Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
電視遊戲討論版>The Evil Within 2
izumo 06:50 PM 10-22-17
作者: chrischun:
打死都唔玩嚟類型既GAME,自己嚇自己,咪攪我
其實都唔係好嚇

你如果玩NIGHMARE 當玩BLOODBORNE咁會開心D
一隻boss卡半日
aquarius 08:09 PM 10-22-17
作者: 真!DC:
Off
其實鏡頭角度反方向操作係源自乜野?
<一直都係用normal操作
由手機版發出
我自己玩開嘅rpg一直無為意都係反方向
之後就算唔係嘅都有得較番
但EW1係無得較, 緊急情況下開鎗描準就成日失誤.. 玩得唔順手
真!DC 10:06 PM 10-22-17
CH11商業區執到突擊步槍彈藥包但未有把槍,把槍邊度囉的?:cwm2
商業區變到好驚險
izumo 02:13 AM 10-23-17
求巨巨解答 燒貞子其實點燒 我成支gas用晒都燒唔死?
p.s 冇用來煮公仔面

nightmare
RPG之鬼 10:31 AM 10-23-17
作者: izumo:
求巨巨解答 燒貞子其實點燒 我成支gas用晒都燒唔死?
p.s 冇用來煮公仔面

nightmare
唔係先扭兩個掣,中字路正中間頂就著火,引貞子去果度再用凍結箭,之後再拉掣就播動畫咩?
RPG之鬼 10:32 AM 10-23-17
CH11商業區執到突擊步槍彈藥包但未有把槍,把槍邊度囉的?:cwm2
商業區變到好驚險
突突突,要係某人(都算係啦)度拎
真!DC 12:25 PM 10-23-17
即係邊個人
由手機版發出
izumo 12:52 PM 10-23-17
作者: RPG之鬼:
唔係先扭兩個掣,中字路正中間頂就著火,引貞子去果度再用凍結箭,之後再拉掣就播動畫咩?
有個成就係用火炎放射器殺貞子
由手機版發出
hlcw99 06:12 PM 10-23-17
Ch6召左電鋸女出黎係咪殺唔死,試過燒過+散彈+電箭+火箭都唔死,已放棄....

如果齋主線都會miss好多劇情,搞到我見地圖都慢慢搜...
~飛彈~@@ 12:44 PM 10-24-17
即係邊個人
由手機版發出
主線劇情遇到,所以請努力過關
土星人 08:13 PM 10-24-17
隻game彈左幾次CE 34878-0 error code出嚟,請問邊到有問題,有冇得解救!? thanks
真!DC 11:39 PM 10-24-17
作者: ~飛彈~@@:
主線劇情遇到,所以請努力過關
已攞,謝謝
原來係預玩家哩個時候先番去商業區
由手機版發出
chh622 01:02 PM 10-25-17
作者: 土星人:
隻game彈左幾次CE 34878-0 error code出嚟,請問邊到有問題,有冇得解救!? thanks
CE-34878-0 Error Code:

An error has occurred with an application or system software

Suggestion 1: Close the application, install the latest system software and game update, and restart the system.
Suggestion 2: If a PS Camera is connected to the system, remove it and reboot the system, then go to [Settings] > [User] > [Login Settings] and turn [Enable Face Recognition] off.
Suggestion 3: If you have upgraded the Hard Disk Drive (HDD) in your console, please re-install the original HDD.
Suggestion 4: If the error occurs again, back up your saved data, and then go to [Settings] > [Initialization] and choose [Initialize PS4].
Suggestion 5: If the error continues and occurs with every application, or as soon as the application starts, please contact PlayStation Support.

可以試下佢
https://support.us.playstation.com/s...Str=ce-34878-0
hlcw99 03:06 PM 10-25-17
作者: hlcw99:
Ch6召左電鋸女出黎係咪殺唔死,試過燒過+散彈+電箭+火箭都唔死,已放棄....

如果齋主線都會miss好多劇情,搞到我見地圖都慢慢搜...
結果都係匿o係個貨櫃手槍+少量散彈就搞掂.....

(之前同佢氹氹轉送哂d箭俾佢都未死.......)

btw, ch.7 劇院打後隻game水準有d下降, 覺得可惜.......

(冇玩一代, 大地圖係似tlou, 但係開頭入屋都幾多event, 跟住city hall 都ok, 劇院就幾失望.....之後就整體愈玩愈普通....)
ps4boy 11:39 AM 10-27-17
如有金手指密技、斧頭玩無双!
T.K. 03:36 PM 10-27-17
失蹤??
隻漂浮女鬼無交待既?

jeffyen83 04:42 PM 10-27-17
要觸發關於佢既支線,好似3次
T.K. 04:56 PM 10-27-17
旅館、實驗室;仲有?
合樂鎮遊盪算唔算?

我拎到左輪,但無交待劇情
jeffyen83 06:53 PM 10-27-17
作者: T.K.:
旅館、實驗室;仲有?
合樂鎮遊盪算唔算?

我拎到左輪,但無交待劇情
拎到就完喇,純粹戰勝心魔
izumo 10:18 AM 10-28-17
作者: 土星人:
我都係 火路果度 本來諗住慢慢摸熟d怪邊度出再cap 預左死n次
但後尾頂唔順佢下下都error重新入game都係要睇片+用電箭打
T.K. 08:05 PM 10-28-17
作者: jeffyen83:
拎到就完喇,純粹戰勝心魔
咁未即是無交代係邊個
izumo 01:27 AM 10-29-17
作者: T.K.:
咁未即是無交代係邊個
女鬼

其實就係自己係一代對魯總 STEM ge恐懼

T.K. 11:31 AM 10-30-17
作者: izumo:
女鬼

其實就係自己係一代對魯總 STEM ge恐懼
但係
初出有提路人都係凍死,不過今集劇情一般

強化人間ですの~★ 11:37 AM 10-30-17
Off
其實鏡頭角度反方向操作係源自乜野?
<一直都係用normal操作
由手機版發出
正方向:你操作緊遊戲角色
反方向:你操作緊影住角色既攝影師
DevilElvis 12:01 PM 10-30-17
點解我用PS4玩果時drop frame o既
1 2 3 4 5 6 7 8 9 

返回主題版面