Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-28-18, 09:25 AM   #12576
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
大毒池黎架喎,有冇咁多人刷呀﹖佢開盾筆就同佢顛姐 XD

而家得隻新古都好多野打唔到,係盾筆可以令廢機變神機掃
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-18, 04:35 PM   #12577
ShinDou

黎緊強敵派SR安琪,即係出射大器啦﹖射版1千BUFF﹖
舊 04-29-18, 05:41 PM   #12578
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
預見下輪個潮流係高速陣...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-18, 09:00 PM   #12579
J+1
望過黎呀!!!!!!

Omg ohla

https://twitter.com/srw_xomg/status/...432034816?s=19
由手機版發出
舊 04-29-18, 09:45 PM   #12580
ShinDou

但射安琪而家個環境應該都係冇用

而家D屈機陣全部都建基於UC3連星,最多鬥快但要食到BUFF先得,而家好似唔打算出機打面咁,早知之前射EVA啦,EVA其實都有用

OMG翼霸唔方會食BUFF啦﹖應該都係高攻直擊配高回100%分身啦﹖

今星期唔知做乜難打左超多,狂輸,而家得千4,想衝千5起碼拎多2張RANKER飛,不過睇黎未必得 @@

而家好少陣可以用新古打

而家用新古BUFF左4次之後縮退CRI有時扣5萬幾有時扣得3,4萬,唔知點解爭咁遠,明明縮退應該100%無視甲架喎﹖定係淨係無視部機既基本甲﹖VPART冇無視﹖見好多人用雙甲加成萬幾甲,打佢R痕咁

此篇文章於 04-29-18 10:11 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-29-18, 10:58 PM   #12581
ShinDou

埋單1520排951,原來D易打陣1早上晒千5分,1路打上去愈打愈易打 @@ 反而D低分陣勁難打,刷極都冇咩打得落手,下次可能都盡清珠唔等反擊了
舊 04-29-18, 11:28 PM   #12582
J+1
望過黎呀!!!!!!

今日十連中南十字+skl...
由手機版發出
舊 04-30-18, 07:47 AM   #12583
ShinDou

隻威龍好似係伏黎,d人出左仲易打左,自己拆左12妹個buff又中門大開,威龍又係咁消珠,落埋盾筆都冇用,原來我打到呢個陣,之前成日俾人打冇反,最難都係落馬沙

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 04-30-18, 07:09 PM   #12584
ShinDou

開左POOL了,射安琪行動千5 BUFF喎 @@ 不過好似冇乜邊隻勁既射機係唔加行動,除左DESTROY同報喪﹖用黎BUFF報喪超快秒人好似都OK喎﹖千5應該夠快過晒而家D UC3連星搭威龍搭職姬啦﹖咁出法,威龍完全威唔到就收左皮 @@

OMG翼霸,唔加血得萬零,應該會1野俾人秒左 @@

嘩00條女全體2TURN加150%回,好堅喎,仲有得1開波加2千行動,應該好難快得過佢,又有隱形可以企前面唔俾人打,除左MAP砲會中,不過都有必閃起碼食到2下

爬唔爬好呢﹖難得今次得隻OMG係伏,另外2隻都有用 @@

嘩30石果隻射炎龍號都堅喎,食到千5BUFF,又補射40%血,又唔驚異常,凸1開技,今次堅係吸引喎 @@

爬左1次,好彩STEP4中左條女,STEP 5白果 @@ 得兩隻SR安琪,試下條女夠唔夠用先 @@

此篇文章於 04-30-18 07:41 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-30-18, 07:41 PM   #12585
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
抽到都唔會拎舊機食.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-18, 07:46 PM   #12586
ShinDou

睇真D條女要凸2先開到隱形,唔係大器唔會食凸石啦,又要遲D等運到要抽多2部,新機未必有咁快放落POOL @@

原來仲有激勵,可以玩速攻陣喎 @@
舊 04-30-18, 09:00 PM   #12587
ShinDou

好似冇位出安琪 @@ 因為條女要2珠開回避,又要俾多粒珠UC開砲

仲試緊點守先好 @@ 好似冇想像中咁屈,照俾威龍打得中12妹秒左喎,不過我果隻得凸2,如果凸爆可能秒唔到﹖

此篇文章於 04-30-18 09:14 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-30-18, 09:50 PM   #12588
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
唔係雙血嘅話基本上12妹係必爆
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-18, 10:58 PM   #12589
ShinDou

嘩原來00妹而家鬥雞FULL AUTO淨係會出1次必,咁即係人地等2TURN就打得喇喎,係咪可以收番起佢唔擺住﹖XD

不過唔知點解俾人打8次有4次守到,1路轉緊守陣試

ERICA又中多個BUG

其實係咪特登整D BUG出黎架﹖佢要SET AI有幾難﹖要等3.2UPDATE都唔知幾時 @@

此篇文章於 04-30-18 11:02 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-30-18, 11:18 PM   #12590
ShinDou

D獎品開始狂派貫特大UP,即係派俾人過精26B啦﹖

隻痴女鬥雞D技好似唔差 @@ 不過唔加命中,得個必中應該打唔中人XD 不過鬥滅可能用得著

而家連強敵交換所D水都縮水,限10支10水,以前好似30支﹖淨係俾人換咁少水係咩玩法﹖佢覺得人地會爆石同佢刷咩﹖@@ 冇AP最多咪打第2隻GAME,又唔係得呢隻既

射左咁耐BASE7終於中多隻UC凸2了 XD 識補血應該輕鬆好多了 @@

咦原來BASE7都有威龍喎,可以繼續射 XD 等多日就可以換隻威龍番黎凸1開技先,到時應該再好打好多

好正,之前俾D屈機陣屈,而家開始打到了,加15分 XD

此篇文章於 04-30-18 11:48 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-01-18, 12:47 PM   #12591
clie

今日係灰EX?咁好死俾兩隻我,凸黎都無用?
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-18, 12:53 PM   #12592
ShinDou

射胸鳥而家冇用,盾既話勁少少但都係冇用

另1隻射如果有盾筆可能掃到1D陣,不過對住UC3連星都係俾人秒 @@
舊 05-01-18, 12:53 PM   #12593
clie

PREMIUM劵中小器,SP劵成日中大器,不過唔上修都無乜邊隻有用
啲征覇POOL無乜好嘢,一堆舊大器,氣力劵儲夠100又係無乜好抽

又話四月下旬上修黑膠一堆機既?無咗件事?
威龍我有抽,因手上一隻大器FIGHTETR都無
舊 05-01-18, 12:56 PM   #12594
clie

隻異能朋友仔算新新地,但好似從來無威過,2/3血以下仲變廢機

無盾筆,聖誕前射四子落海,極後悔,新古333石又唔中,以後唔爬山

此篇文章於 05-01-18 12:58 PM 被 clie 編輯。
舊 05-01-18, 12:58 PM   #12595
ShinDou

SP真係都成日中大器,我中過盾報喪 XD

之前好似話UPDATE DELAY﹖

威龍而家諗諗下好似都有用,都係配UC3連星同3妹

激勵FD有威過1陣架,岩岩出果排幾星期,全射指佢開直擊逐隻秒,果陣冇機頂得到佢,號都俾佢秒

盾筆其實唔課既話1定唔會有,因為盾筆前幾日就出白NU,個個有儲石都射左白NU馬沙啦,邊有咁多石再連射盾筆﹖對上個月仲有積加屈人3百石呢﹖

新古佢凸登SET低1倍機率難中係正常既,今次隻伏OMG翼霸又唔見佢SET低 XD

此篇文章於 05-01-18 01:03 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-01-18, 01:04 PM   #12596
clie

新古後唔夠石抽齊3連星,得一隻UC,以後定位只抽月末
今次EV POOL都無乜誠意,四隻裡面三隻出過晒,3D MODEL都慳皮
舊 05-01-18, 01:07 PM   #12597
ShinDou

我都係因為重打刷新古開局之後全留石,好彩兩次櫻戰都冇抽,先夠抽3連星 XD

樣既野冇乜所謂啦,而家抽機都係用黎鬥雞OR精霸 XD
舊 05-01-18, 01:39 PM   #12598
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: clie 查看文章

又話四月下旬上修黑膠一堆機既?無咗件事?
有更新呀,不過得兩隻上修vs 技,其他都係普通技....
https://xomg.sega-net.com/apps/info/...1iQGLaQDk.html

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-18, 01:58 PM   #12599
clie

原來上修咗,不過黑膠未見佢避過,全回復HP應該無乜機會
舊 05-01-18, 02:04 PM   #12600
ShinDou

黑膠對住UC3連星點避 XD 得100%命回,人地150%,黑膠淨係BUFF到人 @@

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 09:26 PM

手機版 | APP版