Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 48 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64  ... 最後
攻略及心得交流區>格ゲー綜合討論區Round 8 【侍魂2019年早夏 GBFVS2019】
Dyhalt Rushifar 05:11 PM 05-25-18
在下係咪眼花,頭先行全瘋見到有BBTAG
真十人€ 07:51 PM 05-25-18
作者: Dyhalt Rushifar:
在下係咪眼花,頭先行全瘋見到有BBTAG
睇facebook的確已出。
鈴蘭 01:16 AM 05-26-18
定期既UNI癮發作
newb 08:38 PM 05-26-18
UNI好玩啊

作者: 真十人€:
睇facebook的確已出。
買左,連全dlc season pass版$400左右,比想象中平
無dlc最平見過300樓下
真十人€ 11:42 AM 05-31-18
BBTAG
Game都出埋但仲有一半DLC角未公布
公布咗既但又配信未定係咩玩法
(Blake係初回特典,未算正式配信)

newb 06:04 PM 05-31-18
另一半比人爆data爆左名單出黎啦
superworm12 05:01 PM 06-01-18
作者: 真十人€:
BBTAG
Game都出埋但仲有一半DLC角未公布
公布咗既但又配信未定係咩玩法
(Blake係初回特典,未算正式配信)

下面有大部分仲要故事MODE已經可以打cpu
newb 02:57 AM 06-02-18
Blake好似幾勁
仲有招飛全畫面射程既回力鏢assist唔知點搞
mrk 04:31 AM 06-02-18
作者: superworm12:
下面有大部分仲要故事MODE已經可以打cpu
正日31號我總算入左switch版 x2,(1餅日限+1餅行普版)
個故事Mode意外地幾多笑點!

PS:請問行版個DLC Code應該入落咩區eShop先啱??
PS2:31號行黃金,見到PS4版比switch版買得平!(大約$298 VS $320)
newb 12:20 AM 06-06-18
個回力鏢真係好恐怖
真十人€ 12:51 AM 06-06-18
作者: newb:
個回力鏢真係好恐怖
射程遠,持續時間長又來回,空中中都拉番落地,受身不能時間長。

BBTAG 隻Rachel真係知可以點玩
除左射下大炮,放下青蛙就係唔知有咩好做,做assist出招又慢,睇怕都係要放棄換第二隻玩。
真十人€ 05:15 PM 06-07-18
DLC Vol2. 3 同ヤン 6/19一次過出哂.

newb 06:10 PM 06-07-18
希望Yang會勁,不過隻game手太短既好似會出出地事

同埋已經有人data mine到未出o個班DLC既Lobby公仔出黎,有Nine 同Mai,即係之前twitter流出黎o個個名單係真啦
真十人€ 06:35 PM 06-07-18
希望Yang會勁,不過隻game手太短既好似會出出地事

同埋已經有人data mine到未出o個班DLC既Lobby公仔出黎,有Nine 同Mai,即係之前twitter流出黎o個個名單係真啦
手短唔大問題,有突進技理到身就得,還掂有assist follow。

睇來真係會加兩隻閃亂入去。
鈴蘭 06:55 PM 06-07-18
WetB到時帶上PE比我試血糖君啦/////
ben wai 07:33 PM 06-09-18
BBTAG 剩係隻事故物件先係咁無賴(主要係MORDRED竟然係無料同夾頭太無責任)
newb 11:19 PM 06-11-18
越打越唔明呢隻game應該點打立回點做好
真十人€ 12:11 AM 06-12-18
reject 無硬直
gordeau之類リーチ長就咁 reject -> 5B就可以完場。
newb 11:42 AM 06-19-18
DLC已出

試下Yang先
神名レオ 08:58 AM 07-13-18
https://gnn.gamer.com.tw/5/165335.html
香港有比賽搞~
安安 04:17 PM 08-04-18
https://www.4gamer.net/games/384/G038403/20180802001/
[EVO2018]土曜0時に開幕の「Evolution 2018」観戦ガイド。世界最大級の格闘
ゲームイベントの見どころや配信スケジュールをまとめてお届け
鈴蘭 05:17 PM 08-04-18
作者: 神名レオ:
https://gnn.gamer.com.tw/5/165335.html
香港有比賽搞~
四強入面有三個都識既
newb 03:59 PM 08-05-18

(各有人都已經知既)新DLC角 聽日(EVO完後o個日)出
newb 02:30 AM 08-06-18

EVO淨係公佈會出 World Tour \/

BBCF還可再戰落去
mrk 02:53 AM 08-06-18

(各有人都已經知既)新DLC角 聽日(EVO完後o個日)出
Q1:請問之前限定版裡面個All in One Code包唔包括呢堆新DLC角色架??(我係switch日限版)

Q2:重有我都有入PS4行普版,PS4個面應該點買法先最實際呢??(對其他配色冇興趣,只想入齊全部角色DLC ge!!!)
標籤:BlazBlue, GGXrd, KOF, P4U, UNI
第一 ... 8 48 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64  ... 最後

返回主題版面