Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 05-11-15, 07:18 PM   #426
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: fortel 查看文章
真係有排等,因為日本果面都無貨

我入左盒都貴到癲
我正價買咗,不過要俾錢寄返香港。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-15, 07:19 PM   #427
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
我正價買咗,不過要俾錢寄返香港。
買完部野仲要加多個火牛同pro制前前後後接近成4k

不過好在而家玩得夠爽
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-15, 05:28 AM   #428
Noble6
Senior Gamer
自瀆公國統帥

註冊日期: Jul 2012
Wii U IDfox1223
PSN  IDfox1223
XBox Live Gamertagfox1223
請問邊個quest解Lv5 field skill?
接左一大堆任依加吾知解邊個…

舊 05-12-15, 08:00 AM   #429
will1223
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2009
Wii U IDwill122388
PSN  IDjpwill1223
引用:
作者: Noble6 查看文章
請問邊個quest解Lv5 field skill?
接左一大堆任依加吾知解邊個…
3個simple任シークレットオーダー解各skill LV5
will1223 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-15, 08:10 AM   #430
fortel
Game Master

試驗6果15000唔係太明,請問點解個任
舊 05-12-15, 09:20 AM   #431
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
有個夜森 normal quest, 先救左俾怪圍既直昇機人員, 之後要幫佢 去夜森>象之鼻>東北既大坑岩 搵 generator, navigation ball 無提示.

我過左象之鼻, 起北同東北兩格都搵過完全搵唔到有個地方叫大炕岩, 有無 hints ?
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-15, 09:28 AM   #432
alhazard
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2005
引用:
試驗6果15000唔係太明,請問點解個任
15,000要一次過拎, 所以請插data probe擠到可以一出出15,000以上為止

舊 05-12-15, 09:37 AM   #433
fortel
Game Master

引用:
作者: alhazard 查看文章
15,000要一次過拎, 所以請插data probe擠到可以一出出15,000以上為止
係唔係只要做到個總收入達呢個數就可以
舊 05-12-15, 09:39 AM   #434
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
カードキーの探索
完成這個可以重新整樣,但好似要比一百萬

舊 05-12-15, 09:59 AM   #435
天野

註冊日期: Nov 2004
我想問下連機任係咪只得一個?
打完先出第二個?

琴晚唔知係咪will師兄入左黎同我打
果隻野lv30,打極都唔死
天野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-15, 10:01 AM   #436
CardGameDan
Ultimate Gamer
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: Reticence 查看文章
我直接開imgur upload, 開acc最好
停左係Pending度唔郁上傳唔到

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-15, 10:11 AM   #437
Reticence

註冊日期: Apr 2010
Wii U IDZEROIA
PSN  IDEdwin Chu
XBox Live GamertagEdwinChu
引用:
作者: CardGameDan 查看文章
停左係Pending度唔郁上傳唔到
我冇野喎, 你有冇開acc之後先upload, 不過我都係pending唔郁等一陣就會upload完
Reticence 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-15, 10:17 AM   #438
天野

想問下邊度刷lv好?
升得好慢
我現在lv32,doll lv30
舊 05-12-15, 11:10 AM   #439
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
都唔知要等幾耐先有同梱, 遲開始會唔會好難追進度?

舊 05-12-15, 11:20 AM   #440
fortel
Game Master

引用:
作者: Fungfelix 查看文章
都唔知要等幾耐先有同梱, 遲開始會唔會好難追進度?
其實個同梱又唔算太特別,只係多左少少黃豆咁解 仲要貴好多

此篇文章於 05-12-15 11:23 AM 被 fortel 編輯。
舊 05-12-15, 11:26 AM   #441
CardGameDan
Ultimate Gamer
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
引用:
我冇野喎, 你有冇開acc之後先upload, 不過我都係pending唔郁等一陣就會upload完
連acc都入唔到,係咪由老任個internet browser入去架

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-15, 11:26 AM   #442
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: 天野 查看文章
想問下邊度刷lv好?
升得好慢
我現在lv32,doll lv30
http://bozumemo.blogspot.jp/2015/05/xlv2540.html
唔怕冇晒樂趣既 呢邊有快速用doll升lv
一條油夠你升到inner40

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-15, 11:33 AM   #443
Reticence

註冊日期: Apr 2010
Wii U IDZEROIA
PSN  IDEdwin Chu
XBox Live GamertagEdwinChu
引用:
作者: CardGameDan 查看文章
連acc都入唔到,係咪由老任個internet browser入去架
係...imgur個acc我係用google login既, 其他acc冇試過

之後直接bookmark呢條link, 就次次入再一禁login等陣一陣入左去, 再upload就得
http://你acc名.imgur.com/all/
Reticence 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-15, 11:51 AM   #444
天野

Cool

引用:
作者: tung999 查看文章
http://bozumemo.blogspot.jp/2015/05/xlv2540.html
唔怕冇晒樂趣既 呢邊有快速用doll升lv
一條油夠你升到inner40
唔會冇晒樂趣掛
我唔做第七章,做晒可以做既絆任
你俾我果條link好岩我用
唔該晒,今晚返去試下先

最冇趣就係收集任務
好多唔知邊度打
舊 05-12-15, 12:27 PM   #445
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
LOO 同 LIN 都係 SHIELD BATTLER , 技能係咪完全一樣 ?

IF YES, 仲用佢做乜 ?
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-15, 02:02 PM   #446
Hisashi

註冊日期: Nov 2002
引用:
佢有比你睇要幾粒心先做到, 禁果個任右邊SHOW左幾粒心就係個要求
Thanks!
其實都幾混亂、當初以為右邊係指有一粒心、之後入去人物關係表就先知未夠一粒心、升夠一粒心就可以接任務喇
Hisashi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-15, 03:58 PM   #447
ZOMA
Crazy Gamer

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
LOO 同 LIN 都係 SHIELD BATTLER , 技能係咪完全一樣 ?

IF YES, 仲用佢做乜 ?
唔同架
ルー遠距離用サイコランチャー
所以技能都唔同

DeviantArt
PIXIV
ZOMA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-15, 09:12 PM   #448
fortel
Game Master

卡左係15000果到,想問問リサーチプローブ同コピープロープ係點拎既 卡左幾粒鐘啦
舊 05-12-15, 09:16 PM   #449
will1223
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2009
Wii U IDwill122388
PSN  IDjpwill1223
引用:
卡左係15000果到,想問問リサーチプローブ同コピープロープ係點拎既 卡左幾粒鐘啦
copy& 強化 normal任有比
will1223 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-15, 09:25 PM   #450
fortel
Game Master

引用:
作者: will1223 查看文章
copy& 強化 normal任有比
-DEL-

此篇文章於 05-12-15 09:42 PM 被 fortel 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[WiiU] Xenoblade X『ゼノブレイドクロス』| 發售中 MO 電視遊戲討論版 693 07-22-16 02:29 AM
[Wii] Xenoblade ゼノブレイド neo 電視遊戲討論版 487 12-20-14 11:13 AM
[多機種] Biohazard 6滅屍部隊第一回:今回唔洗問候正日哥不過要問候PSN[注意:劇透請spoil] mario0606 攻略及心得交流區 1053 03-06-14 03:03 PM
收WII舊GAME (XENOBLADE) Sheva 買賣專區 5 08-03-13 12:30 AM
[多機種] Biohazard 6滅屍部隊第二回:去埃瘋洗衣洗件衫先[注意:劇透請spoil] mario0606 攻略及心得交流區 833 12-25-12 06:05 PM

現在的時間是 04:24 AM

手機版 | APP版