Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>Guild Wars 2 Vol. 7 - Forth Expansion [Secrets of the Obscure ™]
david 03:27 AM 03-23-16
作者: Peter Yu:
我仲等緊SAB
SAB我攞佐SEASON 1個TITLE就無再理佢...

有DISTINCTION已經滿足...
ヴィタさんさんKS☀ 09:42 PM 03-23-16
作者: 搖搖:
本來諗住pvp season2會有動力玩番, 點知而家game都唔想開咁滯
唔係有daily bonus箱真係未必會on lol

真係唔知人手唔夠定乜
每次大UPDATE淨係顧到一邊, 有PVP無PVE, 到PVE無PVP
WVW我當佢死左
玩玩下每次大更新都走咁一批人, 到下輪更新又未必吸引得番走左既人
得番班hardcore farmer玩pve, pvp
咁搞都唔知捱到幾耐a

我對ls2仲有期望, 但係果團期望唔知捱唔捱得到去佢更新果陣
走人真係元氣大傷,然後 D 方向行到錯晒咁都唔知...wth
佢為左等人玩 raid 玩 frac 硬改死 dungeon 就已經覺得佢技窮咁
感覺好以冇信心迫 D 人玩新野就打爆舊野迫人去試新野

一開始舊 dev 個時成套 gw2 我個人認為真係對 olg 來講一次大革新,可惜後勁我覺得有 d 不繼
ヴィタさんさんKS☀ 09:43 PM 03-23-16
我仲等緊SAB
okay 又多個理由唔閃住,但唔知等到幾時
Peter Yu 10:12 PM 03-23-16
作者: ヴィタさんさんKS☀:
okay 又多個理由唔閃住,但唔知等到幾時
我閃左去玩劍靈fallout4喎
每日login拎個箱就算
HoT都未買
搖搖 12:09 PM 03-24-16
我都想買fallout, 等緊steam減價
搖搖 12:13 PM 03-24-16
作者: ヴィタさんさんKS☀:
走人真係元氣大傷,然後 D 方向行到錯晒咁都唔知...wth
佢為左等人玩 raid 玩 frac 硬改死 dungeon 就已經覺得佢技窮咁
感覺好以冇信心迫 D 人玩新野就打爆舊野迫人去試新野

一開始舊 dev 個時成套 gw2 我個人認為真係對 olg 來講一次大革新,可惜後勁我覺得有 d 不繼
pve個模式係幾好, 但係個缺點真係內容唔夠多
就算計埋living story, 唔做end game野其實都好快玩完....
變左唔玩其他mode隻game就無咩野留得住人
我最初玩左半年就quit左一排, 係後尾有fd玩番同入左香港公會打wvw先搵到d野做下

至於raid...玩完wing1完全覺得係違背左隻game本質既野, 再加上難搵人, 完全無意欲再打落去
而家hot我搵唔到d咩樂趣玩
Peter Yu 06:04 PM 03-24-16
我都想買fallout, 等緊steam減價
steam7折now
搖搖 09:50 PM 03-24-16
steam7折now
即買
細路翔 08:40 AM 04-01-16
RAID難打又唔係難打
而係D獎勵根本吸引唔到人地去打,仲有佢BAN得DUNGEON就應該學WOW/FF14咁出晒各種難度既RAID

唔係話整一個最難既就當招呼左班客仔
Peter Yu 07:01 PM 04-01-16
SAB回歸
不過有新skin無新world
搖搖 07:10 AM 04-06-16
出GWEN'S OUTFIT...
david 07:54 AM 04-06-16
應該出SAB公主OUTFIT啦,必定熱賣

彩子 12:21 AM 04-12-16
無諗過會咁快攪到第二把

ペルソナ4 ED曲(?)

可以安心變返login game等LS3
搖搖 03:18 AM 04-17-16

ヴィタさんさんKS☀ 08:34 PM 04-17-16
作者: 彩子:
無諗過會咁快攪到第二把

ペルソナ4 ED曲(?)

可以安心變返login game等LS3
太勁,奆奆
ヴィタさんさんKS☀ 08:38 PM 04-17-16
GW2 無關

最近轉左去玩瑪英,GW2 繼續放大假

聽聞 4/19 有一個叫做大 patch ,比班鬼仔踢爆 update 既野少到無論
devs 表示佢地全力搞緊下個 expansion,而家 d update 我盡量啦
云云

搖搖 10:36 PM 04-17-16
f2p?
幾正喎
ヴィタさんさんKS☀ 12:01 AM 04-18-16
f2p?
幾正喎
GAME F2P
時裝+內衣基本上要做到上面個效果,比100 蚊買點再買件有絲襪既內衣,揀好色就著成世

這GAME 有內衣系統,就是韓國技術
Head Shooter 05:09 PM 04-18-16
f2p?
幾正喎
就咁玩就f2p
要有靚裝備+武器同隻人個衣著配色好睇就要洗好多錢
搖搖 07:04 PM 04-19-16

ヴィタさんさんKS☀ 01:23 PM 04-20-16
https://forum-en.guildwars2.com/foru...-April-19-2016

救亡人氣?
ヴィタさんさんKS☀ 11:32 AM 04-22-16
https://www.youtube.com/watch?v=7IbMbGG1lOU

影片簡介 80 trial mode boost 系統
搖搖 11:47 AM 04-22-16
HOT果幾張MAP報酬好左好多, 我尼兩日有上去做番d collection
細路翔 10:44 PM 04-25-16
依家咁先正路

之前咁既報酬仲走去整nevermore既我正傻仔

老實講佢HoT本身都整得算OK,係特登NERF報酬令玩家覺得自己玩落去都ON JJ先QUIT
ヴィタさんさんKS☀ 03:29 PM 05-10-16

型到標眼淚

When players need it, Anet don't have it.
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36  ... 最後

返回主題版面