Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 04-10-08, 07:56 AM   #51
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
係Mingo個網睇到鉄三角有款xs size既耳膠,
想問下lee款耳膠啱唔啱C351用ga?

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い
delta 目前離線  
舊 04-12-08, 09:43 AM   #52
光熱斗
Ultimate Gamer
IE3.0 <3

註冊日期: Sep 2002
等左一個星期以上...
終於到左....ToT...

原來有D藥要中西合壁才有效!!....
怪不得....
怪不得吃西藥和吃聰明豆效果一樣....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
不過我想...這就是了,
在享受,價錢和便利中取得平衡..
收手!~
光熱斗 目前離線  
舊 04-13-08, 12:59 AM   #53
PiroPiro
Crazy Gamer
變種哈士奇

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagpirotase
我唔 識 headphone 既野 ...
所以想問 有冇邊隻 headphone 推介 for Office 用 (聽歌, 做野~所以想d聲唔好太差 )
插耳 掛耳都得 但要可以帶好耐都 ok 舒服

budget within $300 HK 最好係各大電器鋪都可以買到 ~唔好太難搵~

Thank you so much ~
PiroPiro 目前離線  
舊 04-13-08, 04:07 PM   #54
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: PiroPiro 查看文章
我唔 識 headphone 既野 ...
所以想問 有冇邊隻 headphone 推介 for Office 用 (聽歌, 做野~所以想d聲唔好太差 )
插耳 掛耳都得 但要可以帶好耐都 ok 舒服

budget within $300 HK 最好係各大電器鋪都可以買到 ~唔好太難搵~

Thank you so much ~
要帶得舒服.............唔想有横樑壓頂的感覺

約$300 價位應該只有這一對...............

http://www.audio-technica.com.hk/tra...=1&m_id=8&pa=1

不過唔係密封式設計..........

vol 開得太大加上好静的環境下其他人有可能知你聽緊咩..........

徳發商場有售..................

引用:
作者: 光熱斗 查看文章
等左一個星期以上...

怪不得....

收手!~
你墮落了!!!!~~~~

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷

此篇文章於 04-13-08 04:09 PM 被 HAKAIDER 編輯。
HAKAIDER 目前離線  
舊 04-13-08, 07:59 PM   #55
MR WONG
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code0774 4213 6312
PSN  IDalvin
XBox Live Gamertagalvinkk
引用:
作者: 光熱斗 查看文章
等左一個星期以上...

怪不得....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
收手!~
請問在那裹買的...

也請你緊握我的手 .陪我繼續走下去…
MR WONG 目前離線  
舊 04-13-08, 10:48 PM   #56
Whirlwind
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2008
UE三節膠?
Whirlwind 目前離線  
舊 04-13-08, 11:06 PM   #57
MR WONG

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code0774 4213 6312
PSN  IDalvin
XBox Live Gamertagalvinkk
引用:
作者: Whirlwind 查看文章
UE三節膠?
是那迷你擴音機....

也請你緊握我的手 .陪我繼續走下去…
MR WONG 目前離線  
舊 04-14-08, 12:20 AM   #58
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: Whirlwind 查看文章
UE三節膠?
裝到就得啦

舊 04-14-08, 12:44 AM   #59
PiroPiro
Crazy Gamer
變種哈士奇

引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
要帶得舒服.............唔想有横樑壓頂的感覺

約$300 價位應該只有這一對...............

http://www.audio-technica.com.hk/tra...=1&m_id=8&pa=1

不過唔係密封式設計..........

vol 開得太大加上好静的環境下其他人有可能知你聽緊咩..........

徳發商場有售..................

呀...
我意思係想要 mp3 機果種 ear phone 果種....sorry sorry~~
因為你提議果隻對我來講太大了.....

Thank you
舊 04-14-08, 02:27 AM   #60
光熱斗
Ultimate Gamer
IE3.0 <3

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: MR WONG 查看文章
是那迷你擴音機....
這裡
但如果在香港找到有地方賣應該會便宜點的..
光熱斗 目前離線  
舊 04-14-08, 07:32 AM   #61
HAKAIDER
neet 人生~~~

引用:
呀...
我意思係想要 mp3 機果種 ear phone 果種....sorry sorry~~
因為你提議果隻對我來講太大了.....

Thank you
耳道式的話 PL-30

普通ear phone的話 MX-550

/O/
    (
  <\
貴介公子 一刀兩斷
舊 04-14-08, 09:32 AM   #62
PiroPiro
Crazy Gamer
變種哈士奇

引用:
耳道式的話 PL-30

好! 謝謝  will go to check it later~
舊 04-14-08, 11:41 PM   #63
PiroPiro
Crazy Gamer
變種哈士奇

引用:
耳道式的話 PL-30

唔好意思~~ 你簽名果隻 Audio-Technica SQ-5
係我既case 好唔好用 ? 我知會 over 我既 budget ~ 但如果係舒服~ 同好聲 ~比多幾百都 ok

hehe Thank Thank~
舊 04-15-08, 12:38 AM   #64
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
唔好意思~~ 你簽名果隻 Audio-Technica SQ-5
係我既case 好唔好用 ? 我知會 over 我既 budget ~ 但如果係舒服~ 同好聲 ~比多幾百都 ok

SQ5都屬於大耳筒黎wor
http://www.audio-technica.com.hk/tra...&m_id=358&pa=1
至於d聲都幾正ga,個款又靚,
至於舒唔舒服就每個人唔同,要睇番你自己個頭形夾唔夾,
你可以去亦軒試下先~

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い
delta 目前離線  
舊 04-15-08, 01:44 AM   #65
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
ES-7掂唔掂?

舊 04-15-08, 07:28 AM   #66
HAKAIDER
neet 人生~~~

引用:
作者: 忍者 查看文章
ES-7掂唔掂?
以$850 價位..........女聲同底音之選

不過要先忍受over 150 小時的run in 才會好聲

/O/
    (
  <\
貴介公子 一刀兩斷
舊 04-15-08, 07:32 AM   #67
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 忍者 查看文章
ES-7掂唔掂?
仲要忍受佢個成日要抹既表面...
同埋要幾抵受得目光既注視先好買, 佢真係幾搶眼

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線  
舊 04-15-08, 08:40 AM   #68
HAKAIDER
neet 人生~~~

引用:
作者: masaki 查看文章
仲要忍受佢個成日要抹既表面...
同埋要幾抵受得目光既注視先好買, 佢真係幾搶眼
有無試過用PDA 的LCD 保護貼cut 到圓形貼上去.................a

引用:

SQ-5 全罩耳筒來的!!!~~~

可以over 少少 budget 的話..............

DENON AH-C351 or Sennheiser MX-90VC

但只可以講............相同價位

全罩耳筒............音質一定比耳機好好多

/O/
    (
  <\
貴介公子 一刀兩斷

此篇文章於 04-15-08 01:43 PM 被 HAKAIDER 編輯。
舊 04-15-08, 04:04 PM   #69
PiroPiro
Crazy Gamer
變種哈士奇

引用:
有無試過用PDA 的LCD 保護貼cut 到圓形貼上去.................a

SQ-5 全罩耳筒來的!!!~~~

可以over 少少 budget 的話..............

DENON AH-C351 or Sennheiser MX-90VC

但只可以講............相同價位

全罩耳筒............音質一定比耳機好好多

好的  謝謝你~
因為係公司用......應該唔好用全罩啦~~
舊 04-15-08, 11:42 PM   #70
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
我想問下邊度有得買d收線o既盒仔?

舊 04-17-08, 04:40 PM   #71
westpat
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
唔知呢度講岩唔岩又或者已經post過

如果想用bluetooth聽歌
我係超級推介Sony VGP-BRM1
唔清楚呢個audio controller入面整個乜,仲好聲過插住線聽
超長talk/music time,試過連續用差唔多13個小時,先至著紅燈
用左一年有多都仲係差唔多續航力
even紅燈狀況,都仲可用多至少一小時
同埋,"信者得救"既MIJ

http://www.ecat.sony.co.jp/vaio/acc/acc.cfm?pd=24363

舊 04-18-08, 02:48 AM   #72
FOKKIT
Banned

註冊日期: Apr 2002
買左對耳綿For C350用...感覺好似"清"左
(但好難先套到入去 )

另外第一次試sf5pro,聽d Live CD真係好正

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線  
舊 04-18-08, 09:29 AM   #73
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
引用:
貼完咪唔靚囉

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線  
舊 04-19-08, 11:06 PM   #74
rayben
Junior Member

註冊日期: Jun 2007
Wii U IDLCSXXHIEI
3DS Friend Code4382 1938 5193
PSN  IDLCSXXHIEI
XBox Live GamertagLCSXXHIEI
引用:
好的  謝謝你~
因為係公司用......應該唔好用全罩啦~~
高品質【cyclone PR1】耳機 ~ 俱樂部可供試聽及現貨發售。

有黑色及白色可供選擇。

定價:$ 290 會員卡:$280

http://www.mingo-hmw.com/forum/viewt...extra=page%3D1
http://www.mingo-hmw.com/forum/viewt...extra=page%3D5
http://www.mingo-hmw.com/forum/viewt...extra=page%3D5
rayben 目前離線  
舊 04-23-08, 02:06 PM   #75
ChunChiG

註冊日期: Nov 2002
想問下如果budget 200左近(max 250)
主要係返工, 放工, 聽下歌打下機用
因為有remote control
唔想條線太長
朋友介紹鉄三角ck51

有冇巴打有好介紹?
ChunChiG 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
我們的醫療紀錄[官方浮誇敗家紀錄] (請看調整了的規矩!) KKH 照相館 44 09-06-13 09:35 PM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.33 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1059 03-30-08 03:17 AM
雙星體育新聞(永久集中區)30-5-02 龍寶寶 體育版 0 05-17-02 10:57 AM

現在的時間是 01:07 PM

手機版 | APP版