Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 10-30-08, 02:46 PM   #51
玄武
Game Master
無品牌至上!

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDcharlesiumHK
XBox Live GamertagCharles%20IUM
引用:
作者: 蚊蚊 查看文章
自己由第1開始睇吧~~~~好明顯有女人聲~
條片咁嘈,都唔知o個 d 係配樂定真係聽到聲...
玄武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 07:33 PM   #52
好鬼煩
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: hk_boy 查看文章
自殺群,亡靈...都沒什麼好奇怪~

日本本就是一個陰氣極重的地方~!!
點解會咁?
好鬼煩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 08:53 PM   #53
蚊蚊
Game Master
http://i79

引用:
作者: 玄武 查看文章
條片咁嘈,都唔知o個 d 係配樂定真係聽到聲...
我唔覺好嘈w........@@
真係唱得好大聲架

原創同人漫畫HYALINE OF WORLD!!歡迎參觀耶!!
POKEMON 白
KALO
0475 3208 1209 歡迎尼ADD我~
蚊蚊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 09:19 PM   #54
松浦亞N
禁則事項です!

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDneoheero
XBox Live GamertagNagato Saber
有人話樹海用唔到指南針
又有人話因為磁場影響問題(地下有大量礦物)一d電子用品都會失靈?
係真唔真

此篇文章於 10-30-08 09:19 PM 被 松浦亞N 編輯。 原因: 錯字
松浦亞N 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 09:28 PM   #55
蚊蚊
Game Master

引用:
作者: 松浦亞N 查看文章
有人話樹海用唔到指南針
又有人話因為磁場影響問題(地下有大量礦物)一d電子用品都會失靈?
係真唔真
(地下有大量礦物)...有係正常...因為日本係火山帶.溶岩會有果d佢所講既野

原創同人漫畫HYALINE OF WORLD!!歡迎參觀耶!!
POKEMON 白
KALO
舊 10-31-08, 01:05 AM   #56
hungybm8
Junior Member

註冊日期: Dec 2006
地下可能有全新既礦物或者新能源
其實依d地區值得研究
指南針用唔到用定位系統就可以解決怕迷失既問題
hungybm8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-08, 02:50 AM   #57
God of Gamer

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDKauri-K
好似定位都用唔到 因為樹太多太高有干擾...
睇片果度D人係拉一條長繩黎認路
江 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-08, 02:06 PM   #58
Vanessa
Senior Gamer
人一世物一世

註冊日期: Aug 2008
PSN  IDvanessa811
邊道死開人, 果道就會壞來越多死人... 雖然唔知係咩野效應, 但係接二連三, 都係有d「野」.......

舊 10-31-08, 05:11 PM   #59
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Vanessa 查看文章
邊道死開人, 果道就會壞來越多死人... 雖然唔知係咩野效應, 但係接二連三, 都係有d「野」.......
羊群心理.

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-08, 06:11 PM   #60
Vanessa
Senior Gamer
人一世物一世

註冊日期: Aug 2008
PSN  IDvanessa811
引用:
作者: 真!DC 查看文章
羊群心理.
咁形唔係咁好喎...

舊 11-01-08, 02:20 AM   #61
安東尼さん
Game Master
好人

註冊日期: Oct 2004
XBox Live Gamertagantony617
引用:
作者: hungybm8 查看文章
地下可能有全新既礦物或者新能源
其實依d地區值得研究
指南針用唔到用定位系統就可以解決怕迷失既問題
會有Sakuradite?

GPS係樹林都未必用到...太多大樹

安東尼さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-08, 02:24 AM   #62
蚊蚊
Game Master

有無人睇到段片,有人話見到有野閃左係個樹後面???
同我聽到到水聲,當然重有女人唱歌聲,唔知有無人發現呢

POKEMON 白
KALO
舊 11-01-08, 08:33 AM   #63
Montague
遺伝子生物工学博士号

3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
引用:
有無人睇到段片,有人話見到有野閃左係個樹後面???
同我聽到到水聲,當然重有女人唱歌聲,唔知有無人發現呢
水聲我聽唔到,但唱歌聲唔係bgm黎架咩.....

同埋有冇人響第2度有頭post d料,頭post死哂link

此篇文章於 11-01-08 08:38 AM 被 Montague 編輯。
Montague 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-08, 09:50 AM   #64
喪力

註冊日期: Jan 2005
果個乜鬼rachel 真係煩-.-
咁淆就咪黎啦=_=
喪力 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-08, 07:19 PM   #65
hungybm8
Junior Member

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 安東尼さん 查看文章
會有Sakuradite?

GPS係樹林都未必用到...太多大樹
放狼煙或者咩染色彈,煙花之類射上天
當然以唔燒死自己為大前題
hungybm8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-08, 09:58 PM   #66
蚊蚊
Game Master

引用:
作者: TH華擊團 查看文章
水聲我聽唔到,但唱歌聲唔係bgm黎架咩.....

同埋有冇人響第2度有頭post d料,頭post死哂link
唔係bmp.因為怪談拍開都唔會加d鬼聲落去架,我睇左好耐o~

POKEMON 白
KALO
舊 11-01-08, 11:16 PM   #67
松浦亞N
禁則事項です!

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDneoheero
XBox Live GamertagNagato Saber
引用:
作者: 喪力 查看文章
果個乜鬼rachel 真係煩-.-
咁淆就咪黎啦=_=
一睇就知係突登扮驚搞氣氛啦
基本上成個節目一D驚嚇野都無,唔搵個人做下野你點知驚
松浦亞N 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-08, 12:02 AM   #68
Montague
遺伝子生物工学博士号

3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
引用:
唔係bmp.因為怪談拍開都唔會加d鬼聲落去架,我睇左好耐o~
雖然我唔係想駁故,但果d唱歌聲都收得幾清下喎

舊 11-03-08, 01:08 AM   #69
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
樓一條link睇唔到既?
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式