Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 64 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 84 124 174  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
charcsc2000 05:33 PM 03-21-18
作者: Hello MiMi:
當然

救唔番啦
下...咁好驚喎....
係時候唸下係咪要買多個原廠DOCK做後備...
Terry仔 06:31 PM 03-22-18
買得過wor
隻色又幾靚
ROCAS 06:46 PM 03-22-18
平係平D...但無得拎出黎用... 做唔到一機兩打..
除非唔常用table mode, 或者壞左左制想壞埋右制先一齊買對JC
先會考慮這個超弱化版的左制吧...
charcsc2000 11:46 AM 03-25-18
作者: ROCAS:
平係平D...但無得拎出黎用... 做唔到一機兩打..
除非唔常用table mode, 或者壞左左制想壞埋右制先一齊買對JC
先會考慮這個超弱化版的左制吧...
太貴啦,仲要咩功能都沒,我去tb換個殼都有十字制啦~
風間鈴木仁 06:13 PM 03-23-18
http://www.nintendo.com.hk/switch/zelda_hw/

2018年3月22日發售

盒裝版

在「Nintendo Switch」上提升機能!
集合『ZELDA無雙』全系列的究極版登場!!

收錄了『ZELDA無雙』(Wii U)、『ZELDA無雙 海拉魯全明星』(Nintendo 3DS), 以及全部新增內容的完全版將於Nintendo Switch登場。
林克、薩爾達、加儂多夫等『薩爾達傳說』系列中耳熟能詳的角色將會登場, 玩家能夠在以海拉魯大陸為舞台的世界中,享受以一敵百的爽快動感。

此外,亦有專門為Nintendo Switch量身訂做。
以全高清技術開發出氣勢磅礴的戰鬥場面,以及3D立體化的個人妖精等圖像處理功能亦大幅進化。
另外,也新增了Nintendo Switch不能不提的分享遊玩等充滿吸引力的功能, 所以不僅是從來沒有玩過『ZELDA無雙』的玩家,接觸過本系列的玩家也可以重新體驗本作品的樂趣。

※Wii U未有在香港及台灣上市。 

原裝行貨早期購入特典!

到指定店舖購買「ZELDA無雙 海拉魯全明星豪華版」遊戲軟體,有機會獲贈筆記本一本。

※圖片僅供參考,以實物為準。
※數量有限,送完即止。

@@ 本人已經買入手 , NS 完全豪華版 。支持 !
Hello MiMi 03:19 PM 03-25-18
星期二 (3.20)拎去整的switch
尋日test 舊機美版id 已解
比想像中快
可惜的是日版ID 未解
X&Y 06:28 PM 03-25-18
作者: Hello MiMi:
星期二 (3.20)拎去整的switch
尋日test 舊機美版id 已解
比想像中快
可惜的是日版ID 未解
港任幫你搵晒美任日任去外部deactivated 定要自己各自聯絡美任日任?
Hello MiMi 09:00 PM 03-25-18
作者: X&Y:
港任幫你搵晒美任日任去外部deactivated 定要自己各自聯絡美任日任?
港任幫的
11281984 07:59 PM 03-26-18
想問下邊度仲有漆彈主機SET買?
THANK><
qwe 02:56 PM 03-28-18
http://www.nintendo.com.hk/pressrele...p_20180328.htm

港伏個價錢已經超壞左「伏」呢個字⋯
seed2005 03:21 PM 03-28-18
https://www.youtube.com/watch?v=ZmFDzwbhORs

赤武神 04:21 PM 03-28-18
作者: qwe:
http://www.nintendo.com.hk/pressrele...p_20180328.htm

應該唔會有人幫襯,貴到傻!真係可以無視港服
charcsc2000 04:31 PM 03-28-18
作者: 赤武神:
應該唔會有人幫襯,貴到傻!真係可以無視港服
反正有得轉區買...港任價錢根本無視啦~
八仙果 05:37 PM 03-28-18
作者: qwe:

可能因為咁,我見有舖頭實體版都加咗價。
但點都唔夠港伏呢個價錢痴線!
charcsc2000 11:24 AM 03-29-18
作者: 八仙果:
可能因為咁,我見有舖頭實體版都加咗價。
但點都唔夠港伏呢個價錢痴線!
唔關事啦, 不嬲switch game都係貴...
好似進擊咁, 因為switch本身少game, 佢地咪乘機炒價...
Hello MiMi 03:41 PM 03-28-18
日服ID 都解了
剛好一星期
收貨

終於可以打zelda 無雙
swatty 06:05 PM 03-28-18
港伏都預左俾人做格價網少生意
lkw2005 07:48 PM 03-28-18
會唔會又係某大代所為?
你知啦間野仲惡過港任,帶頭炒又係佢
lodoss 10:30 PM 03-28-18
作者: lkw2005:
會唔會又係某大代所為?
你知啦間野仲惡過港任,帶頭炒又係佢
雖然儲開實體版,
但已經唔會買炒價game了,
以前就怕買唔返,
現在起網上一定買得返,
老實講Xenoblade 2我都未買,
慢慢等返佢跌返價先買
charcsc2000 11:25 AM 03-29-18
作者: lodoss:
雖然儲開實體版,
但已經唔會買炒價game了,
以前就怕買唔返,
現在起網上一定買得返,
老實講Xenoblade 2我都未買,
慢慢等返佢跌返價先買
Xenoblade 2好難跌喎, 本身訂價超高, 勸你買二手好過, 應該400內入到手~
lodoss 08:23 PM 03-29-18
作者: charcsc2000:
Xenoblade 2好難跌喎, 本身訂價超高, 勸你買二手好過, 應該400內入到手~
其實我現在玩緊Xenoblade 1,
都係早幾年見日亞平返先買,
等打爆1之後先買返2都唔遲
leungky1 02:14 AM 03-29-18
有啲好奇點解唔跟全世界進度,賣埋S2 DLC
反正正傳都整到日英兩版
順手整埋隨時吸到唔少人回流
由手機版發出
風間鈴木仁 10:00 AM 03-29-18
https://s.inside-games.jp/article/20...27/113636.html

任天堂は、ニンテンドースイッチにおける本体機能の更新となるシステムバージョン「5.0.1」の配信を、2018年3月27日より開始しました。

今回は、システムの安定性や利便性の向上が、主な更新内容です。前回の「5.0.0」が配信されたのは、2018年3月13日。2週間ぶりの更新実施となりました。
風間鈴木仁 06:11 PM 04-12-18
作者: 風間鈴木仁:
https://s.inside-games.jp/article/20...27/113636.html

任天堂は、ニンテンドースイッチにおける本体機能の更新となるシステムバージョン「5.0.1」の配信を、2018年3月27日より開始しました。

今回は、システムの安定性や利便性の向上が、主な更新内容です。前回の「5.0.0」が配信されたのは、2018年3月13日。2週間ぶりの更新実施となりました。
再度推薦大家更新。
IDGAF 07:45 PM 04-12-18
唔知關唔關之前天氣突然有幾日好乾燥定最新果個主機更新事,
我覺得部NS主機好似係sleep mode時食電過初初出機果期咁,
可能佢sleep mode時都會自動下載遊戲更新,遊戲多了就自然做多咗嘢。
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 24 64 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 84 124 174  ... 最後

返回主題版面