Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 36 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 
電視遊戲討論版>Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月
charcsc2000 03:26 PM 10-31-18
作者: 1pi:
試用過7日,咪要俾錢

極速返生,咪變咗做膠ending囉雖然三人行好評
我情願佢,遙遠引爆劫波,全員一齊平安降落咁完。

「我回來了」、「我愛你」、「XXX」......

隻蝙蝠係咩位置?
要入信用卡, 但可以7日前就關續約....

食蛙的史尼克 - 係古拉個木場跳落水就見到...
太易打又沒咩怪阻住...
HM 03:27 PM 10-31-18
作者: MultiPASS:
其實分配得好都ok嘅,例如:
光响廳堂,
焰响廚房,
妮亞...貼身保鏢(丫環)。
光係廚房好似過癮d
HM 03:28 PM 10-31-18
作者: charcsc2000:
其實滅都搞笑啦...
身為最終boss一d都唔勁...
之前仲講到永劫勁到飛咁..
後尾發覺應該係用來刷sp....

其實個gate一關, 正常焰光就會死...所以我先覺得係神給雷克斯最後的禮物...

另外女邊有人嫌少....
只係你覺得妮亞做人小三好可惜者....
拿我焰派架
1pi 03:37 PM 10-31-18
要入信用卡, 但可以7日前就關續約....

食蛙的史尼克 - 係古拉個木場跳落水就見到...
太易打又沒咩怪阻住...
我講得唔夠清楚,意思是已經試用過7日,無得再試用了。

Thanks,我今晚去古拉刷下。
charcsc2000 03:43 PM 10-31-18
作者: HM:
拿我焰派架
其實我自己係like妮亞多d...

祝你成功....我試左2次99普99稀內就出到, 不難...
反而史詩沒點中過5星...
1pi 04:00 PM 10-31-18
其實我自己係like妮亞多d...

祝你成功....我試左2次99普99稀內就出到, 不難...
反而史詩沒點中過5星...
我就 光 > 焰 > 覺醒光焰 > 迦具土 > 妮亞神劍形態
MultiPASS 04:23 PM 10-31-18
光係廚房好似過癮d
招呼死敵ok,
仲要自己扮病食唔到。
fortel 10:52 AM 11-01-18

其實呢隻GAME睇完個抽劍機率數據,KOS-MOS 個機率最大都係推到上0.714%

所以難抽係正常,而且補底又只係得3次
charcsc2000 02:27 PM 11-01-18
作者: fortel:
其實呢隻GAME睇完個抽劍機率數據,KOS-MOS 個機率最大都係推到上0.714%

所以難抽係正常,而且補底又只係得3次
玩過課金game既人來講...0.714%真係好高...
隻game入d核心咁易打...儲夠1set先開, 感覺易中好多...

補底其實沒意思...最後都係抽完全部...沒想像中咁難...
fortel 02:49 PM 11-01-18
隻game入d核心咁易打...儲夠1set先開, 感覺易中好多...

補底其實沒意思...最後都係抽完全部...沒想像中咁難...
最大問題戚果陣未更新要迫人睇個同調劍動畫,改左可以SKIP已經好左好多
高級嘍囉 03:39 PM 11-01-18
最大問題戚果陣未更新要迫人睇個同調劍動畫,改左可以SKIP已經好左好多
要清理大堆黑人都係問題,有啲任務又要特定屬性武器神劍組合,我已再冇心機慢慢同佢執。
MultiPASS 05:00 PM 11-01-18
大婆開箱好似都幾好。

fantasy俊仔 06:08 PM 11-01-18
量産サンプル

HM 09:50 PM 11-01-18

結果係邊件智障企圖或試圖將課金game模式引入家用機?
由手機版發出
fortel 11:58 AM 12-01-18
光個露出度太高所以大亂鬥要改造型大家都應該知...

估唔到班友癲到係DLC到出呢個造型既更新

HM 12:08 PM 12-01-18
光個露出度太高所以大亂鬥要改造型大家都應該知...

估唔到班友癲到係DLC到出呢個造型既更新
可以自由轉
定強制換造型?

最近索尼d規制搞到我驚左
野良猫 12:09 PM 12-01-18
我接受不到
seed2005 12:21 PM 12-01-18
可以自由轉
定強制換造型?

最近索尼d規制搞到我驚左
自由轉
要另外攞

歌絲˙暮斯 12:48 PM 12-01-18
如果連賣肉都唔賣,呢隻 game 真係收得皮
由手機版發出
lancelam 02:09 PM 12-01-18
黄金の国イーラ OST
2018年12月14日 配信スタート

https://twitter.com/PROCYONSTUDIO/st...75404938899456

Sent from my iPhone using Gaforum
fantasy俊仔 02:42 PM 12-01-18
其實幾靚,你地審美觀唔好得個露字

佢講到明唔再更新都要因為要配合大亂鬥(加個發賣一周年為名)而更新
MultiPASS 02:46 PM 12-01-18
作者: 野良猫:
我接受不到
當攞多套衫替換囉,要同大亂鬥match吖嘛!
反正依家著嗰套都係最少布嘅啦~
fantasy俊仔 02:53 PM 12-01-18
作者: MultiPASS:
當攞多套衫替換囉,要同大亂鬥match吖嘛!
反正依家著嗰套都係最少布嘅啦~
講最少布,見過人問加浴巾DLC,當然無回應
歌絲˙暮斯 03:21 PM 12-01-18
黑絲又係另一種情趣
zero0417hk 03:54 PM 12-01-18
大亂鬥會有光咩?
唔係呀?
第一 ... 36 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 

返回主題版面