Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 04-09-18, 06:36 AM   #1901
赤兵尉SETH
God of Gamer
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
中bug, 賺左一場

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 08:50 AM   #1902
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
中bug, 賺左一場

宜家係有啲人會故意卡bug

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 09:34 AM   #1903
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
作者: qwe 查看文章

咁樣又得唔得
能長期用這件嗎

舊 04-09-18, 09:48 AM   #1904
Suika
西瓜

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
引用:
作者: LR猫 查看文章
宜家係有啲人會故意卡bug
試過幾次BUG,成功率唔多
都係乖乖咁正常打
Suika 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 10:08 AM   #1905
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
重弩擴散道具流, 隻恐暴吾聽話都只係7分鐘. 都廢事卡bug了

引用:
作者: Tdot 查看文章
能長期用這件嗎
比錢買應該可以長用啦
暫時依件最好睇,即刻由0分上番去20分
(不爭氣的我竟然買左....)
快d賣聲優pack換聲啦,gapcom你整衰佢都係為左我地課金換走佢姐

引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
我本身用開輕or重弩
不過近來想玩下近戰
想問恐暴龍素材的最強長槍
亞特羅西斯塔好用嗎?
試過拎嚟打番恐暴威力係吾差
係負會心麻煩d

打歷戰恐暴用長槍有客制回血會好好多,又有一堆skill要綁定, 佢冇珠位又得一次客制彈性細啲. 最後我都冇用嚟打恐暴, 打其他應該OK嘅

相薄

此篇文章於 04-09-18 11:00 AM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 11:44 AM   #1906
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
作者: Tdot 查看文章
能長期用這件嗎

HKD $23
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 11:44 AM   #1907
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
下次春麗裝先買
今次買左堆舞幾好玩

依家去活動房上集會所好多人
呢度公會朋友幾時一齊上集會所拜暴龍哥

舊 04-09-18, 11:57 AM   #1908
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
下次春麗裝先買
今次買左堆舞幾好玩

依家去活動房上集會所好多人
呢度公會朋友幾時一齊上集會所拜暴龍哥
春麗裝最失敗唔係春麗樣同春麗大脾
搞到我都想買堆舞嚟傻下tim

有活動gaf公會都長期冇人上集會所 (其實應該話長期冇咩人

相薄

此篇文章於 04-09-18 12:14 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 12:31 PM   #1909
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: 滅龍士 查看文章

睇完呢段齋射龍箭,剩用兩分十五秒就將隻角龍全拆+斷尾KO video,令我更加明白龍箭+靚skill勁武有幾強大
唔關事...上位真心易打...
強烈建議大家做套拔弓裝去打...特一下龍箭應該約500輸出...
特別係刷角龍, 泥魚龍, 爆鄰龍...
我自己都習慣用呢套
角龍弓
龍王頭a
炎王身b
爆鄰手b
滅盡褲b
爆鄰腳a
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 12:31 PM   #1910
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
春麗裝最失敗唔係春麗樣同春麗大脾
搞到我都想買堆舞嚟傻下tim

有活動gaf公會都長期冇人上集會所 (其實應該話長期冇咩人
你們真係唸住買堆舞???
我覺得好貴...
舊 04-09-18, 12:33 PM   #1911
charcsc2000
J神哥

引用:
中bug, 賺左一場
呢個bug應該好快改...要打客製石的ching要快d玩啦...

舊 04-09-18, 02:13 PM   #1912
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
唔關事...上位真心易打...
強烈建議大家做套拔弓裝去打...特一下龍箭應該約500輸出...
特別係刷角龍, 泥魚龍, 爆鄰龍...
我自己都習慣用呢套
角龍弓
龍王頭a
炎王身b
爆鄰手b
滅盡褲b
爆鄰腳a
main弓1000場, 打魚類我都係用返大劍

舊 04-09-18, 02:17 PM   #1913
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
main弓1000場, 打魚類我都係用返大劍
基本上刷龍玉都係花式...我習慣用來練武...或試裝...
舊 04-09-18, 02:19 PM   #1914
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
基本上刷龍玉都係花式...我習慣用來練武...或試裝...
大劍未練好, 又走左去玩下片手, 好似幾好玩, 但都幾難玩, 唔慣攻擊距離咁短

舊 04-09-18, 02:27 PM   #1915
charcsc2000
J神哥

引用:
大劍未練好, 又走左去玩下片手, 好似幾好玩, 但都幾難玩, 唔慣攻擊距離咁短
大劍真心難玩...個儲力都係好勁, 見人打訓教怪, 最後一刀斬18XX....但真係好慢....
自己玩開大鎚, 充能斧, 蟲棍, 弓...
而加我加多樣玩太刀多....見切好Q勁....
舊 04-09-18, 02:52 PM   #1916
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
大劍真心難玩...個儲力都係好勁, 見人打訓教怪, 最後一刀斬18XX....但真係好慢....
自己玩開大鎚, 充能斧, 蟲棍, 弓...
而加我加多樣玩太刀多....見切好Q勁....
大劍係睇出手時間要經驗, 操作簡單

舊 04-09-18, 03:07 PM   #1917
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

引用:
呢個bug應該好快改...要打客製石的ching要快d玩啦...
難得呢隻團戰有翻d挑戰性...
英雄石已經一早打到每樣十幾粒, 反而係無更多寶玉同武器要整

引用:
你們真係唸住買堆舞???
我覺得好貴...
今期堆動作同貼紙買晒
同朋友課金都未必有既石比底到爛啦

舊 04-09-18, 03:28 PM   #1918
charcsc2000
J神哥

引用:
難得呢隻團戰有翻d挑戰性...
英雄石已經一早打到每樣十幾粒, 反而係無更多寶玉同武器要整

今期堆動作同貼紙買晒
同朋友課金都未必有既石比底到爛啦
咁唔係人人都win到, 個bug卡位確係幫到好多人.
可能價值觀不同...我情願買其他game...
舊 04-09-18, 03:28 PM   #1919
charcsc2000
J神哥

引用:
大劍係睇出手時間要經驗, 操作簡單
唔識呀, 大劍應該o岩單人玩多...
舊 04-09-18, 03:45 PM   #1920
魚伕
Moderator

如果有得買集會所的接任娘落黎...我都應該忍唔住課一課....

引用:
唔識呀, 大劍應該o岩單人玩多...
大劍唔貪心,一刀流,怪訓低先出真蓄力,好易用
肩撞霸體用得出色,進可攻退可守
進階D就捉D怪絕叫或轉身 就儲定力扑...

單戰或團戰都好好用...
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 03:55 PM   #1921
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
重弩擴散道具流, 隻恐暴吾聽話都只係7分鐘. 都廢事卡bug了

比錢買應該可以長用啦
暫時依件最好睇,即刻由0分上番去20分
(不爭氣的我竟然買左....)
快d賣聲優pack換聲啦,gapcom你整衰佢都係為左我地課金換走佢姐

試過拎嚟打番恐暴威力係吾差
係負會心麻煩d

打歷戰恐暴用長槍有客制回血會好好多,又有一堆skill要綁定, 佢冇珠位又得一次客制彈性細啲. 最後我都冇用嚟打恐暴, 打其他應該OK嘅
Rare7黎 可以改兩次…
負會心由佢 把野物攻都已經夠高
匠1 鋼刃 客制吸血同會心行得
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 04:41 PM   #1922
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 魚伕 查看文章
如果有得買集會所的接任娘落黎...我都應該忍唔住課一課....

大劍唔貪心,一刀流,怪訓低先出真蓄力,好易用
肩撞霸體用得出色,進可攻退可守
進階D就捉D怪絕叫或轉身 就儲定力扑...

單戰或團戰都好好用...
原來係咁...即係平時拔刀斬一刀就閃人???
訓底先真蓄力3連斬???
舊 04-09-18, 04:49 PM   #1923
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
原來係咁...即係平時拔刀斬一刀就閃人???
訓底先真蓄力3連斬???
最初係咁, 打熟左就多好多機會出第2第3斬

我既宗旨係, 儲力至上 唔儲力我玩大劍仲有乜野樂極

舊 04-09-18, 04:51 PM   #1924
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

恐暴長槍我自己就咁配, 客制攻擊同吸血
火力唔錯同高生存能力, 又睇到肉

舊 04-09-18, 06:57 PM   #1925
Suika
西瓜

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
首先要有3粒防性珠
Suika 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4,XB1] Monster Hunter World | 已售︱攻略討論區已開 Hello MiMi 電視遊戲討論版 1024 12-30-17 08:16 PM
Monster Hunter X 狩技團集會所 野良猫 攻略及心得交流區 2213 02-22-17 09:04 PM
[賣] Monster Hunter 4G 爽神 買賣專區 1 01-10-16 01:25 AM
[放]Monster Hunter 4G 何金水 - 阿水 買賣專區 2 10-19-14 11:45 AM
Monster Hunter Frontier neo2046 PC電腦遊戲討論版 1051 01-05-10 06:19 PM

現在的時間是 03:29 AM

手機版 | APP版