買之後幾日既飛??

應該可以
因為我係3月頭買3月23號飛
舊 03-30-12, 12:09 AM   #396
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
下一話應該會係...

同布魯克對打個部件,就係路飛剛剛到達0既位置.....
山治佢地發現唔妥又會走番轉頭....
三個部位應該可以合回原形....

道出 武士入侵->茶胡子半人馬部隊求救-> 羅出迎砍武士

引用:
作者: vov430 查看文章
我記得茶鬍子是出過場的...a
點解痛人古呢?
白胡子死後,第一個有姓名去搶地盤0既海賊~
不過成班友似係比人做實驗/融合左動物身體....
引用:
作者: minekaoru 查看文章
果隻「M」乜料
樹樹果實?
似氣體多過樹吧...

此篇文章於 03-30-12 12:28 AM 被 魚伕 編輯。
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-12, 10:27 AM   #397
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
我張生命紙puzzle係骨仔天靈蓋個塊

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-12, 11:43 AM   #398
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
作者: 魚伕 查看文章
下一話應該會係...

同布魯克對打個部件,就係路飛剛剛到達0既位置.....
山治佢地發現唔妥又會走番轉頭....
三個部位應該可以合回原形....

道出 武士入侵->茶胡子半人馬部隊求救-> 羅出迎砍武士

白胡子死後,第一個有姓名去搶地盤0既海賊~
不過成班友似係比人做實驗/融合左動物身體....

似氣體多過樹吧...
我意思係尾田應該流左伏線係茶胡子度
不過我仲未諗通

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-12, 11:43 AM   #399
拖羅仔
井上卜口

引用:
作者: ayato 查看文章
好正AR!
張生命紙中左山治
買左2張POSTER
一張中女帝,一張中熊~
我買左三張poster
中左沙鱷、奈美、卓諾
又買左場刊
仲訂左5月出果本回憶
舊 03-30-12, 12:45 PM   #400
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: vov430 查看文章
我意思係尾田應該流左伏線係茶胡子度
不過我仲未諗通
佢點睇都似甲乙丙多d.....邊有咁多伏線~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.14 money 日本動漫畫討論版 1000 11-24-11 04:01 PM
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.13 money 日本動漫畫討論版 999 02-24-11 11:50 PM
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM
Game vol.15 (完) 魚伕 體育版 19 10-26-04 07:07 PM

現在的時間是 03:03 AM

手機版 | APP版