Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-08-17, 11:08 PM   #9951
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
我部12都係得1突+V-PARTS 2千攻就確殺
0突揀高攻少少應該就OK

隻BOSS求其拎部破罩機企係肉盾後面普攻劈死佢就得
凶惡閣下,真31之類
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-17, 11:24 PM   #9952
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
鬥雞排成538,前面起碼3 4百擺3神速陣冇得打 @@

而家95石,唔買限凸住,橫掂月尾先到期,睇下呢段時間抽唔抽到再屈D既大器先決定 @@

紫飛中多隻冥王凸1開技了

不過普通精果邊係咪又大改﹖

此篇文章於 10-08-17 11:29 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-17, 11:25 PM   #9953
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
精26用咩打....?冇盾天元.....見近十隊都係膽......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 10-08-17 11:27 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-17, 10:41 AM   #9954
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
部隊POINT小研究
1. 部隊上限50人, 即RANK16
2. 在隊CH發言會加PT, 但有每日上限
3. 加PT上限分為公共和個人兩種, 公共上限會隨隊升RANK而提高, 到達公共上限的個人上限為50PT
4. 每日上限會在夜晚11時RESET

唔一定準, 其他人可再試試驗證
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-17, 11:34 AM   #9955
ShinDou

部隊連肥都唔送?
舊 10-09-17, 12:16 PM   #9956
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
只係吹水先升?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-17, 12:43 PM   #9957
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

發言內容不限, 亂打都得, 暫時睇應該發言才會加PT

此篇文章於 10-09-17 12:52 PM 被 ryvius123 編輯。
舊 10-09-17, 02:50 PM   #9958
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
V27點過?秒唔到斷空佢一出招就至少秒我3隻。。。帝皇加甲都照秒

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-17, 03:05 PM   #9959
ShinDou

我主要係盾閣下同黑兔狂出技打,另外3隻盾指,對面完全冇出到手就秒晒
舊 10-09-17, 04:13 PM   #9960
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
黑兔。。。我都想有。。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-17, 04:47 PM   #9961
dragonar226

1,eureka+the end無腦出必
2,eureka+地藏+大神+朱古力cc,地藏2炮秒佢
3,普通盾隊arx8/黑女主/閣下之類秒佢
4,死buff凶惡+閣下單騎清場
5,射回隊
舊 10-09-17, 05:28 PM   #9962
J+1
望過黎呀!!!!!!

兩架滑板殺得切? 我試過好似唔多得...? 不過25,26都改用神速隊都樂勝就是

結果用左射迴隊夾隻黑兔,黑兔同老馬修落直感避到斷空炮就可以用黑兔逐隻磨....(點解鬥雞d派珠唔會因為冇嗰個屬性就自我消滅....唔落盾等於卡左7粒珠清唔到...

由手機版發出

此篇文章於 10-09-17 05:32 PM 被 J+1 編輯。
舊 10-09-17, 05:54 PM   #9963
dragonar226

eureka+the end我夾左部des落去
剩係呢2部可能唔夠火力

要消滅佢送個d珠要送一部機去死先得
舊 10-09-17, 07:06 PM   #9964
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: dragonar226 查看文章
eureka+the end我夾左部des落去
剩係呢2部可能唔夠火力

要消滅佢送個d珠要送一部機去死先得
大大問想征26唔用盾有翼天元有沒D平民少少既方法?
舊 10-09-17, 07:15 PM   #9965
dragonar226

我都一樣無盾天元而家卡左係度等通行証

睇片見有人用大魯魯修共鳴+凶鳥激勵,俾射超力出3下必去過第3wave
師兄有射超力既話可以試下
舊 10-09-17, 07:18 PM   #9966
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
我都一樣無盾天元而家卡左係度等通行証

睇片見有人用大魯魯修共鳴+凶鳥激勵,俾射超力出3下必去過第3wave
師兄有射超力既話可以試下
暫時數值上部DC係有可能.....
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-17, 07:26 PM   #9967
ShinDou

咁得意既RENEW精霸唔出通行證呃人射﹖要人用番之前出既盾天元,但果期正常應該冇乜人射喎,冇記錯既話就係13號機果排,要射都射晒D屈機野先啦 @@ 後面幾版我諗都係會大改了

我估今個月之內應該會出晒D精霸通行證俾人抽﹖
舊 10-09-17, 07:26 PM   #9968
dragonar226

以前65特殊燒同時出拳ks,之後竟然出大初做通行証,蝕過一次底,今次唔博DC了
舊 10-09-17, 07:57 PM   #9969
J+1
望過黎呀!!!!!!

今次真係完全中伏感....部ΩSF都唔知除左倉管可以來做乜...
由手機版發出
舊 10-09-17, 08:05 PM   #9970
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: J+1 查看文章
今次真係完全中伏感....部ΩSF都唔知除左倉管可以來做乜...
由手機版發出
出必殺好型喎,我已經决定以後無視d 大器,專抽omega 機
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-17, 08:34 PM   #9971
Crazy Gamer

引用:
以前65特殊燒同時出拳ks,之後竟然出大初做通行証,蝕過一次底,今次唔博DC了
實試DC係唔得嘅.....
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-17, 09:03 PM   #9972
Crazy Gamer

引用:
作者: ZeroChow 查看文章
出必殺好型喎,我已經决定以後無視d 大器,專抽omega 機
得個型字囉, 普遍認為弱過普通版
舊 10-09-17, 10:01 PM   #9973
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
剛剛gt飛抽到隻普通sf,,,,餵比佢食竟然係開唔到Ω技

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-17, 10:21 PM   #9974
Crazy Gamer

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
剛剛gt飛抽到隻普通sf,,,,餵比佢食竟然係開唔到Ω技
一早講明一定要食自己---有Ω技先開到
舊 10-09-17, 10:26 PM   #9975
ShinDou

即係要抽到2隻OMEGA SF食自己,再俾大SF食﹖

終於過到精VS29了,白12加感應真係得,不過我冇出白戰國,出左隻HACKER1補血,仲有粉CC1開波送珠,前面盾閣下慢慢磨,食左2次防衛技先磨完

精VS30係咪冇改野﹖睇落好似1樣﹖

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 11:16 PM

手機版 | APP版